Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
19 Feb 2014 13:24 #140704 by Κώστας Λάβαρης
Η Χριστιάνα Θάνου μας παρουσιάζει τις ικανότητες του Vel'Koz , του νέου champion που ανακοίνωσε η Riot Games. Πρόκειται για ranged mage που είναι σχεδιασμένος για να κάνει AoE damage σε ομαδικές μάχες.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2014 21:44 #140827 by eliminator
Σχετικα με Sion θα ελεγα πως το build του εξαρταται... Αν θες 15 κιλα shield παιξε ap, αν θες να κοβεις με hitάκια παιξε critical-regen ειναι απο τους λιγους που οπως και να τον παιξεις ειναι σωστο. Εξαρταται τους αντιπαλους φυσικα ΠΑΝΤΑ και το build τους.

More
02 Mar 2014 10:55 #141219 by eliminator
Account στον EUNE Server, Level 30, 73 champs, 2 skins, 2 runes pages, Silver V οποιος το θελει δεν εχει παρα να μου στειλει μηνυμα :) Δινεται χωρις λεφτα για αυτο βιαστειτε. Θα σας εξηγησω στο μηνυμα πως και τι θα γινει.

More
05 Mar 2014 14:49 #141415 by eliminator
Η open beta του Team Builder ξεκίνησε και είναι μόνο για 48 ώρες για κάθε region. Εγω δεν κατάφερα να μπω game γιατί αργεί υπερβολικά αλλά θεωρώ πως πρέπει να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ στα ranked που κανένας δεν θέλει supp ή όλοι θέλουν την ίδια θέση, δίνει σοβαρότητα στην Ranked Queue που στον EUNE όποιος ασχολείται σοβαρά θα έχει σπάσει 5-6 mouse βάζω στοίχημα :D Εσείς τι γνώμη έχετε για το Team Builder;

More
05 Mar 2014 22:09 #141456 by Stelios Theodoropoulos
Το βρηκα τρομερα βολικο το team builder. Κανει οπως ειναι λογικο λιγη ωρα παραπανω να βρει παιχνιδι, συμπαιχτες κτλπ, αλλα αξιζει την αναμονη. Τουλαχιστον δεν εχεις την γνωστη μαχη για να προλαβεις την θεση κτλπ. Βεβαια την πρωτη φορα που μπηκα σε game μεσα απο αυτο επεσα σε 2 αναπηρους αλλα θελω να πιστευω οτι απλα ετυχε :Ρ

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
06 Mar 2014 15:00 #141483 by eliminator
Αν μιλάς για EUNE ειναι γεματο και μαλιστα θα σου πω οτι εισαι πολυ τυχερος που επεσες μονο σε 2. Χτες επαιξα ranked 5vs3 και μενει απο εμας afk το mid και καταληξαμε 4vs3, εε ενταξει δλδ!

More
06 Mar 2014 20:06 #141494 by Stelios Theodoropoulos

eliminator wrote: Αν μιλάς για EUNE ειναι γεματο και μαλιστα θα σου πω οτι εισαι πολυ τυχερος που επεσες μονο σε 2. Χτες επαιξα ranked 5vs3 και μενει απο εμας afk το mid και καταληξαμε 4vs3, εε ενταξει δλδ!

Χεσε μεσα...

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
06 Mar 2014 22:00 #141499 by Παντελής Δασκαλέλος

eliminator wrote: Η open beta του Team Builder ξεκίνησε και είναι μόνο για 48 ώρες για κάθε region. Εγω δεν κατάφερα να μπω game γιατί αργεί υπερβολικά αλλά θεωρώ πως πρέπει να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ στα ranked που κανένας δεν θέλει supp ή όλοι θέλουν την ίδια θέση, δίνει σοβαρότητα στην Ranked Queue που στον EUNE όποιος ασχολείται σοβαρά θα έχει σπάσει 5-6 mouse βάζω στοίχημα :D Εσείς τι γνώμη έχετε για το Team Builder;

Καλό το Team Builder αλλά αργεί πολύ να σου βρει game και μιλάμε για support που παίζω εγώ. Διαφωνώ πάντως ότι στα ranked κανείς δεν θέλει support, εγώ αρκετές φορές έχω trollaριστεί αρκετές φορές από τυπάδες που σου πετάνε το bot premade και άμα σου αρέσει. Και για...επιδόρπιο βλέπω Supports χωρίς Sightstone να παίζουν με AP Builds λες και είναι mid. Support χωρίς Sightstone= Γυναίκα χωρίς πιασίματα= Δρόμος χωρίς σήματα :P

More
06 Mar 2014 23:33 #141500 by eliminator
αναλόγως τον αντιπαλο θα επιμεινω \:D/ Εντάξει μιλας για πανω απο silver τοτε ναι

More
13 Mar 2014 15:08 #141791 by Μάνος Γρυπάρης
Στημένα ματς στο League of Legends

Ο μάνατζερ της ομαδας AHQ στην Κορέα έστηνε αγώνες και έλεγε σε παίκτες του να παίξουν χαλαρά. Κι όμως, υπάρχει στοίχημα για το lol στην Κορέα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)