Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
27 Sep 2013 15:09 #132895 by Νικολής Ασημάκης
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πετάει παραλλαγμένη ατάκα από Scarface.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2013 15:22 #132897 by Βασίλης Καμακάρης

Zaratoth wrote: Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πετάει παραλλαγμένη ατάκα από Scarface.

Το "Say Hello To My Little Friend" και ποιος δεν το λέει πλέον...

More
27 Sep 2013 19:48 #132911 by Γιάννης Ρέμας
οπα να και μια champion με μικρο στήθος :D άντε να δούμε θα είναι καλή η θα είναι καμιά αποτυχία σαν τον lucian

More
27 Sep 2013 21:18 #132913 by Παντελής Δασκαλέλος
θα διαφωνήσω σχετικά με τον Lucian, τον οποίο δεν θεωρώ ως αποτυχημένο champion, απλά και αυτός χρειάζεται τον χρόνο του. Τα ίδια είχαν ακουστεί για την Elise και τον Zed και αρκεί να ρίξει μια ματιά στα bans των pro players ή γενικότερα στα pro team compositions. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον κάποιος θα βρεθεί να "σπάσει" τον Lucian.

Προσωπικά πιστεύω πως το σημαντικότερο ελάττωμά του είναι ότι δεν έχει αρκετό sustain. Με δεδομένο ότι είναι burst champion θα έλεγε κανείς ότι δεν χρειάζεται sustain και θα πρέπει να buildάρεις με στόχο το maximum damage. Ίσως η λύση είναι το Manamune, αλλά καθότι δεν έχω εμπειρία ως ADC δεν μπορώ να το τσεκάρω σε ranked games για να δω αν όντως είναι viable.

More
28 Sep 2013 02:01 #132925 by Γιάννης Παπαστεργίου
Ο Lucian ειναι ψιλοcarry ετσι? Οπως και η Miss Fortune. Νομιζω.
Θελει και ενα skill να παιξεις τετοιο carry. Δεν ειναι οπως οι Fighters που τους παιζεις ευκολα.

legend10 wrote: οπα να και μια champion με μικρο στήθος :D άντε να δούμε θα είναι καλή η θα είναι καμιά αποτυχία σαν τον lucian

Χαχαχαχα....οχιιιιιιι.....λιγο boob. Λιγο. Αλλιως δεν γινεται.

More
28 Sep 2013 06:24 #132927 by Παντελής Δασκαλέλος
Εννοείται ότι απαιτείται μεγάλο skill για να παίξεις Lucian και πρέπει να μάθεις να αξιοποιείς στο μέγιστο την passive ability του και φυσικά πρέπει να έχεις ένα support με καλό cc για να την παλέψεις.

More
28 Sep 2013 17:06 #132950 by Γιάννης Ρέμας
η miss fortune είναι πολύ καλή είναι το βασικό μου adc ειδικά η ulti της μπορεί να φέρει μαζεμένα kills

More
29 Sep 2013 13:04 #132975 by Βασίλης Καμακάρης
Για να δούμε πιο αναλυτικά στοιχειά για την Jinx ,οπού είναι ένα Marksmen για το League of Legends.

[center:27d5cfvn][youtube:27d5cfvn]
[/youtube:27d5cfvn][/center:27d5cfvn]

More
02 Oct 2013 17:03 #133167 by Παντελής Δασκαλέλος
Πως βλέπετε τις αλλαγές στο patch 3.12; Προσωπικά ως support χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον όποτε σπας τα μανιτάρια του Teemo παίρνεις 10 gold.

More
02 Oct 2013 17:55 #133173 by Χριστιάνα Θάνου
Ο Pawnce είναι από τους αγαπημένους μου Youtubers/Streamers και βλέποντάς τον να παίζει με την Jinx έχω εντυπωσιαστεί. Μοιάζει να είναι καλό AD Carry (Marksman) και κάνει πολύ damage. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ulti της είναι πολύ δυνατή, όπως θα έπρεπε να είναι η κάθε ulti άλλωστε.