Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
15 Jul 2013 04:12 #128308 by Νικολής Ασημάκης
Άρα αφού είναι επάγγελμα, φορολογείται, έτσι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2013 23:45 #129459 by Βασίλης Καμακάρης
Το 1ο Tournament του GW έφτασε στο τέλος του με νικητές τους Nachos With Cheese. Μπορείτε να δείτε τον τελικό ανάμεσα στους Nachos With Cheese - GL Gaming σε περιγραφή Zok και Χριστιάνας Θάνου.

[center:od0to1q5][youtube:od0to1q5]
[/youtube:od0to1q5][/center:od0to1q5]

More
31 Jul 2013 16:59 #129639 by Βασίλης Καμακάρης
Για να δούμε και το Spotlight του ανανεωμένου Master Yi:

[center:3777jbyw][youtube:3777jbyw]
[/youtube:3777jbyw][/center:3777jbyw]

More
31 Jul 2013 17:08 #129645 by Παντελής Δασκαλέλος
Πως σας φαίνονται οι αλλαγές του νέου Patch; Ειδικά το Spirit Visage πήρε πολύ δυνατό boost και γενικά οι tank επιλογές για Magic Resist δείχνουν πλέον πολύ viable.

More
31 Jul 2013 19:26 #129666 by Tolis Tepenis

Lordwinter wrote: Πως σας φαίνονται οι αλλαγές του νέου Patch; Ειδικά το Spirit Visage πήρε πολύ δυνατό boost και γενικά οι tank επιλογές για Magic Resist δείχνουν πλέον πολύ viable.

Mετά την απομάκρυνση του Force of Nature περίμενα αρκετό καιρό ένα boost στα items για Magic Resist.Συμφωνώ με την αλλαγή στην passive του Twisted Fate που τώρα δεν είναι global αλλά ωφελεί μόνο τον Twisted Fate.

H Elise πιστεύω ότι δέν θα είναι ένα τόσο συχνό ban στα Ranked λόγω των αλλαγών στα spiderlings, που την καθιστούσαν ως έναν top tier jungle με το καλύτερο tower dive στο παιχνίδι.

H σημαντικότερη είδηση σε αυτό το patch νομίζω είναι το remake του Master Yi.Ο ap Yi πέθανε και απο τις στάχτες του αναδύεται ένας AD Yi που θα σπέρνει τρόμο στα team fights,λόγω του true damage και της ulti του,η οποία θα διαρκεί 4 δευτερόλεπτα παραπάνω αν ο Yi πάρει kill/assist.Κάτι μου λέει ότι θα τον βλέπουμε πάρα πολύ συχνα στα Ranked ώς jungler/top και γιατί οχι mid.

Tις αλλαγές στον Ryze δέν τις βλέπω ως nerf,αφού η ulti του δίνει το διπλάσιο σχεδον movement speed.Mια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή είναι ότι πια δέν μπορείς να χρησιμοποιήσεις dash ability ενώ είσαι taunted.

More
06 Aug 2013 22:46 #130224 by Παντελής Δασκαλέλος
Τεστάροντας τις αλλάγες στα magic resist items (Banshee's Veil, Spirit Visage) πάνω στον Galio έχω να δηλώσω ότι ο συγκεκριμένος Champion αυτή την στιγμή είναι OP, ειδικά στο Mid.

Ο Master Yi επίσης είναι OP μετά το "λίφτινγκ" παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι one-trick pony και πολύ δύσκολα θα δει play σε high elo matches. Για αρχάριους πάντως είναι ότι πρέπει. Στο καθαρά gameplay κομμάτι μου φαίνεται πολύ μονοδιάστατος πάντως. Κατ' εμέ κάθε παρτίδα με Master Yi είναι ίδια, ίδιο jungle route, ίδια items, ίδια ganks. Ειλικρίνα δεν θεωρώ ότι κάποιος θα εξελιχθεί ως παίχτης παίρνοντας αυτό τον champion.

Ασχετό το bundle με όλα τα skins του αξίζει τα λεφτά του!

More
06 Aug 2013 22:52 #130225 by Βασίλης Καμακάρης
Καλά τον yi τον περνούν τώρα για easy penta που άντε να έχουν κάνει 2-3.

More
07 Aug 2013 16:19 #130243 by Δημητρης Καραβας
το pc μου οταν παιζω lol και γενικα παιχνιδια ''αναβει'' το ανεμιστηρακι και η cpu φτανει το 90-95%...επεισης οταν προσπαθω να τραβηξω βιντεο με φραπς τα fps μου κατεβαινουν στο 10....τι μπορω να κανω για να βελτιωσω τον υπολογιστη μου???

More
07 Aug 2013 17:27 #130244 by Βασίλης Καμακάρης
Πες μου μια τα χαρακτηριστικά του pc σου.

More
22 Aug 2013 18:22 #130794 by Παντελής Δασκαλέλος
Πολύ πράγμα σήμερα στο store. Βγήκε ο Lucian και αρκετά νέα skins για Hecarim, Graves και Blitzcrank.