Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM: Enemy Unknown

More
17 Sep 2012 21:17 #112314 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το περιμένω πως και πως!! Ένα από τα αγαπημένα μου καθότι είχα παίξει ατελείωτα το πρώτο της σειράς από την ξεχασμένη Microprose. Τώρα το βγάζει η Firaxis που είναι εγγύηση σε αυτό το είδος.
Απο τα gameplay video που είδα φαίνεται ότι θα έχει και πολύ καλά γραφικά. Βέβαια τέτοια παιχνίδια αν δεν τα δοκιμάσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ευτυχώς είναι κοντά η ημερομηνία κυκλοφορίας!

www.xcom.com/enemyunknown/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2012 00:34 #112562 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βγήκε το demo δυστυχώς μόνο διαθέσιμο μόνο στο Steam . Όποιος έχει μπορεί να το δοκιμάσει.
(και μετά να μας πεί τις εντυπώσεις του εδώ)

More
10 Oct 2012 17:28 #113161 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έπαιξα το demo (ναι κατέβασα το Steam για αυτό το παιχνίδι!) και ενθουσιάστηκα. Πολύ όμορφα γραφικά με το πάντα σκοτεινό, μουντό τοπίο αλλα με "φωτεινά" εφέ (εκρήξεις, πυροβολισμοί). Πολύ καλός χειρισμός χωρίς προβλήματα (και μιλάμε για demo).
To gameplay είναι σαν το παλιό καλό UFO: Enemy Unknown που τόσοι αγαπήσαμε. Το demo είχε ένα tutorial και μια πίστα για να παίξεις, ενώ με την βάση δεν έκανες και πολλά (σχεδόν δεν έκανες τίποτα) οπότε το στρατηγικό μέρος του παιχνιδιού μένει να το δούμε όταν θα κυκλοφορήσει.
Οι μάχες πάντως είναι πολύ καλές και η AI θα σε στριμώξει.

Αντε 2 μέρες ακόμα έμειναν! Ελπίζω να το βρω retail, στο steam εξάλλου το έχουν τιμολογήση 49.99Ε!!!!!

More
22 Oct 2012 02:42 #113561 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Λοιπόν, έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κάνω το skeleton key και παίζω μια Very Dificult αποστολή όπου πρέπει να σώσεις ανθρώπους. Μιλάμε με έχει σπάσει τα νεύρα μέχρι να την καταφέρω σε επαρκές αποτέλεσμα (καμία απώλεια στρατιωτών και να σώσεις αρκετούς ανθρώπους)
ο λόγος; Με το που κατέβεις σου την έχουν στημένη 6 crysalids που στον δευτερο γύρο μου σκότωναν 6!!!!! απο τους 18 ανθρώπους!! και αυτοί μετά γίνονταν ζόμπι και σου επιτίθονταν. ΠΡΟΣΟΧΗ να τα σκοτώνετε αμέσως γιατί αλλιώς θα αναγεννηθούν σαν crysalids! Δηλαδή στον 4 γύρο είχα σχεδόν 12 εχθρούς! Ευτυχώς είχα σπέσιαλ Heavy στρατιώτη.
Δύσκολο παιχνίδι με την έννοια ότι θέλει στρατηγική στο πως θα εξελίξεις την βάση σου, εγώ έχω γράψει μόνο 4 μήνες στο ρολοι του παιχνιδιού και σχεδόν δεν έκανα τίποτα στις βάσεις!! περα απο τα απαραίτητα.
Θα επανέλθω με κάποια hints n tips για τους νέους.

More
22 Oct 2012 04:27 #113562 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ έφτιαξα το Skeleton Key και έκανα attack στο Alien Ship, τρελό difficulty spike. Εκεί που έχεις σκοτώσει καμιά δεκαριά εχθρούς και έχεις φτάσει με ψιλό normal απώλειες προς το τέλος σου την σκάνε τα Chrysalids, πετσοκόβουν τον πρώτο στρατιώτη και τον κάνουν zombie, σκοτώνει το zombie άλλο ένα μέλος της ομάδας κάτω.
Το game είναι παλούκι, δεν έχω βάλει το easy mode να δω τι παίζει, άλλα ήδη το normal αρχίζει να γίνεται θανατηφόρο.

More
22 Oct 2012 12:01 #113568 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Που να το παίξουμε δηλαδή και στο Iron Man!! Απο τα κτίρια, τι βοηθάει πραγματικά; Εγώ μόνο το Alien Containment, Foundry και workshop έκανα μόνο! Εντάξει και τα απαραίτητα satelite Uplinks.

Νομίζω ότι πρέπει να σβήσουμε το Strain of Command απο τον τίτλο του θέματος γιατί δεν ισχύει.

More
22 Oct 2012 19:45 #113583 by Παντελής Δασκαλέλος
Εξαρτάται και από το που θα είναι η αρχική βάση σου. Εγώ επέλεξα Ευρώπη στην οποία είχε παραπάνω scinetists οπότε έπρεπε να επικεντρωθώ να χτίσω wokshops για να φτιάξω γρήγορα τα satellite uplinks, τα οποία είναι μακράν το κτίριο της μεγαλύτερης ζωτικής σημασίας. Workshops, laboratories, satellite uplinks και generators είναι τα πιο βασικά.

More
24 Oct 2012 20:29 #113639 by Θοδωρής Κώτσελας
XCOM: Enemy Unknown: Το πρώτο DLC

Δύο νέα κεφάλαια στην ιστορία του παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

More
28 Oct 2012 01:51 #113769 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φίλε Παντελή πραγματικά το review ήταν πολύ καλό. Σαν να ήσουν μέσα στο μυαλό μου. Χαίρομαι που σου άρεσε και κρίνω την βαθμολογία που του έδωσες πολύ ρεαλιστική. Οντως, έχει το κακό της επανάληψης στα side-quests.

Λοιπόν, έχω φουλ laser όπλα και σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω πόρους για τα plasma ή να δώσω βάρος σε καποιον άλλο τομέα. Εκανα και το σπέσιαλ σκάφος και είμαι έτοιμος να πάω στην Alien Base.

More
28 Oct 2012 09:52 #113771 by Θοδωρής Κώτσελας
XCOM: Enemy Unknown review

Η σωτηρία της Γης βρίσκεται στα χέρια σας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ