Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM: Enemy Unknown

More
09 May 2015 19:16 - 09 May 2015 19:22 #160637 by Νικολής Ασημάκης
Επαναλαμβάνω πως έπαιζα στο easy χωρίς iron man, οπότε δεν μπορώ να πω πως οι τακτικές μου είναι κάτι το εξωπραγματικό.

Επένδυα πάντα σε όπλα/armour ώστε να έχω καλό εξοπλισμό. Κυρίως σε armour αρχικά, για να μειώσω τους θανάτους. Έπειτα η στρατηγική μου είναι αρκετά απλή, 1 sniper με τα skill για πολλά overwatch + να βαράει και στο οπτικό πεδίο των συμμάχων, support με τριπλά medkits και revive, ένας heavy για να έχω ρουκέτες, έναν assault με τρελό health που θα χώνεται χωρίς να πεθάνει και να κόβει και μετά συμπληρώνω ανάλογα. Στο συγκεκριμένο team που είδες στη φωτο ήταν ο Support και PSI, η Sniper ήταν enhanced με regeneration και νομίζω καλύτερο accuracy και τα MECs, το ένα είχε skill για μαζικό healing και φλογοβόλο, ενώ το άλλο είχε περισσότερο health και power fist (να τον δεις να τρώει one-hit με μπουνιά Ethereal). Ήταν ένα μικρό dream team. B)

Edit: Βάση μόνιμα την έχω στην Ευρώπη. Δεν θυμάμαι τι bonus δίνει αλλά πάντα αυτό διάλεγα. Επίσης θυμάμαι παλιά σε ένα save μπορούσα να έχω και δεύτερη ταυτόχρονη βάση. Σε αυτό το save όμως, που τερμάτισα, δεν μου έβγαλε σχετική επιλογή. Τι παίζει;
Last edit: 09 May 2015 19:22 by Νικολής Ασημάκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2015 19:20 #160831 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

More
11 Sep 2015 14:44 #168669 by Στέφανος Λέγος
Τρέξτε! Δωρεάν το XCOM Εnemy Unknown για αυτο το τριήμερο.
Επίσης προσφορές σε πακέτα XCOM έως και 83%.