Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM: Enemy Unknown

More
30 Oct 2012 20:12 #113932 by Παντελής Δασκαλέλος
Χαίρομαι που σου άρεσε το review φίλε, καθότι κατανάλωσα πολύ περισσότερη ώρα για να το γράψω απ' ότι χρειάζομαι συνήθως καθότι προσπάθησα να δώσω μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το game. Ειλικρινά λίγες φορές τα τελευταία χρόνια εχω δει μια τόσο προσεγμένη δουλειά. Ακόμα και το multiplayer ήταν αρκετά έξυπνη προσθήκη και για μένα ήταν το κερασάκι στη τούρτα.

Κοίταξε σημαντικό είναι να δώσεις βάρος στην ανάπτυξη heavy armor καθότι οι chryssalids δεν αστειεύονται στο Alien Ship. Κάτι πολύ σημαντικό είναι το ability των snipers που πετούν το μικρο ραντάρ, φρόντισε να κάνεις scouting όσο πιο συχνά γίνεται για να μην πέσεις σε εκπλήξεις, και κράτα tight formation, την πρώτη φορά που έχασα όλο το party μου εκεί μέσα είχα κάνει το λάθος να διασπάσω την ομάδα μου σε δυο groups για να κάνω flank από αριστερά και δεξιά τον εχθρό κάτι που προφανώς δεν δούλεψε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2012 22:15 #113936 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Επίσης, γίνεται αρκετά δύσκολη η μάχη όταν εμφανίζονται 6-9 εχθροί απο τον πρώτο-δεύτερο γύρο.
Εγώ προσωπικά αν χάσω πάνω απο έναν στρατιώτη ή αν είναι απο τους καλούς κάνω load (πάντα κάνω save πριν την μάχη). Το έκανα σε 2 very difficult αποστολές.

More
10 Jan 2013 20:48 #118484 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Νέο ΔΩΡΕΑΝ παρακαλώ DLC για το πολύ καλό XCOM: Enemy Unknown. Πέρα από τις νέες επιλογές στο gameplay αναλυτικά παρακάτω οι αλλαγές.

Damage Roulette: Weapons have a wider range of damage.

New Economy: Randomized council member funding.

Not Created Equally: Rookies will have random starting stats.

Hidden Potential: As a soldier is promoted, stats increase randomly.

Red Fog: Combat wounds will degrade the soldier's mission stats.

Absolutely Critical: A flanking shot guarantees a critical hit.

The Greater Good: Psionics can only be learned from interrogating a psionic alien.

Marathon: The game takes considerably longer to complete.

Results Driven: A country offers less funding as its panic level increases.

High Stakes: Random rewards for stopping alien abductions.

Diminishing Returns: Increased cost of satellite construction.

More Than Human: The psionic gift is extremely rare.

Άντε τι περιμένετε μπείτε και κατεβάστε το!

More
25 Mar 2013 11:14 #121975 by Βασίλης Καμακάρης
XCOM: Enemy Unknown σε iOS και Mac

Ακονίστε iPad και iPhone!

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
26 Mar 2013 21:32 #122090 by Νικολής Ασημάκης
Μου έχει έρθει τρελή όρεξη να το παίξω το παιχνίδι. Ελπίζω σε καμιά έκπτωση του Steam.

More
27 Mar 2013 13:21 #122142 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Είναι παιχνιδάρα Zaratoth. Πραγματικά θα φας πολλές ώρες. Βέβαια κάποια side-quests όπως γράφει και ο Παντελής στο review είναι τα ίδια και τα ίδια αλλά με τον ρυθμό που πάει το παιχνίδι δεν θα το προσέξεις. Θα ξημερώνει έξω και εσύ ακόμα θα λες άντε ακόμα μια μάχη (όπως γινότανε με το Total War δηλαδή)!

More
15 Jun 2013 03:00 #126035 by Νικολής Ασημάκης
Το έβγαλε δωρεάν στο PS Plus και το κατέβασα. Πραγματικό κόλλημα. Το παίζω στο easy, καθώς δεν γνώριζα τα συστήματά του, πάντως εύκολο δεν μπορώ να πω πως είναι. Δεν έχω χάσει πολλούς στρατιώτες μεν (κυρίως με κάτι κωλοφαρδίες του στυλ " critical wounds") αλλά μου βγαίνει η ψυχή να βγάλω πίστες. Ειδικά στην πίστα που πρωτοεμφανίζονται τα Cryssalids έχασα δυο από τους 5 της ομάδας μου και αναρωτιέμαι πως επέζησε και η υπόλοιπη από την ορδή των zombies. Είμαι στο alien base τώρα αλλά το άφησα για αύριο. Εκεί τελειώνει το παιχνίδι ή έχει και άλλο; Πάντως, αν και noob, πλέον οι μάχες πάνε αργά και πολύ τακτικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πόρωση από το να είναι η σειρά των εξωγήινων, να κάνουν κίνηση και να βλέπεις 3 floaters να πέφτουν από overwatch πυρά, πριν προλάβουν να βγάλουν κιχ.

More
15 Jun 2013 11:39 #126044 by Jester
Replied by Jester on topic XCOM: Enemy Unknown
Το XCOM ήταν σίγουρα από τα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε. Μην ανησυχείς Zararoth δεν τελειώνει στο Allien Base, έχεις δρόμο ακόμα. H αποστολή που αναφέρεις με τα cryssalids παραλίγο να στείλει ένα χειριστήριο xbox στον τοίχο από τα νεύρα που μου προκάλεσε (σκέψου ότι έπαιζα classic)...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
15 Jun 2013 16:09 #126089 by Κώστας Προμπονάς
Για εμενα, το καλυτερο game του 2012!

Το εγραψα και στο σχετικο αρθρο των συντακτων στο τελος του χρονου (αν θέλετε, δειτε το αρθρο κ την αποψη μου για το X-Com εδώ .)

Παντως, διαπίστωσα οτι το ολο θεμα γινεται ακομα πιο...ενδιαφερον αν αλλαξετε τα ονοματα και το appearance των χαρακτηρων (μεσω του customize menu) και βαλετε ονοματα φιλων η εχθρων. Θα δεθείτε ακομα περισσοτερο και εχει πλακα να βλεπεις τι κανει στην μαχη καποιος σαν την Daenerys Targaryen, τον Αντωνη Σαμαρα, καποιον καθηγητή σας ή όποιον-α εσεις επιλεξετε. Το εχει δοκιμασει κανεις;

More
15 Jun 2013 17:47 #126094 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα μου χαλάει το immersion να πετάω ονόματα χαρακτήρων από άλλα σύμπαντα. Προτιμώ τα random generated ονόματα.