Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM: Enemy Unknown

More
29 Aug 2013 00:16 #131267 by Κωνσταντίνος Σώκος
Έχω χάσει τον ύπνο μου με το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκεί που λέω να σταματήσω τσουπ η Titan Armor, άντε να το κλείσεις μετά. Δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά με το ρυθμό που παίζω είναι θέμα χρόνου. Το expansion θα έχει όλο το αρχικό game τα dlc που κυκλοφόρησαν και φυσικά τις νέες προσθήκες...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2013 01:38 #132358 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
H τελευταία αποστολή θέλει υπομονή και χρόνο, και να προσέξεις με τα save γιατί δεν σε αφήνει να κάνεις όπου θέλεις.

Εγώ περιμένω το expansion για να το ξαναπιάσω απο την αρχή. Είπα να το παίξω στο iron man αλλά που χρόνος.

More
18 Sep 2013 12:21 #132373 by Jester
Replied by Jester on topic XCOM: Enemy Unknown

aliengoa wrote: Εγώ περιμένω το expansion για να το ξαναπιάσω απο την αρχή. Είπα να το παίξω στο iron man αλλά που χρόνος.

Ομοίως περιμένω το expansion για το 2ο playthrough. Ομολογώ ότι αφού το τελείωσα στο classic, το iron man mode μου έκλεινε το μάτι. Δε νομίζω όμως ότι η ηλικία και η κατάσταση των νεύρων μου επιτρέπει να το δοκιμάσω :P

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
18 Sep 2013 18:01 #132409 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Jester wrote:

aliengoa wrote: Εγώ περιμένω το expansion για να το ξαναπιάσω απο την αρχή. Είπα να το παίξω στο iron man αλλά που χρόνος.

Ομοίως περιμένω το expansion για το 2ο playthrough. Ομολογώ ότι αφού το τελείωσα στο classic, το iron man mode μου έκλεινε το μάτι. Δε νομίζω όμως ότι η ηλικία και η κατάσταση των νεύρων μου επιτρέπει να το δοκιμάσω :P

Χαχαχα μην τα λες έτσι γιατί θα μας περάσουν για μαθουσάλες :P

Περιμένω πως και πως τα νέα units αλλά κακά τα ψέματα, δεν περιμένω τρελές αλλαγές στο gameplay...
επίσης με προβληματίζει το ποσό του expansion...

More
18 Sep 2013 18:06 #132411 by Νικόλας Μαρκόγλου
Μόλις το τελείωσα το Xcom. Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός τίτλος για τις κονσόλες. Τόσο οι μάχες όσο και το κομμάτι της βάσης είναι πάρα πολύ καλά και μου κράτησαν το ενδιαφέρον ως το τέλος. Αν και στις τελευταίες δύο ώρες ενασχόλησης δεν είχε μείνει τίποτα να κάνω στη βάση και μου πήρε ένα μεγάλο μέρος της ευχαρίστησης που είχα από τον τίτλο.

Το να βλέπεις την βάση σου να εξελίσσεται και να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις ανάμεσα από δεκάδες επιλογές για την τεχνολογική και πολεμική εξέλιξη της Xcom ομάδας ήταν πραγματικά από τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού. Το κυριώτερο αρνητικό που βρήκα είναι ότι τελειώνει μάλλον λίγο πρόωρα. Ενώ έχει τις βάσεις για να κρατήσει για 20+ ώρες τελικά τελειώνει άτσαλα γύρω στις 14-15 με ένα απίστευτα αδιάφορο φινάλε.

Όταν με το καλό βγει το expansion σίγουρα θα το ξαναπιάσω. Και μόνο που θα προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία σε οπλισμό, εχθρούς και περιβάλλοντα θα αξίζει.

More
04 Dec 2013 17:47 #136178 by Παντελής Δασκαλέλος
Το XCOM: Enemy Within μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Για την συγγραφή του review ασχολήθηκα για περίπου 40 ώρες με το game και μπορώ να πω ότι πέρασα ιδιαίτερα ευχάριστα, παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές έφτασα ένα βήμα πριν από το rage quit. Το meld resource έχει τεράστιο αντίκτυπο στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και πραγματικά ισχύει το high risk, high reward στοιχείο που μας είχαν υποσχεθεί οι developers στην Gamescom.

To μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι ο στάσιμος τεχνικός τομέας, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις ιδιαίτερα στις console εκδόσεις, οι οποίες πάσχουν από ασταθές frame rate. Όπως και να έχει πάντως είναι ένα από τα καλύτερα expansions των τελευταίων ετών και επεκτείνει σημαντικά την συνολική αντοχή του τίτλου στον χρόνο.

More
05 Dec 2013 00:05 #136261 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος συνεχίζει την διάσωση της ανθρωπότητας με το Review του XCOM: Enemy Within . Το Expansion του πετυχημένου XCOM: Enemy Unknown.

More
09 May 2015 09:31 #160614 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Αυτόν το καιρό λόγο του προβλήματος που έχω με το Starcraft 2 επανήλθα στο Xcom και μάλιστα στο expansion.
Διορθώσαν αρκετά πράγματα. Το γεγονός πως έβαλαν και άλλους εχθρούς αλλά και αντικείμενα είναι θετικό αλλά προσωπικά δεν μπορώ να έχω στο κεφάλι μου σχεδόν σε κάθε πίστα να προσέχω να μαζέψω το MELD. Πλέον το παρατάω γιατί όσες φορές έκανα rush για προλάβω να το μαζέψω έχανα και απο ένα στρατιώτη. Το γεγονός βέβαια των MEC soldier είναι ενδιαφέρον αλλά πλέον δεν θα έλεγα πως κάνει την τρελή διαφορά. Θα επανέλθω όταν αναπτύξω αρκετά την ομάδα μου.

More
09 May 2015 11:24 #160616 by Νικολής Ασημάκης
Καταλαβαίνω πως το εννοείς και ναι, σε αρκετές αποστολές το παράτησα και εγώ το meld, και ας έπαιζα στο easy, γιατί απλά ήταν suicide. Αλλά άλλο συναίσθημα να βλέπεις την απλή εξάδα σου και άλλο να βλέπεις αυτή την εξάδα.

More
09 May 2015 19:02 #160633 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πωωω ζηλεύω. Σκέψου πως στο κανονικό στην εξάδα είχα ένα ρομποτάκι και μία enhanced και για να το τερματίσω πρέπει να έπαιξα καμία 20αρια φορές. Να ξέρετε όσοι δεν το έχετε παίξει πως μόνο με μία ομάδα φουλ αναπτυγμένη και PSI ενισχυμένη θα τα βγάλετε πέρα. Η τελική η μάχη είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έπαιξα και στο Iron Man...

Zaratoth, δώσε καμία συμβουλή στο τι να αναπτύξω... Έκανα το λάθος να πάω στην Αμερική την βάση! Μου φαίνεται πως θα το ξαναρχίσω απο την αρχή και θα πάω Αφρική για να έχω τουλάχιστον το πλεονέκτημα των research.