Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
09 Nov 2009 11:40 #64490 by anapospastos
Replied by anapospastos on topic Windows 7
Από τα xp στα 7 και ούτε ένα πρόβλημα ασυμβατότητας προγράμματος. Σταθερά ως τώρα και χωρίς ούτε ένα κόλλημα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2009 21:46 #64531 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω εχω μια απορια σχετικα με το upgrade των 7 απο Vista. Εχω Windows Vista Prenium 32bit ελληνικα και θελω να κανω upgrade σε Windows 7 Ultimate 32 Bit Αγγλικα. Παταω λοιπον το κουμπι για την αναβαθμιση των windows και μου βγάζει μύνημα πως δεν γίνεται αυτο γιατι είναι διαφορετικές οι γλώσσες των λειτουργικών. Γινεται λοιπον να αλλαξω ή να περασω μια νεα γλωσσα στο συστημα (στα vista) ετσι ωστε το setup των 7 να διαβάσει τα αγγλικα και να συνεχίσει την αναβαθμιση;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2009 23:43 #64538 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Δε νομίζω...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Nov 2009 10:44 #64675 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Windows 7
Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το νεο Boot Camp της Apple που θα υποστηρίζει τα Windows 7 για να μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε σε Mac :?:

More
12 Nov 2009 17:12 #64816 by Μάνος Αλιμπέρτης
Eπίσημα η Αpple δεν υποστηρίζει ακόμη τα Windows 7 αλλά επειδή τα νέα Windows μοιάζουν πάρα πολυ με τα Vista πολυ χρήστες ανεπίσημα έχουν καταφέρει να τα εγκαταστήσουν. Βρήκα έναν οδηγο στο www.simplehelp.net/2009/01/15/us ... lkthrough/ που εξηγεί αναλυτικά την διαδικασία.

H Apple εκτος συγκλονιστικου απροόπτου μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και νέο boot camp που θα υποστηρίζει και τα Windows 7...Ιδωμεν!!!

Everything that has a beginning has an end...

More
17 Nov 2009 15:54 #65107 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παιδια, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το νέο λειτουργικο της Microsoft στο εκτενέστατο review κάνοντας κλικ εδώ

Everything that has a beginning has an end...

More
07 Dec 2009 19:00 #66459 by Aνέστης Αδαμίδης
Τα Windows 7 είναι καλύτερα από τα Vista σε θέμα συμβατότητας, ή ό,τι παιχνίδι δεν ταιριάζει στα Vista γίνεται το ίδιο και εδώ; Εγώ έχω ένα laptop με Vista και δεν παίζει ένα γενναίο ποσό από παιχνίδια των XP κι επίσης δεν τρέχει προγράμματα όπως το Firefox, το Adobe After Effect και μερικά αλλά που χρειάζομια για να κάνω την όποια δουλειά τέλος πάντων κάνω. Για format δεν γίνεται γιατί δεν έχω τα απαραίτητα CD. Είναι μερικά προγράμματα που χρειάζομαι και δεν τα παίρνει, βγάζει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Χρειάζομαι βοήθεια για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.

More
07 Dec 2009 21:02 #66469 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
το να μην σου τρεχει ο firefox και καποια αλλα προγραμματα δεν πρεπει να ειναι προβλημα των windows

More
11 Dec 2009 15:50 #66599 by Periklis
Replied by Periklis on topic Windows 7
Παιδιά έχω βάλει τα 7 και το internet μου είναι τουλάχιστον στην μιση ταχύτητα που ήταν πριν...όταν κατεβάζω πάει μέχρι 500kbps ενώ παλιά πέρναγε το 1mbps...στο pc του αδερφού μου που έχει vista πάει κανονικά...ξέρετε τίποτα??το έχω ακούσει και από άλλους αυτό για τα slowdowns...

More
11 Dec 2009 16:39 #66605 by antonis 21
Replied by antonis 21 on topic Windows 7

peris7 wrote: Παιδιά έχω βάλει τα 7 και το internet μου είναι τουλάχιστον στην μιση ταχύτητα που ήταν πριν...όταν κατεβάζω πάει μέχρι 500kbps ενώ παλιά πέρναγε το 1mbps...στο pc του αδερφού μου που έχει vista πάει κανονικά...ξέρετε τίποτα??το έχω ακούσει και από άλλους αυτό για τα slowdowns...

αφου τα 7 ειναι για τον που...ο.θα σου το θεσω απλα γυρνα στα vista η βαλε xp.εγω εχω ωιστα και μου τρεχει μια χαρα. ](*,)