Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Το έχω κάνει αλλά δυστυχώς βγάζει ακόμα μηνύματα!mordred wrote: Για το δευτερο μπορεις απλα να βαλεις στο minimum το uac απο το control panel και δε θα σου βγαζει τιποτα αλλά και αυτό θα σου παρει δυο λεπτα...Ακομα παραπανω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ακου να δεις, εγώ Πληροφορική τελείωσα και με τη δικιά σου λογική θα πρέπει να μην ξανανοίξω PC, να σταματήσω να γράφω άρθρα και να το παίξω "Νικοπολίδης". Εσύ που τα ξέρεις γιατί γράφεις μισές απαντήσεις και δεν μας λες πως γινεται? (προφανως για να το ψάξεις με την ησυχία σου). Γιατί στα Properties της Taskbar δεν υπάρχει κάτι το σχετικό και στις τρεις καρτέλες που κοίταξα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον φουκαρά τον αρχάριο χρήστη που θα βλέπει έτσι την Taskbar (διάφανη) και θα του ανάβουν τα λαμπάκια. Και να στην κάνω αλλιώς την τοποθέτηση. Αν εσύ πιστεύεις ότι στον κόσμο μας έχουν ΟΛΟΙ Internet και ΟΛΟΙ ξέρουν να μπαίνουν σε forums ή να ψάχνουν στο Google στα αγγλικά για να βρουν λυση για τα Win7 τότε ζεις σε λάθος πλανήτη! Επειδή έχω υπάρξει καθηγητής Πληροφορικής για 4-5 χρόνια (και φυσικά σταμάτησα γιατί με Zoo.gr,site,ραδιόφωνο δεν υπήρχε περίπτωση να τρέχω σε φροντιστήρια για 1-2 ώρες) έχω παρατηρήσει ότι το 90% των χρηστών δεν έχει καν μπει τόσο βαθιά. Τέλος,μην μας αναφέρεις για παράδειγμα την αλλαγή φόντου στην επιφάνεια εργασίας γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός να πιστέψει ότι αυτο αποτελεί μέτρο σύγκρισης! Το πιο αστείο πράγμα από τα Windows 95 είναι να αλλάζεις φόντο στην επιφάνεια εργασίας!mordred wrote: Αν κάποιος δεν μπορεί ,όχι δεν ξέρει, να αλλάξει το χρώμα και το στυλ στην τασκμπαρ, κατά την άποψή μου, οχι windows 7 δεν πρέπει να έχει αλλά καν υπολογιστή. Να ασχοληθεί με το πεντικιούρ και την κηπουρική... Ο υπολογιστής δεν είναι κονσολα που βάζεις ένα cd μέσα και χτυπάς παλαμάκια. Και δεν λέω οτι πρέπει να έχουν μόνο οι σχετικοί... Στη μάνα μου (που είναι 60 χρονών) αν τις πεις άλλαξε το theme θα το αλλάξει χωρίς να το ξέρει... H μάνα μου που μόνο να βλέπει καμιά συνταγή στο ιντερνετ και έχει διδακτορικό στην πασιέτζα... Δηλαδή έλεος!
Εγώ είμαι αρνητικός όταν ΠΡΕΠΕΙ και για να ξέρει ο κόσμος τι του γίνεται. Δεν μ'αρέσει να πουλάει μια εταιρεία φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Προειδοποιώ για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.Ο καθένας μπορεί να είναι αρνητικός για να είναι αρνητικός...
3 μήνες πριν την τελική έκδοση των Windows 7 σου έχω ήδη αναφέρει τόσα προβλήματα κι εσύ έχεις κάνει 4-5 κολοτούμπες και τα έχεις αγνοήσει. Που τα είδες τα "errorfree"? Εμενα 2 φορές την μπλε οθονη την εβγαλε και στα XP δεν ειχα δει αναλογα πραγματα.Μιλάμε για μια έκδοση που δεν είναι καν τελικη... RC... Release Candidate... Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP στην RC? Ποια RC!!! Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP προ SP1?!!! Και πόσα είχε ακόμα και πριν SP2...? Μπλε οθόνη σαν το χρώμα της θάλασσας και όχι μόνο... Τα windows 7 (λογω του άπειρου feedback που είχε ενσωματώσει στη beta) θα είναι η πιο errorfree έκδοση των windows...
Δεν αναφέρθηκα στο αριστερό πλαίσιο του My Computer και μην αλλάζεις θέμα για 2η φορά! Εσύ θες να μας το παρουσιάσεις ως αμελητέο το σφάλμα αυτο? Γιατί στα Windows εγώ βάζω πάνω από 30 προγράμματα και κάτι τέτοια με καθυστερούν υπερβολικά. Δεν θα βάλω 7 για να παίζω σκάκι και πασιέντζα.Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κανει πλέον στην εγκατάσταση και έχεις τόσα προβλήματα (δεν ξέρω άλλον και δεν έχω ακούσει άλλον, και ξέρω πάρα πολλούς που δοκιμάζουν RC). Ναι στην μπάρα πλοήγησης υπάρχει πρόβλημα και δε σου εμφανίζει σωστά τις διαδρομές αλλά στο αριστερό πλαίσιο όχι...
3η φορά κολοτούμπα στο θέμα. Οχι, ΔΕΝ ειναι beta. Τι σχέση έχει αυτό, όταν έχω χρησιμοποιήσει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Laptop σε Vista και την πρώτη Windows 7 beta. Χωρίς να αλλάξω το παραμικρό, τώρα θυμήθηκε να μην δουλέψει?Για την μπλε οθόνη... Είδες τον driver της κάρτας σου; Μήπως είναι beta; Η μήπως φταίει και η microsoft για τους drivers της nvidia, ati, intel κ.λ.π.
Ποιος σου είπε ότι σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω? Εδώ κάνω κριτική για να ξέρει ο κόσμος τι θα αντιμετωπίσει. Κοινώς, όσο μπροστά κι αν είναι τα Windows 7 σε τεχνολογία δεν με ενδιαφέρει, διότι είναι σε όλους άχρηστα όταν αποτελούν πονοκέφαλο στο να τα χρησιμοποιήσεις!Δε σε ανάγκασε κανείς να βάλεις windows 7 (πόσο να τα αγοράσεις κιόλας) και να είσαι ευχαριστημένος. Αν είσαι σούπερ ευχαριστημένος με τα XP ,κανεις πολύ καλα τη δουλειά σου και δεν θες να ασχοληθείς με ένα καινούριο λειτουργικό (και τα προβλήματά του γιατί κανεις δεν είπε οτι δεν θα έχει προβλήματα) είναι κουτό να αγοράσεις τα 7... Εγώ όμως που έχω δει άλματα μπροστά δεν μπορώ να τα αγνοήσω...
Τέλος,μην μας αναφέρεις για παράδειγμα την αλλαγή φόντου στην επιφάνεια εργασίας γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός να πιστέψει ότι αυτο αποτελεί μέτρο σύγκρισης! Το πιο αστείο πράγμα από τα Windows 95 είναι να αλλάζεις φόντο στην επιφάνεια εργασίας!
ΥΓ. Μέχρι και η "διάφανη" Taskbar ήταν άλλη μια απόδειξη γελοιότητας. Πλήρης αποπροσανατολισμός του χρήστη. Γι'αυτό και τα εικονίδια έγιναν τεράστια,για να μπορεί να τα διακρίνει. Μη μου πεις πάλι για "πατέντα" αλλαγής χρώματος στη Taskbar γιατί θα σου απαντήσω με το κλασικό "Το 90% των χρηστών δεν είναι τόσο ψαγμένοι ώστε να την αλλάξουν".
Εσύ που τα ξέρεις γιατί γράφεις μισές απαντήσεις και δεν μας λες πως γινεται? (προφανως για να το ψάξεις με την ησυχία σου).
3 μήνες πριν την τελική έκδοση των Windows 7 σου έχω ήδη αναφέρει τόσα προβλήματα κι εσύ έχεις κάνει 4-5 κολοτούμπες και τα έχεις αγνοήσει. Που τα είδες τα "errorfree"? Εμενα 2 φορές την μπλε οθονη την εβγαλε και στα XP δεν ειχα δει αναλογα πραγματα.
Δεν αναφέρθηκα στο αριστερό πλαίσιο του My Computer και μην αλλάζεις θέμα για 2η φορά! Εσύ θες να μας το παρουσιάσεις ως αμελητέο το σφάλμα αυτο?
3η φορά κολοτούμπα στο θέμα. Οχι, ΔΕΝ ειναι beta. Τι σχέση έχει αυτό, όταν έχω χρησιμοποιήσει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Laptop σε Vista και την πρώτη Windows 7 beta. Χωρίς να αλλάξω το παραμικρό, τώρα θυμήθηκε να μην δουλέψει?
Τέλος, δεν αναφέραμε και το θέμα συμβατότητας των 7 με τα games. Ξέρεις πόσα SMS μας έρχονται στην εκπομπή επειδή δεν τρέχουν παιχνίδια, όπως η σειρά Τotal War ή άλλα FPS τελευταίων ετών?
Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας? Ελεος! Πολύ "έξυπνο" από την μεριά των προγραμματιστών. Τα μισά options τα αλλάζεις από την Taskbar και τα άλλα μισά από την επιφάνεια εργασίας. Μάλιστα.Πιστεύω πως πραγματικά θεωρώ ανόφελο να δείξω σε κάποιον πως να αλλάζει την διαφανή μπάρα... Αλλά επειδή θέλεις να δεις τις φοβερές προγραμματιστικές μου ικανότητες... Ιδου:
Και θες να μου πεις οτι και στα 20 δεν εμφανισε προβληματα? Γιατι αδυνατώ να σε πιστέψω!Μπορεί να υπάρχουν δεκα λόγοι που μπορει να σου κρέμασε η κάρτα... Ένας είναι και το λειτουργικό. Εγώ έχω δει 7 rc και beta σε 20 μηχανήματα... Εσύ σε ένα...
Προφανώς γιατί θα έχεις βάλει καμιά 10αριά παιχνίδια. Τα games όμως είναι 100άδες. Να σου θυμίσω πάντως ότι υπάρχουν και τα μόνιμα προβλήματα ασυμβατότητας που δεν λύνονται με κανένα update. Αυτά τα είχαν και τα XP όμως (ξέρω ότι θα το πεις ), όπως και κάθε νέο λειτουργικό.Όχι δεν ξέρω...
Ξεχνάς την αληλουχία των γεγονότων πάλι...
Και το Z που έπαιζε σε 98 στα XP δεν έπαιζε μέχρι που βγήκε patch... Το Max Payne δεν έπαιζε σε vista μεχρι που βγηκε patch... Δεν θυμάμαι πόσα παιχνίδια πλεόν ζητάνε SP2 σε XP... Απ'την άλλη καμία εγκατάσταση σε παιχνίδι δεν με προβλημάτισε σε 7...