Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Όχι ακόμα φήμες λένε για τον Οκτώμβριο !!!!!!!kammeno souvlaki wrote: εγω windows του γαυρου δεν βαζω.καλα ειναι τα xp παλευονται ακομα.παντως εχει βγει η τελικη εκδοση των 7?
Εσενα τα 10 λεπτα διαφορα σε πειραξαν? Που ουτε 10 δεν ειναι. Εγω χρειαστηκα 35 λεπτα για τα ΧP και 28 για τα 7.mordred wrote: Καλά ρε Μάνο τα θες και τα λες; Για μια ξεκαθαρη εκατασταση Xp ποση ώρα θες;... Εγώ ένα έχω να πω... οτι η εγκατάσταση των 7 παίρνει ας πουμε 20-30 λεπτα... Drivers δεν χρειάστηκε να περάσω από μόνος μου ποτέ (τα βρίσκει όλα με το πρώτο update, κατι που σε xp δεν παιζει), backup δεν χρειάστηκε να κανω ποτε. Το κανει αυτόματα στην καθαρη εγκατάσταση.
Στο Laptop είχα Vista και τωρα Seven. Εδώ και τόσους μήνες το παλευω. Αρα ποιος "βαριεται"? Πλακα κανουμε? Την 1η ημερα που βγηκε η Beta των 7 την εβαλα.Και μόνο οτι λες οτι τα 7 είναι μια παραλαγή των vista φαίνεται οτι βαριέσαι ή οτι δεν γουστάρεις να δεις ένα καινούριο λειτουργικό (δεν έχουν καμία σχέση πραγματικά όμως).
Ελεος, στο επισημο site της Microsoft το λεει. Ανενημερωτος εισαι:Αυτο με το 50$ πρώτη φορά το ακουω και θέλω λink γιατι μου φαίνεται λιγο ψεμα... Αλλά αν εισαι σιγουρος;
Δωσε και link να διαβασουμε κι εμεις λιγο.Εγώ δεν έχω κανει κανενα γκαλοπ. Μπαινω σε forum και διαβάζω εντυπώσεις από beta και RC και όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Οχι, ειναι "δώρο" γιατί πάνε για πανηγυρική αποτυχία πάλι. Όχι σαν τα Vista, καμία σχέση. Αλλά οι πωλήσεις θα είναι απλά ένα κλικ πιο πάνω και φυσικά όχι αυτό που θέλει η Microsoft.Το ήξερα για την preorder αλλά είναι update σε home... Αλλά και πάλι δώρο είναι! Έπρεπε να στο είχαν το update 150€ για να δείξεις την εκτίμησή σου;!
mordred wrote: Τα εικονιδια μπορεις να τα μεταφερεις οπου θες εχοντας ξεκλειδωτη τη μπαρα (οπως και στα xp) και μπορεις να τα βαλεις διπλα στο start... Αλλα κανεις ενα λεπτο να το φτιαξεις και παιρνει πολυ οντως!
Για το δευτερο μπορεις απλα να βαλεις στο minimum το uac απο το control panel και δε θα σου βγαζει τιποτα αλλά και αυτό θα σου παρει δυο λεπτα...Ακομα παραπανω.
Εδω θα ειμαστε να δεις τι θα κανουν τα 7...