Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
03 Jul 2009 11:20 #55627 by Μάνος Γρυπάρης
To βίντεο δεν μου λέει κάτι καινούργιο.

Τα Office 2003 τα ελληνικά το έχουν αυτό. Τελικά πήγα από το μενού Προσαρμογή και έκατσα και έφτιαξα Edit/Copy , Edit/Paste, Edit/Cut, Edit/Redo, Edit/Undo. Για να βρω το μενού και να τα κάνω όλα αυτά πήρε κάνα....5λεπτο, 6λεπτο.

Όλη αυτή η ταλαιπωρία όποτε εγκαθιστάμε Windows, του να βάλω το Μy Computer στην επιφάνεια εργασίας, να φτιάξω το Quick Launch με πατέντα το οποίο ΔΕΝ είναι πλέον αριστερά -δίπλα στο Start Menu- αλλά δεξιά, να κάθομαι να ψάχνω πως απενεργοποιούνται οι χαζές προειδοποιήσεις κάθε φορά που θέλω να εγκαταστήσω κάτι ή ακόμα και να σώσω μια ρημάδα εικόνα στην επιφάνεια εργασίας ΜΟΥ (και δεν είμαι λέει "Admin" για να το κάνω).......και πολλά άλλα ακόμη.

5 λεπτά τρώμε χρόνο από 'δω, 5 από εκεί, στο τέλος τρώμε χρόνο να καθόμαστε να ασχολούμαστε με τα Windows τα οποία αντί να μας δώσουν ευελιξία επιλογών, μας ταλαιπωρούν μέχρι αηδίας για τα πιο ΑΠΛΑ πράγματα!

Και το αν "έχει βοηθήσει" τον κόσμο εσύ που το είδες? Έχεις καμιά επίσημη έρευνα στα χέρια σου? Αν είναι ανοίγω ένα γκάλοπ να δούμε την άποψη του κόσμου. Γιατί και με τα Vista τα ίδια άκουγα και τελικά όλοι XP έχουνε. Τα 7 δεν είναι τίποτε άλλο από μία παραλλαγή των Vista. Ας καθυστερεί λοιπόν όσο θέλει η αντιγραφή αρχείών μου με τα XP, αλλά το σπάσιμο νεύρων θα με καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.

Btw, είμαι σίγουρος ότι η Microsoft έχει ήδη κάνει έρευνα αγοράς κι έχει δει μία από τα ίδια με τα Vista (γιατί άραγε?), γι' αυτό και πουλάει τα Windows 7 online για μόλις 50 δολάρια, δηλαδή 35 ευρώ!!! Αυτό και μόνο πρέπει να μας βάζει σε σκέψη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2009 11:49 #55630 by Andr
Replied by Andr on topic Windows 7
εγω windows του γαυρου δεν βαζω.καλα ειναι τα xp παλευονται ακομα.παντως εχει βγει η τελικη εκδοση των 7?

More
03 Jul 2009 12:52 #55632 by Ρωμανός Βογιατζής

kammeno souvlaki wrote: εγω windows του γαυρου δεν βαζω.καλα ειναι τα xp παλευονται ακομα.παντως εχει βγει η τελικη εκδοση των 7?

Όχι ακόμα φήμες λένε για τον Οκτώμβριο !!!!!!!

More
03 Jul 2009 14:55 #55657 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Καλά ρε Μάνο τα θες και τα λες; Για μια ξεκαθαρη εκατασταση Xp ποση ώρα θες;... Εγώ ένα έχω να πω... οτι η εγκατάσταση των 7 παίρνει ας πουμε 20-30 λεπτα... Drivers δεν χρειάστηκε να περάσω από μόνος μου ποτέ (τα βρίσκει όλα με το πρώτο update, κατι που σε xp δεν παιζει), backup δεν χρειάστηκε να κανω ποτε. Το κανει αυτόματα στην καθαρη εγκατάσταση.

Και μόνο οτι λες οτι τα 7 είναι μια παραλαγή των vista φαίνεται οτι βαριέσαι ή οτι δεν γουστάρεις να δεις ένα καινούριο λειτουργικό (δεν έχουν καμία σχέση πραγματικά όμως). Αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα Xp κανένας δεν σε αναγκάζει. Και αν τόσο πολύ σε πειράζει που δεν έχει το Computer shortcut στην επιφάνεια εργρασίας και σου παίρνει 1 λεπτο να το βγάλεις την πρωτη φορά,οκ έχεις καθε δίκιο να κράζεις.

Εγώ έχω office 2007 και δεν χρειάστηκε να κανω καμια παρέμβαση...

Αυτο με το 50$ πρώτη φορά το ακουω και θέλω λink γιατι μου φαίνεται λιγο ψεμα... Αλλά αν εισαι σιγουρος;

Εγώ δεν έχω κανει κανενα γκαλοπ. Μπαινω σε forum και διαβάζω εντυπώσεις από beta και RC και όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Από την ενασχόλησή μου θεωρώ οτι δεν πρόκειτε να βάλω ποτέ XP ξανα σε δικό μου μηχάνημα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Jul 2009 16:15 #55668 by Μάνος Γρυπάρης

mordred wrote: Καλά ρε Μάνο τα θες και τα λες; Για μια ξεκαθαρη εκατασταση Xp ποση ώρα θες;... Εγώ ένα έχω να πω... οτι η εγκατάσταση των 7 παίρνει ας πουμε 20-30 λεπτα... Drivers δεν χρειάστηκε να περάσω από μόνος μου ποτέ (τα βρίσκει όλα με το πρώτο update, κατι που σε xp δεν παιζει), backup δεν χρειάστηκε να κανω ποτε. Το κανει αυτόματα στην καθαρη εγκατάσταση.

Εσενα τα 10 λεπτα διαφορα σε πειραξαν? Που ουτε 10 δεν ειναι. Εγω χρειαστηκα 35 λεπτα για τα ΧP και 28 για τα 7.
Πιο πολύ ώρα μου παίρνει να ρυθμισω τα Win 7 παρα να περασω drivers στα XP. Αρα και πάλι, ο χρονος που χανεται με ολες αυτες τις "πατεντες" ειναι υπερ-αρκετος + ο χρονος που θα χασεις στο εξης σε καθε warning που θα σου εμφανιζεται. επισης δεν μου απαντησες για ΟΛΑ τα προβληματα που εχω παρατηρησει πιο πανω, περι δικαιωματων ακομα και στην επιφανεια εργασιας. Ολα γαργαρα τα εκανες

Και μόνο οτι λες οτι τα 7 είναι μια παραλαγή των vista φαίνεται οτι βαριέσαι ή οτι δεν γουστάρεις να δεις ένα καινούριο λειτουργικό (δεν έχουν καμία σχέση πραγματικά όμως).

Στο Laptop είχα Vista και τωρα Seven. Εδώ και τόσους μήνες το παλευω. Αρα ποιος "βαριεται"? Πλακα κανουμε? Την 1η ημερα που βγηκε η Beta των 7 την εβαλα.

Αυτο με το 50$ πρώτη φορά το ακουω και θέλω λink γιατι μου φαίνεται λιγο ψεμα... Αλλά αν εισαι σιγουρος;

Ελεος, στο επισημο site της Microsoft το λεει. Ανενημερωτος εισαι:
www.microsoft.com/windows/buy/of ... order.aspx
Για online upgrade μιλάμε πάντα. Οχι για αγορά νεου πακέτου.

Εγώ δεν έχω κανει κανενα γκαλοπ. Μπαινω σε forum και διαβάζω εντυπώσεις από beta και RC και όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Δωσε και link να διαβασουμε κι εμεις λιγο.
Μην μας δωσεις απο forum προγραμματιστων ομως, γιατί εκεί θα λένε τα δικά τους. Απο απλα forums δωσε να δουμε κι αλλες γνωμες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Jul 2009 20:38 #55677 by Alex
H εγκατάσταση drivers δεν είναι 10 λεπτα... Και τι ρύθμιση θέλουν τα 7 ... Περαν του quick launch , που δεν είναι και καμια χρονοβόρα διαδικασία ή κατι απαραίτητο, δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλη ρύθμιση παραπάνω από xp χρειάζεται. Και ειναι δυνατον να μου λες το Computer shortcut στην επιφάνεια που είναι δεξί κλικ και show on desktop (δύο κλικ!!!!) ή τα μικρά εικονίδια στο start menu σαν επιχειρήματα για το λειτουργικό; Για την οθόνη, ναι είναι θέμα, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθει στην τελική έκδοση, αν δεν είναι κατι άλλο (εφόσον λες οτι στα beta δεν είχες πρόβλημα).

Το ήξερα για την preorder αλλά είναι update σε home... Αλλά και πάλι δώρο είναι! Έπρεπε να στο είχαν το update 150€ για να δείξεις την εκτίμησή σου;!

[youtube:2oub9hsy]
[/youtube:2oub9hsy]
παράδειγμα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Jul 2009 14:42 #55773 by Μάνος Γρυπάρης
1)Το Quick Launch ξαναλέω για 3η φορά, μήπως και το εμπεδώσεις, ότι εμφανίζεται κάτω δεξιά μετά από πατέντα την οποία δεν γνωρίζει τουλάχιστον το 98% των χρηστών! Δεν είναι όλοι guru!
Επίσης, ακόμα και κάτω δεξιά που βρίσκεται πολύ απλά ΔΕΝ βολεύει! Έπρεπε να είναι δίπλα στο Start Menu για οικονομία χρόνου. Κάθε φορά που θέλω να ανοίξω τα αρχεία του σκληρού μου δίσκου χάνω τουλάχιστον 1-2 δευτερόλεπτα από αυτή την ιστορία. Και αν σκεφτείς ότι χρειάζεται να ανοίγω το root του σκληρού δεκάδες φορές κάθε μέρα τότε ως αποτέλεσμα αυτού χάνεις πολλά λεπτά.

2)Τα ίδια και με το θέμα προειδοποίησης κάθε φορά που θέλω να κάνω install εφαρμογή ή να σβήσω κατάλογο. Επιχείρησα να το απενεργοποιήσω από το Control Panel αλλά φυσικά "δεν πιάνει".

3)Θέλω να σώσω αρχείο στην επιφάνεια εργασίας? Θα μου βγάλει μήνυμα ότι "δεν ειμαι Admin!" (ενώ έχω Admin account και δεν μπορώ να το σώσω! Μετά θα πρέπει να επιλέξω πάλι save και να κάνω overwrite το αρχείο του 1kb που έχει μείνει ως "υπόλειμα" στο desktop μου.

Κι αυτά είναι μόνιμα καραγκιοζιλίκια των Windows. Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες τέτοια, στο ξαναλέω. Άρα μην μου βάζεις κάτω το θέμα της οικονομίας χρόνου, σε αυτό είσαι σίγουρα χαμένος. Μόνο στην αντιγραφή/μεταφορά αρχείων υπερέχουν τα Windows 7.

Το ήξερα για την preorder αλλά είναι update σε home... Αλλά και πάλι δώρο είναι! Έπρεπε να στο είχαν το update 150€ για να δείξεις την εκτίμησή σου;!

Οχι, ειναι "δώρο" γιατί πάνε για πανηγυρική αποτυχία πάλι. Όχι σαν τα Vista, καμία σχέση. Αλλά οι πωλήσεις θα είναι απλά ένα κλικ πιο πάνω και φυσικά όχι αυτό που θέλει η Microsoft.

Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Κανόνισε μην κρυφτείς πάλι, όπως με τα Vista :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jul 2009 15:27 #55780 by Alex
Τα εικονιδια μπορεις να τα μεταφερεις οπου θες εχοντας ξεκλειδωτη τη μπαρα (οπως και στα xp) και μπορεις να τα βαλεις διπλα στο start... Αλλα κανεις ενα λεπτο να το φτιαξεις και παιρνει πολυ οντως!

Για το δευτερο μπορεις απλα να βαλεις στο minimum το uac απο το control panel και δε θα σου βγαζει τιποτα αλλά και αυτό θα σου παρει δυο λεπτα...Ακομα παραπανω.

Εδω θα ειμαστε να δεις τι θα κανουν τα 7...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Jul 2009 17:32 #55804 by Ρωμανός Βογιατζής

mordred wrote: Τα εικονιδια μπορεις να τα μεταφερεις οπου θες εχοντας ξεκλειδωτη τη μπαρα (οπως και στα xp) και μπορεις να τα βαλεις διπλα στο start... Αλλα κανεις ενα λεπτο να το φτιαξεις και παιρνει πολυ οντως!

Για το δευτερο μπορεις απλα να βαλεις στο minimum το uac απο το control panel και δε θα σου βγαζει τιποτα αλλά και αυτό θα σου παρει δυο λεπτα...Ακομα παραπανω.

Εδω θα ειμαστε να δεις τι θα κανουν τα 7...

Φιλε εσένα πως σου φαίνονται τα 7 αξίζουν????Αλήθεια γιατί τι είπαν 7????

More
06 Jul 2009 00:58 #55820 by Alex
H σειρά windows είναι: Windows NT 3.1, 3.5, 4.0, 2000, XP, Vista -> Windows 7

Η δική μου γνώμη είναι οτι πρόκειται για μια φανταστική δουλειά. Η απόκρισή τους είναι απίστευτη ακόμα και σε πιο παλιά συστήματα. Καλύτερη backward compatibility με προγράμματα. Και άλλα πολλά.
Με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα στην RC η τελική έκδοση θα είναι άριστη...

Δεν πρόκειται να δεις XP πάντως...

ΥΓ Εγώ Μάνο δεν κρύφτηκα για τα Vista... Δεν είπα ποτέ οτι θα ήταν εμπορική επιτυχία... Και σίγουρα μια εμπορική αποτυχία δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα ενός προϊόντος.

EIZO S2401W 24'' TFT