Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
07 Jun 2010 22:08 #73450 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Pokemon wrote: Στα windows 7 (για όσους είναι στην εποχή του λίθου με τα XP) καλό είναι να βάζουμε πρόσφατες εκδώσεις προγραμμάτων(και όχι 10ετίας πράματα). Ένας αρκετά καλός video converter είναι ο cyberlink mediashow espresso, για mp3 converter δεν έχω δοκιμάσει γιατί τα περνάω από το Audacity και τα μετατρέπω.

Ακριβώς! Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το Free Mp3 Wma Ogg Converter για convert σε mp3 και για τα video το Xilisoft Video Converter Ultimate που ειναι τιτανομεγιστο!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2010 22:55 #73459 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση που αφορά κυρίως συμβατότητες παλαιών games. Στα xp τρέχω μια χαρά και "με τα μπούνια" παιχνίδια 1999, 2000 κλπ (Baldur's Gate, Icewind Dale, μέχρι και το Betrayal at Krondor του 1992 για DOS έτρεξε χωρίς αλλαγή συμβατότητας ή DOSBOX :lol: ) Με τα 7 παίζει πρόβλημα συμβατότητας; Γιατί σε λίγο καιρό στο νέο pc θα βάλω 7 μάλλον.

More
07 Jun 2010 23:14 #73462 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Μια ερώτηση που αφορά κυρίως συμβατότητες παλαιών games. Στα xp τρέχω μια χαρά και "με τα μπούνια" παιχνίδια 1999, 2000 κλπ (Baldur's Gate, Icewind Dale, μέχρι και το Betrayal at Krondor του 1992 για DOS έτρεξε χωρίς αλλαγή συμβατότητας ή DOSBOX :lol: ) Με τα 7 παίζει πρόβλημα συμβατότητας; Γιατί σε λίγο καιρό στο νέο pc θα βάλω 7 μάλλον.

Δεν παιζει ρόλο, βαζεις το compability mode σε windows xp και είσαι ok. To θεμα ειναι αλλού, στο hardware. Πολλές φορες για παραδειγμα τα παλιότερα παιχνιδια δεν μπορουν να αναγνωρίσουν την π.χ.: 9800gt και αυτο εχει ως αποτελεσμα το παιχνιδι να μην ανοιγει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2010 23:26 #73463 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ, ως άσχετος, πάντα νόμιζα πως είναι θέμα λειτουργικού και όχι hardware.

More
13 Jul 2010 14:29 #75175 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παιδιά, το Service Pack των Windows 7 είναι καθοδον; Κάτι τέτοιο ειχα διαβάσει. Και μάλιστα αν κυκλοφορήσει τόσο νωρις θα είναι καθαρα για ψυχολογικούς/marketing λόγους. Η μετάβαση του περισσότερου κόσμου στα νέα λειτουργικα της Microsoft γινεται πάντα μετά απο την κυκλοφορία του πρώτου service pack. Οπότε αν βγει το Service pack των Windows αυτόματα ο περισσότερος κόσμος θα νιώσει ακομη πιο ασφαλης με τα νέα Windows και θα περασει σ' αυτα!

Everything that has a beginning has an end...

More
14 Jul 2010 08:44 #75199 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 7
Καθοδον ειναι :-)

windowsteamblog.com/windows/b/bl ... ack-1.aspx

Βεβαια ακομα ειναι σε beta και δε θα βγει σε final public μορφη πριν τις αρχες του 2011, αλλα μια Beta ειναι παντα καλος οιωνος :-)

Καλο ειναι να σημειωθει παντως οτι περα απο bug fixes και security updates δε περιεχει κατι νεο για τους κατοχους των Windows 7, οποτε μην τρεξετε να βαλετε την beta του SP1 :wink:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
26 Jul 2010 11:33 #75758 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows 7
Να σας ενημερώσω πως τα 7 (κατά την γνώμη μου) ΤΑ ΣΠΑΝΕ . Ότι και να λέτε τα Ultimate είανι τέλεια. Τα έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρώ, όταν μου είχε χαλάσει το pc, αλλά τότε είχα σχολείο και δεν συμμετείχα. Και τώρα "ξεσκονίζω" όλα τα παλιά θέματα! Άντε γεια. :lol:

Έχω και μια ερώτηση: κάτι ακούστηκε και για τα 8. Ισχύει;

More
26 Jul 2010 14:04 #75768 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μπα είναι νωρις για τα 8. Εφόσων τα 7 δουλεύουν ρολόι...

More
26 Jul 2010 14:11 #75770 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
για 2012 πανε τα 8 αλλα μην βιαζεστε πολυ γιατι τα 7 ειναι πολυ καλα

More
26 Jul 2010 15:24 #75779 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows 7

christos13 wrote: για 2012 πανε τα 8 αλλα μην βιαζεστε πολυ γιατι τα 7 ειναι πολυ καλα

Συμφωνώ ρε Χρίστο. Μπορεί και να κρατήσουν όσο τα Xp, απλά με κάποιες ανανεώσεις κάθε χρόνο ή κάτι παρόμοιο!