Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
11 Dec 2009 19:06 #66619 by Γιώργος Δημόπουλος

antonis 21 wrote:

peris7 wrote: Παιδιά έχω βάλει τα 7 και το internet μου είναι τουλάχιστον στην μιση ταχύτητα που ήταν πριν...όταν κατεβάζω πάει μέχρι 500kbps ενώ παλιά πέρναγε το 1mbps...στο pc του αδερφού μου που έχει vista πάει κανονικά...ξέρετε τίποτα??το έχω ακούσει και από άλλους αυτό για τα slowdowns...

αφου τα 7 ειναι για τον που...ο.θα σου το θεσω απλα γυρνα στα vista η βαλε xp.εγω εχω ωιστα και μου τρεχει μια χαρα. ](*,)

Τα 7 ειναι καλυτερα απο τα Σβιστα απλως μπορει να υπαρχουν λιγα bugs στην αρχη.Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι να μν αλλαξεις λειτουργικο.Κρατα τα λιγο ακομα...Αν η ταχυτητα που λες αναφερεται στο μtorrent μπορει να βγουν updates

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2010 23:06 #67575 by Μάνος Αλιμπέρτης

TheReaper wrote: Τα Windows 7 είναι καλύτερα από τα Vista σε θέμα συμβατότητας, ή ό,τι παιχνίδι δεν ταιριάζει στα Vista γίνεται το ίδιο και εδώ; Εγώ έχω ένα laptop με Vista και δεν παίζει ένα γενναίο ποσό από παιχνίδια των XP κι επίσης δεν τρέχει προγράμματα όπως το Firefox, το Adobe After Effect και μερικά αλλά που χρειάζομια για να κάνω την όποια δουλειά τέλος πάντων κάνω. Για format δεν γίνεται γιατί δεν έχω τα απαραίτητα CD. Είναι μερικά προγράμματα που χρειάζομαι και δεν τα παίρνει, βγάζει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Χρειάζομαι βοήθεια για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.

Τα Windows 7 γενικά έχουν πολύ καλή υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα οπότε προσωπικα θα στα πρότεινα ανεπιφύλακτα. Το Laptop πότε το αγόρασες; Τι μάρκα είναι; Όταν το αγόρασες τι λειτουργικο φορούσε; XP ή Vista;

Για Laptop με Vista με αγορά μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει δωρεαν αναβάθμιση σε Vista (1ή Ιουλίου 2009)

www.microsoft.com/windows/buy/of ... ption.aspx

Everything that has a beginning has an end...

More
24 Jan 2010 01:18 #68233 by heretic
Replied by heretic on topic Windows 7
μετά απο 4 χρόνια με τα windows XP Pro ... είδα το φώς το αληθινό! 8O :D

Η εγκατάσταση διάρκησε λιγότερο απο 25 λεπτά με ουδέν πρόβλημα. Αναγνώρισε τα πάντα απο συσκευές... και περιφερειακά! Η ενεργοποήση έγινε πανέυκολα και αμέσως βρήκε updates για την μητρική, την Vga και τον εκτυπωτή! :icon bow:

Απο οπτικής πλευράς τα χαζεύω λές και άνοιξα πρώτη φορά υπολογιστή με windows! :icon applaud: :cool:
Σταθερότατα, με εμφανέστατη καλύτερη αξιοποίηση την κάρτας γραφικών και της RAM καθώς και απίστευτοι χρόνοι εκκίνησης και κλεισίματος.

Με παλιότερες συσκευές η συμβατότητα των vista drivers είναι το κλειδί... :wink:

Στα παιχνίδια το directx11 κάνει θάυματα αν και η vga δέν υποστηρίζει ούτε την έκδοση 10. Φανταστείτε τι θα κάνουν με directx11 κάρτα γραφικών... :mrgreen:

More
24 Jan 2010 10:42 #68241 by Nickxan
Replied by Nickxan on topic Windows 7
Παίδες, να μου έλεγες να αλλάξω τα 7 και να βάλω ξανά XP με την καμία όμως.....
Τα win7 είναι όπως ξέρετε γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά στα περισσότερα προγράματα - καλήτερη επίδοση ( games, applications ) και έχουν το "καινούργιο" εξελιγμένο περιβάλον που σε κρατάει προσειλομένω. + ότι η εγκατάσταση μου πήρε περίπου 7 με 8 λεπτά :p

MIN AFISEIS TIS APOGOHTEUSEIS MIAS STIGMHS NA SOU XALASEI TO ONEIRO MIAS ZWHS... ZHSE TO SHMERA XEXNA TO XTHES G*** TOUS OLOUS KAI KANE OTI THES!!!

Kapoia stigmi tha matheis oti otan eisai adynamos kai anideos, prospatheis na ypotimiseis kati para na matheis apo ayto...

More
03 Apr 2010 14:52 #70107 by Aνέστης Αδαμίδης

profitis wrote:

TheReaper wrote: Τα Windows 7 είναι καλύτερα από τα Vista σε θέμα συμβατότητας, ή ό,τι παιχνίδι δεν ταιριάζει στα Vista γίνεται το ίδιο και εδώ; Εγώ έχω ένα laptop με Vista και δεν παίζει ένα γενναίο ποσό από παιχνίδια των XP κι επίσης δεν τρέχει προγράμματα όπως το Firefox, το Adobe After Effect και μερικά αλλά που χρειάζομια για να κάνω την όποια δουλειά τέλος πάντων κάνω. Για format δεν γίνεται γιατί δεν έχω τα απαραίτητα CD. Είναι μερικά προγράμματα που χρειάζομαι και δεν τα παίρνει, βγάζει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Χρειάζομαι βοήθεια για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.

Τα Windows 7 γενικά έχουν πολύ καλή υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα οπότε προσωπικα θα στα πρότεινα ανεπιφύλακτα. Το Laptop πότε το αγόρασες; Τι μάρκα είναι; Όταν το αγόρασες τι λειτουργικο φορούσε; XP ή Vista;

Για Laptop με Vista με αγορά μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει δωρεαν αναβάθμιση σε Vista (1ή Ιουλίου 2009)

www.microsoft.com/windows/buy/of ... ption.aspx

Δεν το αγόρασα το laptop το κέρδισα σε κλήρωση. Είναι ένα HP invent, τώρα για τα υπόλοιπα θα σε γελάσω. Πάντως, όταν το παρέλαβα(το κέρδισα σε κλήρωση κι έσκασα 300 ευρώ ακόμη) είχε εγκατεστημένα τα Vista.

More
08 Apr 2010 00:18 #70412 by Μάνος Αλιμπέρτης
Aν το πήρες μετα τη 1ή Ιουλίου λογικά θα είσαι εντάξει...Πες μας όταν την καταφέρεις την αναβάθμιση :D

Everything that has a beginning has an end...

More
10 Apr 2010 09:13 #70553 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic Windows 7
Αν στα Windows 7 απεγκαταστησω το Internet Explorer θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

More
10 Apr 2010 14:02 #70568 by Aνέστης Αδαμίδης

profitis wrote: Aν το πήρες μετα τη 1ή Ιουλίου λογικά θα είσαι εντάξει...Πες μας όταν την καταφέρεις την αναβάθμιση :D

Εγώ βασικά για τα παιχνίδια μιλούσα, γιατί εκτός από διάφορα applications δεν έτρεχε ούτε μερικά παιχνίδια που, εδώ που τα λέμε, δεν είχαν τίποτα φοβερές απαιτήσεις. Οπότε οκ, θα σκεφτώ όταν αλλάξω Η/Υ να βάλω τα 7. Λογικά θα έχουν λυθεί και όλα τα προβλήματα με bugs και ό,τι άλλο.

More
15 Apr 2010 00:36 #70777 by Μάνος Γρυπάρης

TMND wrote: Αν στα Windows 7 απεγκαταστησω το Internet Explorer θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

Δεν ξερω αν μπορεις να τον απεγκαταστήσεις, γιατί χρησιμοποιείται και για να βλέπεις τα αρχεία του σκληρού σου δίσκου. Απλά βάλε το Firefox, βγάλε τα shortcuts του Internet Explorer (στη θέση τους βάλε του Firefox) και είσαι οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Apr 2010 12:37 #70849 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic Windows 7
Ευχαριστώ πολύ Μάνο