Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Τα 7 ειναι καλυτερα απο τα Σβιστα απλως μπορει να υπαρχουν λιγα bugs στην αρχη.Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι να μν αλλαξεις λειτουργικο.Κρατα τα λιγο ακομα...Αν η ταχυτητα που λες αναφερεται στο μtorrent μπορει να βγουν updatesantonis 21 wrote:
peris7 wrote: Παιδιά έχω βάλει τα 7 και το internet μου είναι τουλάχιστον στην μιση ταχύτητα που ήταν πριν...όταν κατεβάζω πάει μέχρι 500kbps ενώ παλιά πέρναγε το 1mbps...στο pc του αδερφού μου που έχει vista πάει κανονικά...ξέρετε τίποτα??το έχω ακούσει και από άλλους αυτό για τα slowdowns...
αφου τα 7 ειναι για τον που...ο.θα σου το θεσω απλα γυρνα στα vista η βαλε xp.εγω εχω ωιστα και μου τρεχει μια χαρα. ](*,)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Τα Windows 7 είναι καλύτερα από τα Vista σε θέμα συμβατότητας, ή ό,τι παιχνίδι δεν ταιριάζει στα Vista γίνεται το ίδιο και εδώ; Εγώ έχω ένα laptop με Vista και δεν παίζει ένα γενναίο ποσό από παιχνίδια των XP κι επίσης δεν τρέχει προγράμματα όπως το Firefox, το Adobe After Effect και μερικά αλλά που χρειάζομια για να κάνω την όποια δουλειά τέλος πάντων κάνω. Για format δεν γίνεται γιατί δεν έχω τα απαραίτητα CD. Είναι μερικά προγράμματα που χρειάζομαι και δεν τα παίρνει, βγάζει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Χρειάζομαι βοήθεια για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.
profitis wrote:
TheReaper wrote: Τα Windows 7 είναι καλύτερα από τα Vista σε θέμα συμβατότητας, ή ό,τι παιχνίδι δεν ταιριάζει στα Vista γίνεται το ίδιο και εδώ; Εγώ έχω ένα laptop με Vista και δεν παίζει ένα γενναίο ποσό από παιχνίδια των XP κι επίσης δεν τρέχει προγράμματα όπως το Firefox, το Adobe After Effect και μερικά αλλά που χρειάζομια για να κάνω την όποια δουλειά τέλος πάντων κάνω. Για format δεν γίνεται γιατί δεν έχω τα απαραίτητα CD. Είναι μερικά προγράμματα που χρειάζομαι και δεν τα παίρνει, βγάζει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Χρειάζομαι βοήθεια για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.
Τα Windows 7 γενικά έχουν πολύ καλή υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα οπότε προσωπικα θα στα πρότεινα ανεπιφύλακτα. Το Laptop πότε το αγόρασες; Τι μάρκα είναι; Όταν το αγόρασες τι λειτουργικο φορούσε; XP ή Vista;
Για Laptop με Vista με αγορά μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει δωρεαν αναβάθμιση σε Vista (1ή Ιουλίου 2009)
www.microsoft.com/windows/buy/of ... ption.aspx
profitis wrote: Aν το πήρες μετα τη 1ή Ιουλίου λογικά θα είσαι εντάξει...Πες μας όταν την καταφέρεις την αναβάθμιση
Δεν ξερω αν μπορεις να τον απεγκαταστήσεις, γιατί χρησιμοποιείται και για να βλέπεις τα αρχεία του σκληρού σου δίσκου. Απλά βάλε το Firefox, βγάλε τα shortcuts του Internet Explorer (στη θέση τους βάλε του Firefox) και είσαι οκ.TMND wrote: Αν στα Windows 7 απεγκαταστησω το Internet Explorer θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?