Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
23 Sep 2010 15:30 #79325 by Νικολής Ασημάκης
Α, την έχασα τη χτεσινή εκπομπή, γι'αυτό δεν το έπιασα. :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2010 15:54 - 12 Nov 2010 01:17 #79329 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Α, την έχασα τη χτεσινή εκπομπή, γι'αυτό δεν το έπιασα. :cool:

Εεεεε, τα καλύτερα έχασες κι εσύ!

EDIT

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Nαι, μιας και το ανέφερες έχω να απαιτήσω κάτι. Αυτή την τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τον Μάνο και τον Boss, λέω να την κάνουμε πενταμελή. Να βάλετε κι εμένα μέσα! Τι λέτε; :mrgreen:

Αν το εννοεις στειλε mail στο info@gameworld.gr :mrgreen:

Όχι ρε αφεντικό, που να μπω εγώ στην επιτροπή; Μπορεί αργότερα, αν γίνω συντάκτης! :mrgreen: (βασικά θέλω να γίνω συντάκτης, αλλά ντεν έκει κοντσόλα)!
Last edit: 12 Nov 2010 01:17 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
23 Sep 2010 22:01 #79363 by thanasis
Παναχα την Κυριακη φερε μας τους 3 βαθμους της νικης την κυριακη για να ανεβουμε φετος γιατι δεν αξιζουμε εκει που ειμαστε τωρα και το ξερεις... :icon bow:

More
23 Sep 2010 23:28 #79373 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Τριμελή επιτροπή 2 ατόμων; :roll:

Αυτό το πράγμα μου θυμισε το ζετεμ με την Ανιτα που είχε την ''Τρομοκρατική Ομάδα'' που εφτιαχνε τα εξαλλα τραγούδια... :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Sep 2010 14:23 #79553 by Lalo007
Να ρωτησω κατι εδω περα...Υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στην κανονικη και στην platinum εκδοση καποιον παιχνιδιων,περα απο την τιμη?

More
26 Sep 2010 15:02 #79557 by Νικολής Ασημάκης
Ανάλογα το παιχνίδι. Η Platinum edition του Heroes V πχ είναι το κανονικό παιχνίδι + το πρώτο expansion. Η Platinum Edition του Witcher έχει το κανονικό παιχνίδι, χάρτη του κόσμου + ένα dvd με παραπάνω περιπέτειες (ατόφιες ιστοριούλες), soundtrack του παιχνιδιού. Δεν αξίζουν όλες οι platinum, collector's edtion κλπ. Βλέπεις τι παραπάνω δίνει και επιλέγεις.

More
26 Sep 2010 15:04 #79558 by Aνέστης Αδαμίδης
Ουσιαστικά είναι το ίδιο παιχνίδι. Απλά, γίνεται platinum επειδή έκανε τεράστιους αριθμούς πωλήσεων. Όπως γίνεται και με τους δίσκους διάφορων τραγουδιστών. Τώρα αν εννοείς μήπως έχει καλύτερα γραφικά και γενικά ότι είναι κατασκευασμένο καλύτερα, χωρίς σιγουριά εγώ θα πω όχι. Και τα γραφικά και όλα νομίζω πως είναι ίδια.

More
26 Sep 2010 15:07 #79559 by Lalo007
Μαλιστα.Επειδη αυτες τις μερες ενδεχεται να παρω playstation 3(επιτελους),εριξα μια ματια στο killzone 2 που ειναι και φθηνο.το κανονικο παιχνιδι ειναι στα 15 ευρω,και η platinum στα 18.Και αναρωτηθηκα ετσι ποια η διαφορα?!?!

More
26 Sep 2010 15:13 #79561 by Νικολής Ασημάκης
Κοίτα τι παραπάνω προσφέρει αυτή η έκδοση. Το λέει συνήθως σε περιγραφές.

More
26 Sep 2010 17:35 #79570 by antonis 21

8@no$ wrote: Παναχα την Κυριακη φερε μας τους 3 βαθμους της νικης την κυριακη για να ανεβουμε φετος γιατι δεν αξιζουμε εκει που ειμαστε τωρα και το ξερεις... :icon bow:

τι να κλασει και η παναχα γ τον πο...ο καβαλα ειναι!!! :lol: :mrgreen: