Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
02 Jul 2009 20:11 #55568 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: Εε ετσι θυμομουν! Ειμαι βλεπεις πολυ καιρο εδω πανω ψηλα και δεν θυμαμαι πως ειναι να εισαι εκεί κατω στα χαμηλα.. :P

Τωρα ομως αρχισε να θημασε γιατι οι μερες σ ειναι μετρημενες γιατι παω οριβασεια και θα σκαρφαλοσω στο Everest την υψηλοτερη κορυφη της γης και τοτε θα δουμε ποιος ειναι πιο ψηλα :armata very angry: .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2009 20:14 #55569 by thanasis

More
More
02 Jul 2009 20:55 #55576 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote:

BigBoss wrote: Εε ετσι θυμομουν! Ειμαι βλεπεις πολυ καιρο εδω πανω ψηλα και δεν θυμαμαι πως ειναι να εισαι εκεί κατω στα χαμηλα.. :P

Τωρα ομως αρχισε να θημασε γιατι οι μερες σ ειναι μετρημενες γιατι παω οριβασεια και θα σκαρφαλοσω στο Everest την υψηλοτερη κορυφη της γης και τοτε θα δουμε ποιος ειναι πιο ψηλα :armata very angry: .

Αυτο υποτειθεται οτι ειναι ταπα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jul 2009 21:09 #55579 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote:

ThunderHawk wrote:

Αυτο υποτειθεται οτι ειναι ταπα;

Όπως το πάρει κανείς! :P

More
23 Sep 2010 02:04 #79264 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν σας την δίνει παρα πολυ η τηλεόραση; Εννοω πως δεν δείχνουν τίποτα το διαφορετικο. Τα μεσημερια δειχνουν τι έκανε ποιος και με ποια ενω το βραδυ βγαίνουν ολοι οι super τραγουδιστες στο x-factor! Τα απογεύματα δε, υπάρχει η patty που μας ξεσηκωνει ολους και ολες....

Γι αυτό youtube και πάλι youtube! Βλέπεις οτι θες και οποτε το θες :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Sep 2010 07:05 #79267 by Ιβάν
Και εμένα μου την είνει! Κάθε μέρα κα ίδια και τα ίδια. Αλλά σε λίγο θα έρθει το τέλος! ΉΡΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ!

More
23 Sep 2010 08:14 #79268 by Lalo007

Alcatraz wrote: Και εμένα μου την είνει! Κάθε μέρα κα ίδια και τα ίδια. Αλλά σε λίγο θα έρθει το τέλος! ΉΡΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ!

Οχι ρε alcatraz μην αρχιζεις παλι για τα global warming...Ειπαμε off topic να ειμαστε,αλλα οχι off reality. :P

More
23 Sep 2010 12:00 #79279 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν είναι μόνο η Patty τα μεσημέρια, έχουμε και το Kismet. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα... :mrgreen:

More
23 Sep 2010 13:05 #79289 by Frank
ωραιο τοπικ Μπαμπη δεν ξερω που θα καταληξει βεβαια :mrgreen:

οσο για το θεμα που εβαλες ... ο μονος λογος που ανοιγω την τηλεοραση ειναι για να δω μπαλα, για κανενα αλλο λογο ομως.

ολες τις αλλες ωρες pc οπου βλεπεις τα παντα, οπως και ξενες σειρες :wink: