Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
15 Aug 2008 22:01 #45977 by kostas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2008 23:07 - 15 Aug 2008 23:11 #45986 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα πως εληξε!?!?!? Χωρις εμενα;; Τοσος κοπος χαμενος πηγε;; τα καταφερατες μονοι σας;; αισχος! να μου το λετε αλλη φορα:P na μην ανησυχω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 15 Aug 2008 23:11 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
15 Aug 2008 23:08 #45987 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και ειχα πει δεν θα επιστρεψω εαν δεν πει καποιος συγνωμη αρα...; ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ κι εγω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Aug 2008 23:12 #45990 by Gabriel
ego leo na 3anarxisete more flames=more posts=more interest=because ka8ilomenos stin o8oni me pop corn etimos na grapsei kai aftos ta dika tou ^^

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Aug 2008 23:30 #45997 by a Guest
Πλάκα, πλάκα ιδέα δεν είχα τι συνέβη (και ακόμα δεν ξέρω δηλαδή)! Το συγκεκριμένο θέμα νόμιζα πως ήταν πλακίτσα

More
15 Aug 2008 23:32 #45998 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote: Πλάκα, πλάκα ιδέα δεν είχα τι συνέβη (και ακόμα δεν ξέρω δηλαδή)! Το συγκεκριμένο θέμα νόμιζα πως ήταν πλακίτσα  :roll:

eixe ginei kai paliotera lene oi φημες alla exteς eblepa ki egω live! mexri tis 4 to proi peripou

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Aug 2008 23:38 #46001 by a Guest
Τεσπα όπως και να 'χει περασμένα ξεχασμένα παίδες, δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, για όποιον λόγο και να δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη παρεξήγηση (μην μου πείτε μόνο οτι έγινε για κανα video game γιατί θα σας αρχίσω και τους 2 στα "γαλλικά"!)

More
15 Aug 2008 23:41 #46002 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote: Τεσπα όπως και να 'χει περασμένα ξεχασμένα παίδες, δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, για όποιον λόγο και να δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη παρεξήγηση (μην μου πείτε μόνο οτι έγινε για κανα video game γιατί θα σας αρχίσω και τους 2 στα "γαλλικά"!)

για το age of conan για την ακριβεια και το WoW

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Aug 2008 23:48 #46004 by a Guest
Ε, τα θέλετε τότε και οι 2 τα μπινελίκια σας!!!!!!! :x

More
30 Jun 2009 20:50 #55307 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Εδω βλέπετε μερικα απο τα εισερχόμενα μου.. Τα ειδα και τρελάθηκα! Ανοιξα ένα απο τα e-mail το οποίο οδηγησε στο γνωστο site gameworld. Αφου περιηγήθηκα στο site παρατήρησα πως όλα αυτα τα e-mail εμφανήστικαν γιατι ο ThunderHawk είχε καποιο είδος οίστρου! Ετσι λοιπον, πήρα την πρωτοβούλία να παρω μια συνεντευξη απο το member thunderhawk για να δουμε απο τι προερχεται αυτη η σημαντική ανοδος της επιδοσης του στο posting.

BigBoss: Κυριε ThunderHawk! ολος ο κοσμος εδω εχει μεινει εκπληκτος! Εχεις κυριολεκτικα γεμισει το site με το ονομα σου! Απο τι οφειλεται αυτο;
ThunderHawk: Απο το Powerade®.
Βigboss: Τι ακριβως εννοειτε;
ThunderHawk: Να ξυπνησα, πηγα φροντιστηριο 2 ωρες, εμαθα τι θα πει λεχριτης, γυρισα ελιωσα στο call με εδιωξε η μανα μου μετα απο λιγα λεπτα αρχισα να παιζω και παλι πινοντας παραλληλα Powerade®. Μετα πηγα και ειδα τα e-mail μου. και αποφασισα να απαντησω σε καποια τοπικ.
BigBoss: Ακουγεται ενδιαφερον, αλλα φημες λενε πως ολα αυτα τa posts τα κανατε για καποιο αλλο σκοπο. Αληθευει?
ThunderHawk: Βαριόμουνα και απο το να παω να πλακωσω τα αδερφια μου καλυτερο ήταν αυτο.
BigBoss: Ευχαριστω για τον χρονο σας ευχομαστε να σταματησετε να το κανετε αυτο γιατι θα μπλοκαρουν τα e-mail μας!
ThunderHawk: Μηπως θα ήταν καλυτερα να πλακωσω εσενα?

(H τελευταια φραση δεν υπηρχε στην συνεντευξη απλως την δωσαμε για να πορώσουμε το κοινο :P )

UPDATE: Οση ωρα εγραφα την συνεντευξη ήρθαν αλλα 5 mail.... 8O