Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσοι έχετε ακόμα παλιά Pc και γιατί?

More
13 Mar 2008 17:13 #41298 by Esperos
Τι έχουν παραπάνω τα vista....αστο καλυτερα μην ασχολεισε, δε κανω μαθηματα software εδω..απλα θα σου πω οτι τα xp απο τα 98...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Mar 2008 17:21 #41299 by a Guest

aposperittis\ wrote: Τι έχουν παραπάνω τα vista....αστο καλυτερα μην ασχολεισε, δε κανω μαθηματα software εδω..απλα θα σου πω οτι τα xp απο τα 98...

Μήπως εννοείς ότι τα Me από τα 98?

More
13 Mar 2008 17:32 #41300 by Esperos
Ξερω τι εννοω! Οτι τα xp απο τα 98! 8O

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Mar 2008 17:47 #41301 by a Guest
Οχι, δεν ισχύει αυτό, και εγώ ξέρω τι εννοώ...

More
13 Mar 2008 17:56 #41302 by Esperos
Οτι καινοτομίες μας παρουσιασαν τα xp έναντι των απλοϊκών τοτε 98 έτσι και τώρα τα vista παρουσιάζουν νέες καινοτομίες, αντίστoιχες σε πρωτοπορία όπως έκαναν τότε και τα xp. Τώρα που εξήγησα καλύτερα τι θέλω να πω είμαστε οκ? Αν όχι πέστο και εσύ καλύτερα γιατί δε σε πιάνω!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Mar 2008 18:28 #41303 by a Guest
Δεν αντιλέγω ότι έχουν αρκετές "καινοτομίες" (εντός εισαγωγικών). Αλλά το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Καταρχάς, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη μνήμη... τρώνε όση έχει διαθέσιμη το σύστημα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα χώρου στον δίσκο, μπορούν να πάρουν κι άλλο, είναι ταχύτατα, αν έχεις έναν big blue, εκπληκτική διαχείριση πόρων δικτύου, δοκίμασε να μεταφέρεις ένα αρχείο και μετά βάλε να παίζει ένα mp3 κατά την μεταφορά... δες τις ταχύτητες.. Είναι εκπληκτικά συμβατά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν περίπου την ίδια συμβατότητα με το wine.

More
13 Mar 2008 18:44 #41304 by Esperos
Μιλάμε για γνήσια vista? Γιατι πολοί πέρνουν διαφορες κοπιες απλα για να τα δοκιμασουν, δε μπορουν να κανουν upadates τα οποία διορθώνουν πολλές τέτοιες ατέλειες και τα θάβουν. Εγώ τα έχω γνήσια δε τα πείρα πανάκριβα (95ε dsp version), τα έχω κάθε μέρα update και να σου πω την αλήθεια δεν έχω αντιμετοπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ώστε να με αναγκάσουν να τα βγάλω και να βάλω τα xp με τα οποία είχα όντος προβλήματα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Mar 2008 18:50 #41305 by a Guest
Ναι, μιλάμε για γνήσια.

More
13 Mar 2008 19:04 #41306 by Esperos
Τι να πω...μάλλον έχω σταθει κολώφαρδος ως τώρα και δεν έχω βρέθει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις για αυτό και οι γνώμες αλλά και οι εντυπώσεις μας είναι διαφορετικές! όπως και να εχει το θέμα εντος αυτού του μήνα η M$ είπε πως θα βγάλει επιτέλους το SP 1, για να δούμε...

More
13 Mar 2008 20:20 #41307 by Petros

aposperittis\ wrote: Καλύτερα τελειομανής παρά να ζω στην μετριοτητα! Λιωνω στην δουλια και αν μην τι αλλο τα λεφτακια μου τα επενδυω σε κατι που πραγματικα με ευχαριστει, στην τελειοτητα και στην αρμονια που εμενα με ενδιαφερει! Την καρτα που σου προτεινα είναι η καλύτερη για τα λεφτα που ΕΣΥ μου εθεσες οριο αλλα εσυ νομισες πως επιασες και τον παπα απο τα αρχιδια και λογικο ειναι αφου με την πατατα που ειχες πριν με τις διαφορες που ειδες λες ε ποσο καλυτερα πια να παω? Ελα ομως που υπαρχουν ακομα καλυτερες καρτες που δινουν ακομα περισοτερη διαφορα! Οσο για το ποιος κουφαινει ποιον αστο καλυτερα γιατι με εσας θα ξεχασω και αυτα που ξερω!
Καλα τα λες για την τελειοτητα της ψυχης, απο πιο βιβλιο τα διαβασες? Παρατατα ολα και γινε βουδιστης τα ιδια λενε! Οταν ασχολεισε με κατι μαθε να το απολαμβανεις στο επακρο, αλλα τι λεω σε εναν πιτσιρικα...θα τα πουμε σε 10 χρονια καλυτερα!

έχω της δικές μου πηγές

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR