Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσοι έχετε ακόμα παλιά Pc και γιατί?

More
12 Mar 2008 09:51 #41247 by Alex
Sta 1400X1050.Otan leme terma leme terma.Ti na sou po...Kai to paradeigma me ta amaxia polu atuxes.Kamia sxesh...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2008 09:53 #41248 by Alex
Tha mporousa na po oti exw Audi S4 kai thelo gia na paw sta Sourmena Lamporghini...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Mar 2008 09:56 #41249 by Alex
A kai telos den thelw na legomai epaggelmatias gamer!!!

EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Mar 2008 13:19 #41253 by Esperos

JaCk_RiDeR\ wrote:

aposperittis\ wrote: Παρεπιπτώντος όσους ρωτάω σε τι ανάλυση παίζουν το crysis αυτούς που λένε "α εγώ το παίζω full δε καταλαβαίνω γιατί λένε πως είναι βαρύ....) και όλα τα σχετικά μου λένε 1024χ768! Ε όχι ρε παιδιά αυτή δεν είναι ανάλυση για παιχνίδι! Λογικό να είναι να παίζει αφού δε φορτώνει τίποτα! Τι βάρος να έχει!!!! Για βάλτε το 1680χ1050 και αν σας ξεκινήσει έστω και η εισαγωγη εγώ θα κάτσω να με $%$%$%   :mrgreen:

Aposperitti εγώ που το έβαλα στα 1920×1080 με High γραφικά και δεν κόλλαγε; έχεις να πεις τίποτα; τα Very high είναι κλειδωμένα δεν ξέρω γιατί

Εσυ παίζεις σε xp για αυτό σου έχει κλειδομένο το high, για αυτό και παίζει σε αυτή την ανάλυση! Αφού μόνο crysis δε παίζεις! Για δέστο στα vista με Dx10 και πεσμου αν σου παίζει..Πονηρέ το συνδέεις με την τηλεόραση και έχεις και χαρά! Μήπως τα very high δε θα σου ξεκλειδώσουν ποτέ αν δε πάρεις σοβαρό κομπιούτερ?

Εγώ το βρίσκω ταιριαστότατο το παραδειγμα με τα  αμάξια! Γιατί πολύ απλά αν κάποιος πάει να αγοράσει Lada την σήμερον ημέρα σημαίνει 2 πράγματα, η οτι είναι ολιγαρκης στην ζωή του και γενικά δεν εχει μάθει να εχει απαιτησεις απο αυτήν, δε τον ενδιαφερει η λεξη ποιοτιτα ζωης και γενικα δεν τον ενδιαφέρει αν ζει μέσα στην μετριότητα! Ο δεύτερος λόγος είναι απλά ότι δεν είναι το ενδιαφέρων του τα αμάξια θέλει κάτι απλά να κάνει την δουλιά του αλλα το σπίτι του είναι μέσα στην χλίδα αφού το χόμπι του είναι πχ οι high end οικιακές συσκευές. Το παράδειγμα που φέρνεις εσύ δε ταιριάζει ή τουλάχιστον δε σας τιμά! Αν κάποιος θέλει Lamporghini για να πάει στα σουρμενα τότε απλά ειναι ηλίθιος! Και εγώ δε σας έχω για τέτοιους...

Και κάτι που αφορά και τους 2 σας! Παίζετε το crysis σε full ε? Με πόσα frames όμως? Με 10? Και έχετε χαρά? Μάθετε ρε να ευχαριστιέστε αυτό που σας δίνει χαρά, μην είστε ολιγαρκής και το κυριότερο μη σιμβηβάζεστε με την μετριότητα, η ζωή είναι σύντομη...ευχαριστηθείτε στο έπακρο ότι σας δίνει χαρά, είτε λέγετε pc, βόλτες, sex, ταχύτητα τα πάντα! Για μένα το καλύτερο είναι το εξής: καλύτερα να παιθάνω νέος και να έχω ζήσει έντονα, παρά γέρος και να μην έχω νιώσει την αδρεναλίνη της χαράς.

More
12 Mar 2008 15:01 #41255 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πεστα ρε αποσπερητη!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Mar 2008 15:27 #41257 by a Guest
Πρακτικά αποσπερίτη βγάζεις μερικά εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο άνθρωπος που θα αγοράσει Lada θα το κάνει για πολλούς λόγους, όπως την οικονομική του δυνατότητα, την ανάγκη του για αγορά αυτοκινήτου και το τι του προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο. Π.Χ. αν θέλεις ένα αυτοκίνητο γιατί σου αρέσει να ανεβαίνεις βουνά και δύσκολα μονοπάτια ποιο αυτοκίνητο προσφέρει την καλύτερη απόδοση σε σχέση τιμής; Μην βιαστείς να απαντήσεις.
Δεύτερον κάνεις την απόλυτα ανόητη σύνδεση μεταξύ ποιότητας ζωής και καταναλωτισμού. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Την ποιότητα ζωής την ορίζει καθένας σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Τρίτον... ο firefox έρχεται πλέον και με ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.

More
12 Mar 2008 15:29 #41258 by Gabriel
ti les re marie siga min 3anavalo ego svista sto pc kai giati parakalo gia na 3eklidoso ta full grafika sto crysis me dx10 akouse ekei to leitourgiko 8elei 700mb ram mono gia na to vlepeis tora pou me fotise o 8eos kai evala pali XPz0rds 300 mb me poses efarmoges anixtes

More
12 Mar 2008 16:14 #41261 by Esperos
Μα η ποιότητα ζωής έρχετε μέσα απο την κατανάλωση, εκτός και αν έχεις ανακαλύψει κανέναν τρόπο να εμφανίζονται τα αγαθά ξαφνικά μπροστά σου! Έχει διαφορά όμως η υπερκατανάλωση απο την κατανάλωση! Εγώ δεν είπα κάθε 6 μήνες που αλάζουν τα δεδομένα στην τεχνολογία των Pc να κάθεστε σα πρόβατα στην σφαγή και να τα αγοράζετε, αλλά όχι και να μένεις με το ίδιο pc για 5 χρόνια και να παίζεις τα καινούργια παιχνίδια με 10 frames και να έχεις και χαρά, καλυτερα πέτατο το ριμάδι και πάρε Ps3 ή xbox360  που έχουν ανώτερα γραφικά απο το σαράβαλο σου και δεν εξελίσονται τόσο τάχυστα όπως τα κομπιούτερ.  
Αυτό που αναφέρεις με τα αμάξια αφορά τους normal ανθρώπους που έχουν ένα αλφα ποσό στην τσέπη τους και αποφασίζουν βάση των αναγκών τους τι αμάξι τους καλύπτει, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτους, δε καταλαβαίνω γιατί ένα τόσο απλό παράδειγμα δε μπορείται να το καταλάβετε!
Τα πιο πολλά Post τα κάνω απο την δουλιά μου και εδώ δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλιες, στο σπίτι όταν είμαι τα περνάω απο msoffice για αυτό τα μισά μου Post είναι γαμησέτα και τα άλλα μια χαρά. :mrgreen:

Τώρα στο θέμα σου because σου απαντώ ότι πληρώνεις παίρνεις, εγώ με τα vista δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με μνήμες, ούτε με ταχύτητα, ούτε με frames ούτε με τίποτα, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ! :mrgreen:

More
12 Mar 2008 17:02 #41263 by Alex
Me auta pou les pefteis se treles antifaseis.Ok den paizw to crysis se dx10 (an kai exw vista)...E kai;Me to systhma poy moy perigrafeis amfivalw an paizei ki ekei (afou opws les mono se sli paizei!)...Paizw se 25 frames kai ola sto high giati exw karta dx9...Pou parepiptontvw einai polu pio grhgorh apo thn 8600gts...kai tha dwsw 700+ eurw gia na dw ton kwlo ths maimous se dx10...E oxi den tha piastw mal..as!Esu den milas gia LADA...Esu milas san na exeis BMW kai na agoraseis allh pio akrivi epeidh exei anapthra...Ara aposperiths na fantastw se 6mhnes me ena xrono tha pareis kainourio pc epeidi den tha mporeis na paizeis crysis 2 sta 1600 me full antializing kai 65fps...Tha eisai ontws polu pisw...!!!

EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Mar 2008 17:21 #41264 by Esperos
Ωρες, ωρες νομίζω πως έχω να κάνω με 12χρονα...Ακόμα και ο Νικολής θα καταλάβαινε τι του λέω...
"Έπεσα" σε αντίφαση σύμφονα με το δικό σου μιαλό και τον δικό σου τρόπο σκέψης!
Θα στο λύσω όμως για άλλη μια φορά το μπέρδεμα! Δεν μιλάω τόσο καιρό για τα νεα Pc για το κωλocrysis! Χέστηκα για αυτό το παιχνίδι, για μένα είναι μια μαλακία και μισή, βγήκε για να ανεβάση την υπερκατανάλωση και μόνο και για τίποτε αλλο! Και πάνε τα κοροιδα και αναβαθμίζονται σε τερατώδη Pc για να παίξουν τι? Την μαλακία το crysis! (εδώ κολάει φίλε CTT το σχόλιο σου ποιοτητα ζωης και καταναλωση) Για να εκτωνόσουν τα κομπλεξ τους με τα οπλα και τα κυνηγιτά και όταν πανε φανταροι ζητάνε την μαμα τους!
Εγώ μίλησα για μια normal αναβαθμηση για να παίζεις αξιοσέβαστα τα σημερινά παιχνίδια, τόσο απλά...
Αντε να δω τι καινούργιο πρόβλημα θα μου βγάλετε...
Το δικό μου Pc είναι όπως πρέπει να είναι όχι γιατι μου χρησημεύει πάντα στις ανάγκες μου, αλλά γιατί είναι η ζωη μου όλη, όπως όταν έχετε ενα γκομενάκι και το θέλετε να είναι κ@υλιτσ@ για να γουστάρετε εσείς πάνω απο όλλα, έτσι και εγώ το θέλω το Pc μου.Θα θαυτό μαζί με αυτό...είμαι άρωστος με την πάρτη του και γουστάρω! :P