Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσοι έχετε ακόμα παλιά Pc και γιατί?

More
12 Mar 2008 20:16 #41270 by max payne
Καλησπέρα πρωτό post εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2008 20:58 #41272 by Esperos
Δεν είπα για τα γραφικά! Αντιθέτος ήταν το πρώτο παιχνίδι που έβαλα για να τεστάρω τον γιγαντάκο μου! Αλλά για αυτά που ζητάει είναι μια μαλακία! Ε μα με συνχωρείς για σκέψου το, ένα παιχνίδι και ένα Pc 2.500e για να το παίξει....ε όχι κοροιδία! Απο αυτήν την άποψη το χαρακτήρησα! Άσε που είναι και μικρό... :twisted:

Καλως ήρθες και καλα Post φίλε μου!!! :mrgreen:

More
12 Mar 2008 21:51 #41277 by Alex
Αρα το "κόλλημα" το έχεις εσύ...Γιατί πρέπει να ειμαστε κι εμείς έτσι;Το να έχεις ένα καλό PC δεν συμαίνει οτι πρέπει να είναι και τελευταίας τεχνολογίας...Τόση ώρα αυτό σου εξηγούμε...Εγώ παίζω αξιοσέβαστα τα σημερινά παιχνίδια...Οπως και ολοι πιστεύω...Εσ'υ άρχισες να λες οτι δεν παίζουμε το crysis στο dx 10 με δεκα frames και άλλα τέτοια...Εδώ μου έλεγες οτι με την δική μου σύνθεση δεν θα ξεκινάει καν τι να λέμε τώρα...Τα πάντα είναι θέμα αναγκών.Για εμένα (που έχω να πάρω καινούριο μηχάνημα καιρό τώρα) οτι έχω ικανοποιεί και με το πολύ παραπάνω τις ανάγκες μου.Ακόμα και στο gaming.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Mar 2008 23:30 #41279 by Esperos
Οκ αφου πιστευεις πως αυτο το πραγμα που βλεπεις σε καλύπτει εγω πάω πάσο! Καλό "gaming"!

More
12 Mar 2008 23:49 #41281 by Esperos
Να σας δείξω και μερικά screenshots για να καταλάβετε τι ενοουμε λέγοντας σωστό gaming....

[img

[img

[img

[img

[img

More
13 Mar 2008 13:55 #41288 by Gabriel
sosto gaming einai na to apolamvaneis kai na diaskedazeis oxi na koitas ta grafika (kai na ka8ese na

More
13 Mar 2008 14:10 #41289 by Esperos
Χαναμε που χαναμε τουλάχιστον να κανα και κατι εποικοδομιτικο! :mrgreen:

More
13 Mar 2008 16:42 #41292 by Petros

aposperittis\ wrote: Μα η ποιότητα ζωής έρχετε μέσα απο την κατανάλωση, εκτός και αν έχεις ανακαλύψει κανέναν τρόπο να εμφανίζονται τα αγαθά ξαφνικά μπροστά σου! Έχει διαφορά όμως η υπερκατανάλωση απο την κατανάλωση! Εγώ δεν είπα κάθε 6 μήνες που αλάζουν τα δεδομένα στην τεχνολογία των Pc να κάθεστε σα πρόβατα στην σφαγή και να τα αγοράζετε, αλλά όχι και να μένεις με το ίδιο pc για 5 χρόνια και να παίζεις τα καινούργια παιχνίδια με 10 frames και να έχεις και χαρά, καλυτερα πέτατο το ριμάδι και πάρε Ps3 ή xbox360

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
13 Mar 2008 16:46 #41293 by Petros

aposperittis\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote:

aposperittis\ wrote: Παρεπιπτώντος όσους ρωτάω σε τι ανάλυση παίζουν το crysis αυτούς που λένε "α εγώ το παίζω full δε καταλαβαίνω γιατί λένε πως είναι βαρύ....) και όλα τα σχετικά μου λένε 1024χ768! Ε όχι ρε παιδιά αυτή δεν είναι ανάλυση για παιχνίδι! Λογικό να είναι να παίζει αφού δε φορτώνει τίποτα! Τι βάρος να έχει!!!! Για βάλτε το 1680χ1050 και αν σας ξεκινήσει έστω και η εισαγωγη εγώ θα κάτσω να με $%$%$%

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
13 Mar 2008 17:11 #41297 by Esperos
Καλύτερα τελειομανής παρά να ζω στην μετριοτητα! Λιωνω στην δουλια και αν μην τι αλλο τα λεφτακια μου τα επενδυω σε κατι που πραγματικα με ευχαριστει, στην τελειοτητα και στην αρμονια που εμενα με ενδιαφερει! Την καρτα που σου προτεινα είναι η καλύτερη για τα λεφτα που ΕΣΥ μου εθεσες οριο αλλα εσυ νομισες πως επιασες και τον παπα απο τα αρχιδια και λογικο ειναι αφου με την πατατα που ειχες πριν με τις διαφορες που ειδες λες ε ποσο καλυτερα πια να παω? Ελα ομως που υπαρχουν ακομα καλυτερες καρτες που δινουν ακομα περισοτερη διαφορα! Οσο για το ποιος κουφαινει ποιον αστο καλυτερα γιατι με εσας θα ξεχασω και αυτα που ξερω!
Καλα τα λες για την τελειοτητα της ψυχης, απο πιο βιβλιο τα διαβασες? Παρατατα ολα και γινε βουδιστης τα ιδια λενε! Οταν ασχολεισε με κατι μαθε να το απολαμβανεις στο επακρο, αλλα τι λεω σε εναν πιτσιρικα...θα τα πουμε σε 10 χρονια καλυτερα!