Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσοι έχετε ακόμα παλιά Pc και γιατί?

More
11 Mar 2008 12:42 #41212 by Esperos
Βλέποντας διάφορες κουβέντες μας στο forum μου ήρθε η εξής απορία! Πόσοι έχετε παλιά Pc και γιατί τα κρατάτε ακόμα? Όταν λέω παλιά μιλάω για 4ετία και πίσω!  :wink:
Αυτή η απορία μου ήρθε έχοντας στο μιαλό μου κάποια πράγματα τα οποία γιατί όχι, να σας τα εξομολογηθώ!
Δεδομένου πως υπάρχουν στην αγορά καινούργια μοντέλα τα οποία όμως δεν είναι κάτι Xtreme απλά είναι low profile και αναμφίβολα μπροστά σε ένα Pc 4έτιας+ είναι έτη φωτός ανώτερα!Και επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα σας τα αναφέρω μαζί με τις τιμές τους για να δείτε κόστος και μοντέλο ώστε να μπορέσετε να μου δώσετε μια απάντηση γιατί ΕΝ ΕΤΗ 2008 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΟΙ!!! :evil:

M/B-Gigabyte GA Q35M S2=55e
CPU-Intel Core 2 Duo 4500=110e
DDR2 667 1024MB=22e
ATI RANDEON 3650 DDR3 512MBRAM =95E
ή
NVIDIA 8600GTS=140e

Δεδομένου ότι οι νέες μητρικές χωράνε μόνο 2 IDE συσκευές δηλαδή 1 dvd και 1 σκληρό δίσκο ή 2 DVD ή 2 σκληρούς δίσκους και όλα τα υπόλοιπα τα βάζετε πλέον σε SATA, για όσους έχουν πολλές συσκευες IDE κρατάνε μόνο τις 2 και βάζουν τις υπόλοιπες καινούργιες.

DVD REC NEC 7200=31e
HD WESTERN DIGITAL 320GB=70e

Κουτί κρατάτε το παλιό σας, οθόνη την ίδια, πληκτρολόγιο και αρούρι τα ίδια, λειτουργικό βάζετε εσείς (όπως όλοι.... :twisted: ) το μόνο που κρατώ σε επιφύλαξη είναι το τροφοδοτικό γιατί τα παλιά PC έχουν κάτι 250-300-350Watt το πολύ! Αυτά μόλις τα βάλετε στο νέο PC θα ανατιναχτούν! Άρα λοιπόν βάλτε και ένα τροφοδοτικό και είστε άρχοντες!

Τροφοδοτικό Pegasus 450watt=26e

Έχουμε και λέμε λοιπόν κάνοντας μια σούμα όλα αυτά μήπως έχετε ένα Pc αξιοσέβαστο και μέσα στην τεχνολογία από 320ε έως 450ε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2008 15:54 #41215 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Pentium 4 στα 2.00GHz
Μνημη 1024ΜΒ (512+512)
Καρτα γραφικων: GeForce 4 Titanium 128MB
Σκληροι Δισκοι: Καπου 2ΤΒ (Εσωτερικοί + Εξωτερικοι)
Καρτα Ηχοϋ: Sound Blaster Audigy 5.1 (Ver 1 )
DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R DL (Παιδια τωρα το ειδα!! DL=> Dual Layer???)

Τωρα γιατι εχω ακομα το ιδιο..
Τον εχω γιατι στον υπολογιστη αυτο που κανω είναι να ακουω μουσικη τερμα και να κουφαινω τους γείτονες :P .. Και το αλλο είναι να παιζω Games.. Δενξερω ομως.. Δεν με τραβαει τοσο το PC Gaming.. Κανα Counter κανα Call of Duty (το 2) αντε και κανα AGE OF EMPIRES 2: Conquerrors.. Eιμαι πιο fan της κονσολας.. IloveCONSOLES!!

@poutsoklis: Μην μιλησεις!!! Γιατι σιγουρα κατι θα έχεις να πεις :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2008 16:06 #41221 by Esperos
Ναι το DL σημαίνει Dual Layer! :mrgreen:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2008 19:36 #41230 by a Guest
Pentium 4 2.4 GHz, 60GB IDE HD, Geforce 4 MX 64MB... και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αναβαθμίσω...

More
11 Mar 2008 21:21 #41232 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αληθεια Αποσπερήτη τι PC έχεις εσύ;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2008 21:43 #41234 by Alex
Καλά ρε αποσπερίτη την παλεύεις;Γιατί να δώσω 3 κατοστάρικα σε κάτι που δεν θα μου χρειαστεί.Μιλάω ακόμα και για πρώτο μηχάνημα.Γιατί κάποιος που έχει ένα παλιό μηχάνημα και κάνει μια χαρά τη δουλειά του να δώσει λεφτά για άλλο.Για πέταμα;Εγώ έχω ακάμα έναν PENTIUM 3 στα 550 με 512 μνήμη...Γιατί;Ήθελα ένα κατεβαστήρι που να κάνει ελάχιστη φασαρία (επεξεργαστής χωρίς ανεμιστήρα) να τον έχω όλη μερα ανοιχτό...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Mar 2008 21:58 #41237 by Alex
Σε έχει πιάσει μανία υπερκατανάλωσης

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Mar 2008 01:52 #41241 by Esperos
Το μηχάνημα μου δε θέλω να το αναφέρω γιατί δε θέλω να νομίζεται πως θέλω να σας κάνω φιγούρα, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ, απλά είπα να ανοίξω ένα topic να έχουμε κάτι να λέμε αφού είχε πέσει βαρεμάρα στο forum!
Mordred χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά με το μηχάνημα που αναφέρεις απορώ πως ξεκινά το crysis πόσο μάλλον να το παίζεις και στο τέρμα με όλα full! Εδώ ούτε το δικό μου δε το κάνει αυτό!!! Για την ακρίβεια κανένα Pc δε το κάνει ακόμα! Το crysis όπως δηλώθηκε και από τους δημιουργούς του βγήκε για μελλοντικά Pc με μοναδικό  σκοπό να κρατήσει στην πάροδο του χρόνου! Αυτό που παίζουμε τώρα είναι μια soft έκδοση του όπου οι μόνοι που το ΨΙΛΟΕΥΧΑΡΙΣΤIΟΥΝΤΑΙ είναι αυτοί που έχουν SLI 8800GTX..άρα καταλαβαίνετε για τι παιχνίδι μιλάμε!
Τώρα στην ερώτηση γιατί κάποιος να αλλάξει το Pc του αφού κάνει την δουλειά του θα σας πω το εξής, τα πάντα εξαρτώνται από τι απαιτήσεις έχει ο καθένας μας από το Pc του! Ας πούμε αν θες ένα κατεβαστίρι, μια σύνθεση σαν αυτή που λέει ο φίλος Mordred είναι μια χαρά!  Σε ένα τέτοιο μηχάνημα όμως δεν ευχαριστιέσαι το παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο! Σίγουρα θα παίζεις crysis και θα το παίζεις σχετικά καλά! Όχι όμως σε όλο του το μεγαλείο! Αν ήθελα τέτοια γραφικά θα έπαιρνα και PS2 ή και το 3 ακόμα! Τα παιχνίδια προχωράνε, γίνονται πιο απαιτητικά , δε μπορούμε να μένουμε εμείς πίσω! Αν θέλουμε να λεγόμαστε επαγκελματίες gamers έτσι?
Λέτε για τον Pentium d??? Εδώ καταργούνται η σειρές 6 από τους περσινούς Core 2 Duo! (6550-6750...)γιατί καθιερώθηκαν οι σειρές 8! (8200-8400-8500.....) τι να λέμε τώρα? Και με ένα Lada κάνεις την δουλιά σου και τις βόλτες σου αλλά ποιος παίρνει Lada σήμερα?
Όποιος είναι Αθηναίος δεν έχω κανένα πρόβλημα να συναντιθούμε και να δοκιμάσουμε ΟΠΟΙΟ παιχνίδι θέλει στο pc μου, να δει για τι διαφορές μιλάμε και να καταλάβει αν έπαιζε ένα παιχνίδι ή αν νόμιζε πως έπαιζε!!!

More
12 Mar 2008 02:03 #41242 by Esperos
Παρεπιπτώντος όσους ρωτάω σε τι ανάλυση παίζουν το crysis αυτούς που λένε "α εγώ το παίζω full δε καταλαβαίνω γιατί λένε πως είναι βαρύ....) και όλα τα σχετικά μου λένε 1024χ768! Ε όχι ρε παιδιά αυτή δεν είναι ανάλυση για παιχνίδι! Λογικό να είναι να παίζει αφού δε φορτώνει τίποτα! Τι βάρος να έχει!!!! Για βάλτε το 1680χ1050 και αν σας ξεκινήσει έστω και η εισαγωγη εγώ θα κάτσω να με $%$%$%   :mrgreen:

More
12 Mar 2008 09:14 #41245 by Petros

aposperittis\ wrote: Παρεπιπτώντος όσους ρωτάω σε τι ανάλυση παίζουν το crysis αυτούς που λένε "α εγώ το παίζω full δε καταλαβαίνω γιατί λένε πως είναι βαρύ....) και όλα τα σχετικά μου λένε 1024χ768! Ε όχι ρε παιδιά αυτή δεν είναι ανάλυση για παιχνίδι! Λογικό να είναι να παίζει αφού δε φορτώνει τίποτα! Τι βάρος να έχει!!!! Για βάλτε το 1680χ1050 και αν σας ξεκινήσει έστω και η εισαγωγη εγώ θα κάτσω να με $%$%$%

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR