Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
06 May 2010 11:56 #71644 by Νικολής Ασημάκης
Δεν ξέρω, πάντως εγώ θεωρώ πιο σημαντικό την άδικη απώλεια τις ζωής των τριών. Σημαντικά είναι και τα αιτήματα της πορείας, δε λέω, αλλά αν το κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει τους ίδιους του τους πολίτες (ή ακόμα χειρότερα, αν τους "θυσιάζει" στο βωμό της αισχροκερδίας) τότε μήπως ανησυχούμε για λάθος πράγματα και πρέπει να το δούμε το θέμα από τη βάση;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2010 12:22 #71645 by Βαλάντης

TheReaper wrote:

Manos wrote: Προβοκάτσια κάποιου κόμματος είναι όλα αυτά, για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από την κύρια διαδήλωση. 150.000 κόσμου, η μεγαλύτερη μεταπολεμική διαδήλωση ever και όλοι ασχολούνται με τους 3 νεκρούς. Το πέτυχε το έργο της η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά.

Δεν νομίζω πως έχει δίκιο. Εγώ πέρασα για λίγο από τη διαδήλωση, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια. Το πως κατάφερα και επέστρεψα σπίτι είναι άλλη ιστορία. Το γεγονός ότι έγινε μια τόσο μεγάλη πορεία είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από το γεγονός ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι; Και ας πέσει φωτιά να με κάψει με αυτό που λέω αλλά χέσ' τους τους άλλους δύο. Την έγκυο τη γυναίκα λυπάμαι περισσότερο απ' όλους. Ήθελε να φέρει στον κόσμο μια νέα ύπαρξη και αυτοί οι καραγκιόζηδες τους επιτέθηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δεν είναι σημαντικό ότι πέθανε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ; Δηλαδή αυτό άκουσα, ότι θα πήγαινε την ίδια μέρα για υπερηχογράφημα. Εγώ πάντως σε διαβεβαιώ πως οι τύποι αυτοί δεν ήταν της κυβέρνησης. Όσοι είναι της κυβέρνησης δεν επιτίθενται σε ανθρώπους. Πίστεψε με, τους ξέρω καλά. Καλύτερα απ' ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ένα παιδί 19 χρονών.

Γιατί συνδέεις τα γεγονότα ρε μεγάλε;;Τι εννοείς ''πως κατάφερα και γύρισα σπίτι'' ;;Εγώ πάντως παρακαλάω κι εύχομαι τα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν να φτιάξουν τις συνθήκες για να φύγουν απ' αυτό εδώ το μπου..λο..
Το φοβερό όμως είναι πως ξέρεις τους ανθρώπους της κυβέρνησης!!Πως δηλαδή κι από που;;Αν επιτίθενται λέει!!Ζωντανούς μας τρώνε μεγάλε..Για εξήγησε μας τις φωτογραφίες που 'χε δεί όλη η γελλάδα με τον κουκουλοφόρο με τον λοστό στην Πατησίων παρέα με τους ζητάδες;;Ρωτούσε από που θα πάει στην Σταδίου;;Τα στρουμφάκια τα σπάνε παντού, στις πορείες, στο Πολυτεχνείο και στα γήπεδα..Άκου ''ξέρω τους ανθρώπους της κυβέρνησης''!!Η τσατσά του μαγαζιού τους γνωρίζει μόνο αυτούς φιλαράκι, του μαγαζιού των 300..

More
06 May 2010 13:14 #71648 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote:

Manos wrote: Προβοκάτσια κάποιου κόμματος είναι όλα αυτά, για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από την κύρια διαδήλωση. 150.000 κόσμου, η μεγαλύτερη μεταπολεμική διαδήλωση ever και όλοι ασχολούνται με τους 3 νεκρούς. Το πέτυχε το έργο της η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά.

Δεν νομίζω πως έχει δίκιο. Εγώ πέρασα για λίγο από τη διαδήλωση, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια. Το πως κατάφερα και επέστρεψα σπίτι είναι άλλη ιστορία. Το γεγονός ότι έγινε μια τόσο μεγάλη πορεία είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από το γεγονός ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι; Και ας πέσει φωτιά να με κάψει με αυτό που λέω αλλά χέσ' τους τους άλλους δύο. Την έγκυο τη γυναίκα λυπάμαι περισσότερο απ' όλους. Ήθελε να φέρει στον κόσμο μια νέα ύπαρξη και αυτοί οι καραγκιόζηδες τους επιτέθηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δεν είναι σημαντικό ότι πέθανε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ; Δηλαδή αυτό άκουσα, ότι θα πήγαινε την ίδια μέρα για υπερηχογράφημα. Εγώ πάντως σε διαβεβαιώ πως οι τύποι αυτοί δεν ήταν της κυβέρνησης. Όσοι είναι της κυβέρνησης δεν επιτίθενται σε ανθρώπους. Πίστεψε με, τους ξέρω καλά. Καλύτερα απ' ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ένα παιδί 19 χρονών.

"Χέσε τους άλλους 2"? Καλά είσαι σοβαρός? Σε νεκρους ανθρωπους? Πόσο χρονών είσαι για να λες τέτοιες πατατες? 2 άνθρωποι πεθάνανε απ' τη μία (έγκυος και παιδί), 2 άνθρωποι πεθάνανε κι απ' την άλλη. Και οι 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ήταν! Θα μπορουσε να ητανε ο πατερας σου, ο θειος σου, ο οποιοσδηποτε! Να ευχεσαι να μη σε διαβαζει αυτη τη στιγμη κανενας συγγενης των 2 ανθρωπων που βριζεις.

Περα απο τους πολιτικους και τους βαλτους κουκουλοφορους, φταιχτες ειναι και καποιοι καραγκιοζηδες προϊσταμενοι που σε τετοια μερα επεμεναν να δουλεψουν οι υπαλληλοι τους με κίνδυνο τη ζωή τους. Αν ημουνα διευθυντης στα κεντρικα της Marfin θα τους ειχα απολυσει την ιδια στιγμη! Εκτος κι αν ειναι στην πολιτικη της τραπεζας να δουλευουν ολοι, ακομα κι αν απ' έξω γινεται....πολεμος. Ελεος, πολυ απλα.

Δείτε το χθεσινο Ραδιο-Αρβυλα
webtv.antenna.gr/webtv/radioarvyla

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2010 16:57 #71663 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το χτεσινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα. Ίσως το καλύτερό τους. Επιτέλους. Δηλαδή άκουγα μισή ώρα αφού μαθεύτηκε το συμβάν να τρέχει ο καθένας να λέει ότι του κατέβαινε από το μυαλό και τα είχα πάρει άγρια, γιατί ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του... Αμέσως τα όρνια να επωφεληθούν... Τουλάχιστον είχαμε και την ανθρώπινη προσέγγιση, έστω και από μια σατυρική εκπομπή. Δηλαδή η λογική λέει πως απο τις ειδήσεις θα ακούσεις τα σοβαρά και από μια σατυρική εκπομπή πιο αστεία προσέγγιση για να γελάσεις. Και να βλέπεις στις ειδήσεις να σφάζονται και να χάνουν την ουσία με έτοιμους και προβαρισμένους λόγους, και να βλέπεις σε μια σατυρική εκπομπή 4 ανθρώπους που να λένε τις σκέψεις τους. Χωρίς κανένα κέρδος. Τι να πω, μπράβο στα παιδιά από μέρους μου.

More
06 May 2010 17:31 #71664 by Alex
[youtube:3tbqxjqn]
[/youtube:3tbqxjqn]

Σπάμε καφέ στη Στουρνάρη... Γιατί έτσι γουστάρω εγώ...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 May 2010 18:35 #71666 by Βαλάντης
Τι εννοείς ρε mordred;;Θες να το κάνεις πιο λιανά να σε καταλάβει κι ο απλός αναγνώστης;;

More
06 May 2010 18:39 #71667 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: [youtube:1g3pig0f]

[/youtube:1g3pig0f]

Σπάμε καφέ στη Στουρνάρη... Γιατί έτσι γουστάρω εγώ...

Είναι απλά ελεηνοί...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 May 2010 20:30 #71668 by Νικολής Ασημάκης

Valolthrass wrote: Τι εννοείς ρε mordred;;Θες να το κάνεις πιο λιανά να σε καταλάβει κι ο απλός αναγνώστης;;

Την τελευταία φράση που λέει ο Mordred ακούγεται στο τέλος του βίντεο, λογικά από κάποιο σαΜΑΤατζή

More
06 May 2010 20:37 #71669 by Alex
Nikolis has spoken right!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 May 2010 21:36 #71670 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Να ευχεσαι να μη σε διαβαζει αυτη τη στιγμη κανενας συγγενης των 2 ανθρωπων που βριζεις.

Ειλικρινά Μάνο, δεν είχα σκοπό να βρίσω όπως λες. Και ζητώ ταπεινά συγνώμη αν αυτή την εντύπωση έδωσα, που σίγουρα την έδωσα. Είδες τι έγραψα πριν από τη φράση εκείνη. Όπως έγραψα είμαι 19. Κι όπως καταλαβαίνεται με πολύ ασταθή χαρακτήρα. Γι' αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να στεριώσω κάπου συγκεκριμένα. Βλακεία μου, το καταλαβαίνω, αλλά όταν με πιάνει ο διάολος απ' τα μαλλιά δεν ελέγχω τίποτα, ούτε τι λέω ούτε τι κάνω. Κι επειδή ήμουν και ακόμη είμαι εξοργισμένος με τα όσα έγιναν καλύτερα να μην ξαναμιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Αν θέλετε διαγράψτε με από το site γι' αυτό που είπα.

Πάντως, αυτό που είπα το έλεγα με την έννοια της εξαίρεσης. Γνωρίζω κάλλιστα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ ο ίδιος στη θέση ενός από τους δύο ανθρώπους που δεν κατάφεραν να σωθούν μαζί με την έγκυο. Και δεν ευχαριστώ το Θεό που ήταν κάποιοι άλλοι στη θέση εκείνη. Αντίθετα, βλαστημάω γιατί υπάρχουν άλλοι που κάνουν τέτοιου είδους πράγματα. Κι αν θες και το τελείως εξευτελιστικό, θα προτιμούσα να είμαι εγώ στη θέση όλων τους και να ήμουν ο μόνος που θα σκοτωνόταν, παρά όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα τώρα, γιατί μπορεί να άφησαν πίσω τους οικογένειες και μικρά παιδιά, που σίγουρα άφησαν.

Λυπάμαι ειλικρινά για την παρεξήγηση που έγινε. Μακάρι να ήξερα να μιλήσω ανάλογα με την κάθε περίσταση. Αλλά πάντοτε ήμουν ωμός και αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα αλλάξει.