Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
03 May 2010 16:47 #71553 by Aνέστης Αδαμίδης
Μιλάς για την παρέλαση των ΟΥΚ που έβριζαν τους Αλβανούς; Φυσικά και δεν συμφωνώ με την κίνηση αυτή. Να σε ενημερώσω πως μόλις έμαθα για το συγκεκριμένο συμβάν μπήκα σε μια ιστοσελίδα του ελλ. στρατού(καλύτερα να μην πω ποια) και τους σκυλόβρισα. Πραγματικά έριξα χοντρό μπινελίκι. Και αμέσως με κάνανε ban. Για να ξεκαθαρίσουμε όμως λίγο τα πράγματα, παραδέχομαι πως είμαι υπερβολικός. Είναι αντίδραση οργής στο συγκεκριμένο θέαμα και δεν πρέπει να κατηγορώ τα πιτσιρίκια που το κάνανε αυτό. Πρέπει να κατηγορώ αυτούς που έβαλαν τα παιδιά αυτά να κάνουν κάτι τέτοιο και κάθονταν μετά από πίσω με μια κάμερα και ποιος ξέρει τι λένε. Απλά όταν βλέπεις κάτι τέτοιο σε πιάνει ο διάολος απ' τα μαλλιά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έτσι και εγώ θύμωσα τόσο με αυτό που είδα που δεν σκέφτηκα τι μπορεί να γινόταν ή πως έφτασαν στο σημείο να κάνουν κάτι τέτοιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2010 19:20 #71589 by Βαλάντης
Το ότι εσύ έστειλες μήνυμα στους στρατόκαυλους δεν μειώνει ούτε ακυρώνει τις πράξεις τους..Αυτό για να δείς πως μαλάκες έχουν όλα τα στρατόπαιδα..Ααααααααα κι εγώ έστειλα μήνυμα σε κάτι χαζοπαίδια τύπου σαν τα ''δικά'' σου και με γράψανε..Άσε την σημαία φίλε στην ησυχία της ή άστην να καίγεται στην ησυχία της..Σαν νέος άνθρωπος που είσαι, μ' αυτά που βλέπεις να μας κάνουν οι απόγονοι των προγόνων μας, μάζεψε τους φίλους σου και κατεβείτε σε καμιά πορεία να την ακούσουν, γιατί δεν τους καίγεται καρφάκι(ή σημαία) αλλιώς..Κι όπως κατάλαβες πάει καιρός που ο Έλληνας ήτανε περήφανος με τους προγόνους του, το σήμερα μετράει διότι κι η ιστορία στο πέρασμα των χρόνων παραμένει πάντα ιστορία..Εμείς την δικιά μας, οι Τούρκοι την δικιά μας με άλλο τέλος κ.ο.κ..Ας κάνουμε κάτι για να κάνουμε το παρόν μας καλό και το μέλλον μας ακόμα καλύτερο(για ποιότητα ζωής μιλάω) κι ας σταματήσουμε να πορευόμαστε με το παρελθόν, ανήκει στο παρελθόν και στην τελική δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το παρόν..Ραντεβού αύριο στους δρόμους με σάουντρακ το ''Δεν πα' να μας χτυπάν'' του Νικόλα του Άσιμου..Έτσι γιατί μου βγήκε και το επαναστατικό μου, χαχαχαχαχαχα..

More
05 May 2010 22:26 #71632 by lavezzi7
[center:3pien30r]Τραγωδία με τρεις νεκρούς [/center:3pien30r]

Σε τραγωδία κατέληξε η τεράστια πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, στον τρίτο όροφο της τράπεζας Marfin, επί της οδού Σταδίου, από φωτιά που εκδηλώθηκε μετά από ρίψη μολότοφ. Πάνω από 100.000 οι διαδηλωτές.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00. Νεαροί έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας, πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα το κτίριο να τυλιχτεί στις φλόγες. Οι εργαζόμενοι εντός του κτιρίου της τράπεζας εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά. Τέσσερις απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, τα τρία άτομα δεν κατάφεραν να βρουν καταφύγιο και εξέπνευσαν από ασφυξία. Ανάμεσα στα θύματα ήταν μία έγκυος γυναίκα.

Από ασφυξία και αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών, προήλθε ο θάνατος των τριών ανθρώπων στο υποκατάστημα της Marfin σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη, ο οποίος διενήργησε μία πρώτη εξέταση. Κανένας από τους νεκρούς δεν φέρει εγκαύματα.

Πέντε άτομα (τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας) απεγκλωβίστηκαν σώα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Νωρίτερα ομάδες διαδηλωτών προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο του Κοινοβουλίου και συγκρούστηκαν με τις διμοιρίες των ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, την Ομόνοια και την λεωφόρο Συγγρού με φωτιές και σοβαρές ζημιές σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών και εμπορικά.

Εδώ και ώρα οι συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία υπενθυμίζουν και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, μετά τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των συνδικαλιστών στην σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν πάνω από 100 χιλιάδες διαδηλωτές.

[youtube:3pien30r]
[/youtube:3pien30r]

[center:3pien30r]Παπανδρέου: «Ώρα ευθύνης και συναίνεσης» [/center:3pien30r]

Δραματική έκκληση για πολιτική συναίνεση απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Κοινοβούλιο, ενώ επισήμανε πως κανείς δεν έχει δικαίωμα στη βία και διαβεβαίωσε πως οι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα λογοδοτήσουν.

«Είναι ώρες ευθύνες για όλους, για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της κοινωνικής συνοχής και της ζωής των συμπολιτών μας, της αξιοπιστίας της Ελλάδας, της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό. Το δικαίωμα διαδήλωσης είναι αναφαίρετο. Άλλο διαμαρτυρία κι άλλο δολοφονία όμως», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να στείλουν μήνυμα δημοκρατικής ευθύνης και προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη. Πρέπει να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας. για κανέναν δεν ήταν ευχάριστες αυτές οι αποφάσεις, αλλά τις πήραμε για να διασφαλίσουμε ένα μέλλον που μπορεί να μην υπήρχε αν δεν παίρναμε αυτές τις αποφάσεις. Η άλλη λύση ήταν η πτώχευση της χώρας. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούν να δοθούν συντάξεις».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε τη σύγκληση όλων των κομμάτων για συζήτηση με τον Κάρολο Παπούλια. Νωρίτερα, στο Κοινοβούλιο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

[youtube:3pien30r]
[/youtube:3pien30r]

sport-fm.gr

More
05 May 2010 22:31 #71633 by Νικολής Ασημάκης
Άθλιο... Και μου την έσπασε που είπε ένας μάρτυρας, πως κάποιος από το πλήθος φώναξε "μα καλά, υπάρχουν άνθρωποι μέσα" και ο τύπος με τη μολότοφ τον αγριοκοίταξε και την πέταξε... Δολοφόνοι...

More
05 May 2010 22:46 #71634 by Aνέστης Αδαμίδης
Σίγουρα ξέρουμε πως να βάλουμε τα χέρια μας και να βγάλουμε τα μάτια μας. Άντε μετά να έρθουν οι τουρίστριες για διακοπές. Είναι μετά να μην επιβληθεί στρατιωτικός νόμος; Τουλάχιστον αυτό άκουσα λίγο μετά που έμαθα πως σκοτώθηκαν τρία άτομα. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των αιτημάτων όσων πήγαν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα. Αλλά όταν βλέπεις κάτι καραγκιόζηδες να κάνουν τέτοιου είδους πράξεις, απλά.....δεν ξέρω αλλά κάτι σε πιάνει και μισείς τους πάντες. Πάλι ρεζίλι γίναμε στη διεθνή σκηνή, εξαιτίας κάτι κωλανθρώπων. Για αυτούς μόνο αξίζει να τους στείλουμε στο Τέξας. Αν με καταλαβαίνετε. Και το εννοώ.

More
06 May 2010 01:42 #71639 by Μάνος Γρυπάρης
Προβοκάτσια κάποιου κόμματος είναι όλα αυτά, για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από την κύρια διαδήλωση. 150.000 κόσμου, η μεγαλύτερη μεταπολεμική διαδήλωση ever και όλοι ασχολούνται με τους 3 νεκρούς. Το πέτυχε το έργο της η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2010 02:13 #71640 by RamayaGr
TO KANEIΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΝΑΖΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΝ ΣΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΖΩΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΙΟΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗΣΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗ........ ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΔΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...........................

More
06 May 2010 02:26 #71641 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Προβοκάτσια κάποιου κόμματος είναι όλα αυτά, για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από την κύρια διαδήλωση. 150.000 κόσμου, η μεγαλύτερη μεταπολεμική διαδήλωση ever και όλοι ασχολούνται με τους 3 νεκρούς. Το πέτυχε το έργο της η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά.

Δεν το ειχα σκεφτει ετσι και φαντάζομαι πολύς κόσμος δεν το είχε σκεφτει ετσι.... ΔΥΣΤΗΧΩΣ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 May 2010 11:34 #71642 by Βαλάντης
Είναι γνωστές οι ιστορίες με κουκουλοφόρους να βγαίνουν από κλούβες των ματ στην Αριστείδου δίπλα απ' το Πολυτεχνείο, είναι πολύ πρόσφατες οι φωτογραφίες με κουκουλοφόρους με λοστούς στα χέρια παρέα με τύπους των ματ στην Πατησίων στα γεγονότα του Δεκέμβρη..Τίποτα δεν είναι τυχαίο, έτσι και τώρα σε μια απ' τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κατά της πείνας και της πίπα-κώ..ο αποφάσεις των κλεφτών βρίσκονται 2-3 κουκουλοφόροι και καίνε τον κόσμο!!Ρε κάτι συμπτώσεις!!Πάλι καταφέρανε και ασχολείται ο κόσμος με άλλα αντί άλλων..
Ψεκασμός σαν τις κατσαρίδες, απαγόρευση κυκλοφορίας, ντου σε σπίτια και ξύλο είναι λίγα απ' τα κατορθώματα του νέου Τζόν Γουέιν της ελληνικής χούντας..Κλείστε τις τηλεοράσεις και τ' αυτιά σας στα συνεχόμενα ψέματα κι ανοίξτε τα μάτια σας..Ξυπνήηηηηηηηηηστεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεε..

More
06 May 2010 11:43 #71643 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Προβοκάτσια κάποιου κόμματος είναι όλα αυτά, για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από την κύρια διαδήλωση. 150.000 κόσμου, η μεγαλύτερη μεταπολεμική διαδήλωση ever και όλοι ασχολούνται με τους 3 νεκρούς. Το πέτυχε το έργο της η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά.

Δεν νομίζω πως έχει δίκιο. Εγώ πέρασα για λίγο από τη διαδήλωση, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια. Το πως κατάφερα και επέστρεψα σπίτι είναι άλλη ιστορία. Το γεγονός ότι έγινε μια τόσο μεγάλη πορεία είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από το γεγονός ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι; Και ας πέσει φωτιά να με κάψει με αυτό που λέω αλλά χέσ' τους τους άλλους δύο. Την έγκυο τη γυναίκα λυπάμαι περισσότερο απ' όλους. Ήθελε να φέρει στον κόσμο μια νέα ύπαρξη και αυτοί οι καραγκιόζηδες τους επιτέθηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δεν είναι σημαντικό ότι πέθανε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ; Δηλαδή αυτό άκουσα, ότι θα πήγαινε την ίδια μέρα για υπερηχογράφημα. Εγώ πάντως σε διαβεβαιώ πως οι τύποι αυτοί δεν ήταν της κυβέρνησης. Όσοι είναι της κυβέρνησης δεν επιτίθενται σε ανθρώπους. Πίστεψε με, τους ξέρω καλά. Καλύτερα απ' ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ένα παιδί 19 χρονών.