Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
07 Mar 2010 16:17 #69146 by Μάνος Γρυπάρης
[youtube:1augx3gl]
[/youtube:1augx3gl]

Α και...η φωτογραφία της χρονιάς...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2010 01:43 #69180 by elegio
Χμμμ γιατί δεν φορολογούν την εκκλησία; Εκει να δεις για ποτε θα γινει πλουσια η χωρα μας! Η πιο πλουσια στην Ευρώπη!

Imposible is nothing

More
14 Mar 2010 16:35 #69313 by Μάνος Γρυπάρης
Ακριβώς. Όσο δεν φορολογείται η εκκλησία μέχρι τον πάτο, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε να κλέβουμε την εφορία! Απλά τα πράγματα!

Κλικ εδώ για να λιώσετε στο γέλιο:

[youtube:wmis10t5]
[/youtube:wmis10t5]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Mar 2010 00:06 #69440 by Θάνος Βουτσίνος
Μ' αυτά που βλέπω, το βλέπω η Ελλάδα να γίνει... Ινδία !

Οι ανίδεοι οι πολιτικοί φάγανε τα λεφτά μας στα κρυφά για την κοιλιά τους και μετά εμείς να την πληρώσουμε το λάθος τους. Ε όχι. Εγώ ούτε που θα βγω έξω για καφέ. Αν η Ελλάδα γίνει Ινδία, τότε εγώ άμα δεν βρω τουαλέτα να κατουρήσω, θα κατουρήσω τους υπεύθυνους της καταστροφής.

Πολύ απλά...

Με λίγα λόγια απαιτούμε όλοι να πληρώσουν οι αληθινοί ένοχοι και όχι εμείς για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα.

Προσωπικά εγώ ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και έχω για κυβέρνηση κάτι κλεφτρόνια γέρους να τρώνε τα λεφτά μας και να μας "παίρνουν από πίσω" για το δικό τους πάθος.

More
23 Mar 2010 16:16 #69660 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξερω αν θα γινει Ινδια, αλλα για Ινδονησια και γενικα τριτοκοσμικη χωρα, παμε σιγουρα. Δειτε εδω το σχετικο βιντεο. Ο τυπος τα λεει ολα:

[youtube:2ua2i1i2]
[/youtube:2ua2i1i2]

Μόνο ένα πράγμα μας σώζει!!!

Βέβαια, άμα πήγαινε η Τζούλια στη Βουλή θα είχαμε άλλα κι άλλα:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Mar 2010 12:46 #69687 by gtass
Το ξέρατε ότι στο σχολείο του Δούκα τα παιδιά δεν κουβαλάνε βιβλία (πόσο κορυφαίο είναι αυτό;) - είναι όλα σε αρχεία μέσα στο laptop που τους δίνουν και τα μαθήματα γίνονται σε πίνακα αφής που είναι συνδεδεμένα ασύρματα όλα τα laptops των μαθητών. Ο αδερφός μου το πρωί φεύγει μόνο με το laptop. Έτσι πιστεύω θα είναι το μέλλον στα σχολεία. Απόψεις;

More
24 Mar 2010 13:39 #69690 by Andr
μακαρι να γινει καποτε σε ολα τα σχολεια αυτο.ετσι θα βοηθηθει και το περιβαλλον

More
30 Mar 2010 18:03 #69921 by Μάνος Γρυπάρης
Εννοείται έτσι θα είναι και μακάρι να πήγαινα τώρα σχολείο, γιατί θα είχα σαπίσει στο Football Manager στο τελευταίο θρανίο. Τόσο χαλαρό game κανένας professorας δεν θα με καταλάβαινε. Αρκεί φυσικά όταν το παίζεις να μην φωνάζεις "γκολ" στα μεγάλα ματς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Mar 2010 19:23 #69929 by doxitis

Manos wrote: Εννοείται έτσι θα είναι και μακάρι να πήγαινα τώρα σχολείο, γιατί θα είχα σαπίσει στο Football Manager στο τελευταίο θρανίο. Τόσο χαλαρό game κανένας professorας δεν θα με καταλάβαινε. Αρκεί φυσικά όταν το παίζεις να μην φωνάζεις "γκολ" στα μεγάλα ματς.

Σοπα που δεν θα σε καταλαβαινε :cool:
Ελεγχουν που και που οι καθηγητες ! :mrgreen:

More
30 Mar 2010 20:19 #69931 by gtass
Πάντως σίγουρα το μάθημα γίνεται πιο δημιουργικό και δεν παίζουνε πια και με τις κιμωλίες ... :twisted: !!! Ο bro εκεί που βαριόταν να γράφει τώρα έχει τη γραφίδα και... "ζωγραφίζει"...! Απίστευτο μάθημα κάνει!