Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
02 Jul 2009 04:35 #55441 by Κωνσταντίνος

BigBoss wrote:
Οι χαφιέδες θα κερίζουν τίποτα ή τσάμπα η κλήση; :P

Εγώ πάντως απερίγραπτη χαρά .... :twisted: :twisted: :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2009 09:10 #55442 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Τηλ. Καταγγελιών

1142

Σε όποιο μαγαζί/κατάστημα δείτε τσιγάρο και οι μάγκες αλωνίζουν, με ένα τηλεφώνημα στο 1142 κάποιοι θα πληρώσουν πρόστιμο! :mrgreen: (οπότε την επόμενη φορά θα πετάνε έξω όποιον κάνει μαγκιές!)

Ωραίο Μάνο αλλα θα έρχονται ποτε?????? :oops: :oops:

More
02 Jul 2009 10:10 #55449 by thanasis
χεχε ειναι και αυτο...Εμεις θα περνουμε τηλεφωνο,αυτοι θα ερχονται?? Το πολυ πολυ αμα δουμε και δεν ερχονται αντι να ξαναπαρουμε αυτους περνουμε τηλεφωνο BigBoss kai Mano
και παμε να τους δειρουμε!! :lol:

More
02 Jul 2009 10:25 #55453 by Stathis Yannacopoulos
Φτάνει με τον καρκίνο..

Θυμάμαι 2 τρομερά άσχημες εμπειρίες που έζεισα παλιότερα. Πήγαινα σε 1 μεταλάδικο το Χωρίς Ανάσα στο Χαιδάρι και σε ενα ElectoGothick μαγαζί το Dark Sun στο Περιστέρι. Στο πρώτο οταν έβγαινα ξημερώματα απο εκει και σκούπιζα με ενα μαντήλι το πρόσωπο μου.. το μαντήλι γινότανε κατάμαυρο απο την κάπνα. Στο μεν Dark Sun μετά τις 2 θυμάμαι οτι επειδή δεν είμαι και καπνιστής δεν μπορούσα ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ να κρατίσω τα μάτια μου ανοιχτά απο την κάπνα.. Θεωρώ οτι αν κάποιος άνθρωπος δουλεύει σε τέτοιους χώρους για πάνω απο 1 χρόνο απλά δεν παίζει να μην έχει προβλήματα υγείας κάποια στιγμή.

Τώρα.. κάτι για το τέλος και για τις αλλαγές και την εφαρμογή του νόμου. ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. Στο ανέκδοτο που λέγεται Ελλαδιστάν έχουμε δει αρκετές χαζομάρες οι οποίες έχουν να κάνουν με μεσοβέζικες λύσεις. Πήγανε μερικές μέρες πριν εφαρμοστεί το μέτρο και ουσιαστικά το ακυρώσανε μόνοι τους. Η απαγόρευση παντού και ΤΕΛΟΣ η καθόλου. Αμα αφήνεις παραθυράκια..παραθυράκια σε 1 χρόνο θα έχει ουσιαστικά ακυρωθεί το μέτρο απο μόνο του. Λαλακίες..

More
02 Jul 2009 11:04 #55458 by Κωνσταντίνος
ναι αυτό το είχα κι εγώ απορία ...

στην αρχή είχε ακουστεί απαγόρευση παντού ....
τώρα βλέπω για μισά μαγαζιά, για μαγαζιά μόνο για καπνιστές κλπ ...

η ολική απαγόρευση όπως στην υπόλοιπη πολιτισμένη Ευρώπη θα δούμε ποτέ εδωπέρα ή θα την "βγάλουμε" με ημίμετρα .. ? :? :?

More
02 Jul 2009 12:22 #55464 by Στέφανος Τρίγγας

Ozzy wrote: ναι αυτό το είχα κι εγώ απορία ...

στην αρχή είχε ακουστεί απαγόρευση παντού ....
τώρα βλέπω για μισά μαγαζιά, για μαγαζιά μόνο για καπνιστές κλπ ...

η ολική απαγόρευση όπως στην υπόλοιπη πολιτισμένη Ευρώπη θα δούμε ποτέ εδωπέρα ή θα την "βγάλουμε" με ημίμετρα .. ? :? :?

Φιλε μ ξεχνας μία κυρια διαφορα που εχει η Ευρωπη απο εμας
εδω ειναι Ελλαδα και ο ελληνας χωρις φραπε και τσιγαρο ειναι σαν σουβλακι χωρις κρεας. Οποτε χλωμο το βλεπω να γινετε ολικη απαγορευση στην Ελλαδα οπως στην υποληπη Ευρωπη ή θα μεινουμε με ημιμετρα ή με μετρα λεμε τωρα .
Αλλα το καταυχαρηστηθηκα γιατι εχει να φαει κατι μηνησης ο παππους μ και ο πατερας μ απο απο αγνωστες πηγες παντα (φιου φιου φιου :innocent: )

More
02 Jul 2009 14:24 #55476 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: γιατι εχει να φαει κατι μηνησης ο παππους μ και ο πατερας μ απο απο αγνωστες πηγες παντα (φιου φιου φιου :innocent: )

:mrgreen: :mrgreen: Και πως θτα το κάνεις χωρις να σε δουν;;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jul 2009 16:19 #55513 by Πασχάλης Μαυρωδής
Α, να εκφράσω και μια παρατήρησή μου. Δεν ξέρω αν είναι τυυχαίο ή όχι αλλά από τους gamers φίλους μου σχεδόν κανένας δεν είναι καπνιστής.. Και όπως καταλαβαίνω από την μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το thread και εδώ ισχύει το ίδιο...

More
02 Jul 2009 16:21 #55514 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote: Α, να εκφράσω και μια παρατήρησή μου. Δεν ξέρω αν είναι τυυχαίο ή όχι αλλά από τους gamers φίλους μου σχεδόν κανένας δεν είναι καπνιστής.. Και όπως καταλαβαίνω από την μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το thread και εδώ ισχύει το ίδιο...

Πολυ σωστη η παρατηρηση! Πραγματικα, δεν γνωρίζω πολλα ατομα που να ασχολουνται τακτικα με το gaming και να καπνίζουν!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jul 2009 17:28 #55530 by Stathis Yannacopoulos
Οι καπνιστές καίνε κύτταρα του πνεύμονα και εμείς εγκεφαλικά :P