Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
28 Jun 2009 10:59 #55098 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: χωρίς να καταγραφούν σημαντικές παρενέργειες.

Δηλαδή, είχε παρενέργειες αλλά μικρης σημασίας.. τι να ητν αραγε...

ThunderHawk wrote: Με λιγα λογια μολις εδωσαν ελπιδες για αναδασωση στους φαλακρους

Να προσέχουν δηλαδη και τους εμπρηστες; :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2009 12:57 #55099 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πρωτοφανές περιστατικό βίας από εργαζόμενο νοσοκομείου σε βάρος ψυχικά ασθενή. Δράστης ένας εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ο οποίος ξυλοκόπησε βάναυσα τον άτυχο νοσηλευόμενο γιατί… ξέφυγε της επιτήρησης γιατρών και νοσηλευτών και βγήκε έξω από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες. Ο 55χρονος ασθενής νοσηλευόταν στη μονάδα σοβαρότατων περιστατικών, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατάφερε να «δραπετεύσει» από το νοσοκομείο.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του, οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία, που κατάφερε να εντοπίσει τον «δραπέτη» και να τον οδηγήσει πίσω στην Ψυχιατρική κλινική.

Λίγα λεπτά μετά την ηρεμιστική ένεση που του έκαναν οι νοσηλευτές, και ενώ ο ασθενής βρισκόταν σε καταστολή, εμφανίστηκε ο… νταής εργαζόμενος, ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να χτυπάει με μανία τον άτυχο άνδρα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν οι συνάδελφοί του κατάφεραν κάποια στιγμή να τον απομακρύνουν, εκείνος φέρεται να είπε ότι ο λόγος που επιτέθηκε στον άτυχο 55χρονο ήταν… για να «του κόψει τη μαγκιά».

Πηγή: www.zougla.gr

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Jun 2009 13:58 #55101 by Νικολής Ασημάκης
ΈΛΕΟΣ!!!! Αντί να δουν τα χάλια τους που κατάφερε και βγήκε, ρίχνουν και ξύλο! Στην πυρά!

More
01 Jul 2009 17:24 #55394 by Πασχάλης Μαυρωδής
Επιτέλους τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Όπως θα καταλάβατε από την λέξη που διάλεξα για να ξεκινήσω το κείμενο αυτού του post είμαι μη καπνιστής και δεν νομίζω να έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν με αυτήν μου την στάση. Αντίθετα ανεχόμουν στωικά τον ανθυγιεινό καπνό των γύρω μου, τον ένιωθα να δηλητηριάζει τα πνευμόνια μου και να διαποτίζει τις ίνες των ενδυμάτων μου.
Αυτά όμως είναι κάτι που φαίνεται να αγνοούν οι καπνιστές, οι οποίοι έχουν ως δεδομένο ότι είναι δικαίωμά τους να διαβάλουν την υγιεινή ακεραιότητα όσων βρίσκονται στην ακτίνα βολής του τσιγάρου τους. Είναι και δικό μας δικαίωμα όμως η συνειδητή επιλογή μας να απέχουμε ολοκληρωτικά από τέτοιου είδους βλαβερές και αντιαισθητικές συνήθειες. Ξέρω ότι είναι αδύνατο να διακόψεις την οδική κυκλοφορία ώστε να μην είσαι υποχρεωμένος να εισπνέεις τα καυσαέρια των οχημάτων και να παρακολουθείς ανήμπορος τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν προς τον πλανήτη μας. Ελπίζω τουλάχιστον αυτά τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από σήμερα να εφαρμοστούν χωρίς «παραθυράκια» και με αυστηρές κυρώσεις ώστε να βρουν όλοι οι μη καπνίζοντες την δικαίωση που τους αξίζει και οι καπνιστές να περιορίσουν (αν όχι να κόψουν τελείως) το τσιγάρο για δικό τους καλό…

More
01 Jul 2009 19:33 #55400 by Alex

krassas21 wrote: Δεν ειναι δημοκρατια να απογορευεις την επιλογη του αλλου..

Οχι δημοκατία είναι οι επιλογές σου να μην ενοχλούν και να βλάπτουν τους άλλους.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
01 Jul 2009 21:24 #55407 by Ρωμανός Βογιατζής
Τέλεια θα πηγαίνω στα net και μετά δεν θα βρομάω τσιγαρίλα !!!!!

More
01 Jul 2009 22:34 #55420 by thanasis
σωστος Van Basten 7...A! kαι BigBoss μην χασεις μαχη ή ξυλο παντα μεσα :lol: Πλακα κανω,Φαση εχεις αλλα να μου πεις ''Αφου ειμαι καμενο με το mgs τι θες να κανω??'' Και θα εχεις δικιο.... :mrgreen:

More
02 Jul 2009 00:06 #55430 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote: σωστος Van Basten 7...A! kαι BigBoss μην χασεις μαχη ή ξυλο παντα μεσα :lol: Πλακα κανω,Φαση εχεις αλλα να μου πεις ''Αφου ειμαι καμενο με το mgs τι θες να κανω??'' Και θα εχεις δικιο.... :mrgreen:

Θα βάλω stealth camouflage και θα παίρνω τα τσιγάρα μεσα απο τα στοματα των καπνιστων !

More
02 Jul 2009 00:31 #55434 by Μάνος Γρυπάρης
Τηλ. Καταγγελιών

1142

Σε όποιο μαγαζί/κατάστημα δείτε τσιγάρο και οι μάγκες αλωνίζουν, με ένα τηλεφώνημα στο 1142 κάποιοι θα πληρώσουν πρόστιμο! :mrgreen: (οπότε την επόμενη φορά θα πετάνε έξω όποιον κάνει μαγκιές!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jul 2009 00:42 #55437 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Τηλ. Καταγγελιών

1142

Σε όποιο μαγαζί/κατάστημα δείτε τσιγάρο και οι μάγκες αλωνίζουν, με ένα τηλεφώνημα στο 1142 κάποιοι θα πληρώσουν πρόστιμο! :mrgreen: (οπότε την επόμενη φορά θα πετάνε έξω όποιον κάνει μαγκιές!)

Οι χαφιέδες θα κερίζουν τίποτα ή τσάμπα η κλήση; :P