Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

More
12 Feb 2021 22:16 #246193 by Giorgos Tsolaridis
Μυστήριο με αδέσποτα «μπλε» σκυλιά στη Ρωσία. Σε μόλυνση από χημικά απόβλητα εγκαταλελειμμένου εργοστασίου αποδίδουν ειδικοί το χρώμα τους...

Μια αγέλη αδέσποτων σκύλων που ζει κοντά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο της Ρωσίας απέκτησαν μια έντονη μπλε απόχρωση. Το παράξενο γεγονός πιστεύεται ότι συνδέεται με τα χημικά απόβλητα του παλιού εργοστασίου της σοβιετικής εποχής. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, οι τοπικές αρχές ερευνούν το γεγονός και σκοπεύουν να πάνε τα ζώα σε κτηνίατρο. Για την ώρα, προσπαθούν να πάρουν άδεια για να μπουν στον ιδιωτικό χώρο.  Το μεγάλο εργοστάσιο χημικών έκλεισε πριν από 6 χρόνια. Ο πρώην διευθυντής του, Andrey Mislivets, αρνείται την αυθεντικότητα των εικόνων, λέγοντας πως πρόκειται για φάρσα. Αν όχι, τότε τα σκυλιά μπορεί να βρήκαν υπολείμματα θειικού χαλκού, που έχει μπλε χρώμα και χρησιμοποιούνταν κάποτε στο εργοστάσιο. «Κάτι πρέπει να βρήκαν, κανείς δεν τα προσέχει», σχολίασε σχετικά...

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2021 23:23 #246202 by Blood Prince
Φωτό από το Μαλτέζ μου,κουρεμένο.Κλείνει τα 10 χρόνια φέτος το πάσχα πάντως είναι αρκετά ζωηρό, όπως  ήταν νεότερο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Feb 2021 20:58 #246728 by Blood Prince
Βρήκα φωτό που αντιστοιχεί τις ηλικίες των ζώων (μικρόσωμων-μεγαλόσωμων) με τα ανθρώπινα χρόνια. Το Μαλτέζ μου πρέπει να είναι 56 και ένα Λυκόσκυλο 14 ετών που έχω, πρέπει να είναι 88.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Jun 2021 15:01 #251908 by Blood Prince
Το κακόμοιρο το λυκόσκυλο είναι 14 χρονών.Πόσο θα ζήσει ακόμα ; (Πιο πολύ βέβαια έχω δεθεί με το Μαλτέζ που είναι 10 χρονών)

[IMG

Peter Baylish

More
25 Dec 2021 15:51 - 25 Dec 2021 16:00 #258999 by Blood Prince
Ζεί ακόμα και κοντεύει 15 χρονών ! 

Βέβαια έχω και νεότερα σκυλιά.

'Ενα θηλυκό λυκόσκυλο 6 μηνών, ένα αρσενικό λυκόσκυλο 4 χρονών, ένα θηλυκό Rottweiler 5 χρονών και ακόμα άλλα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Dec 2021 16:00 by Blood Prince.

More
02 Jan 2022 17:46 - 02 Jan 2022 17:54 #259643 by Blood Prince

Ζεί ακόμα και κοντεύει 15 χρονών ! 

Πέθανε σήμερα από γεράματα το λυκόσκυλο στην φωτογραφία και το θάψαμε.'Εζησε 15 χρόνια, όχι και λίγο.

RIP 2007-2022

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Jan 2022 17:54 by Blood Prince.

More
03 Jan 2022 14:18 #259661 by Aνέστης Αδαμίδης
Τα συλλυπητήριά μου. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα κατοικίδιο. Εγώ ήδη προσπαθώ να προετοιμαστώ για το δικό μου που είναι 2 χρονών... Τρέλα, αλλά μόνο με αυτή ασχολούμαι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Jan 2022 17:01 #259732 by Blood Prince

Τα συλλυπητήριά μου. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα κατοικίδιο. Εγώ ήδη προσπαθώ να προετοιμαστώ για το δικό μου που είναι 2 χρονών... Τρέλα, αλλά μόνο με αυτή ασχολούμαι.

Ευχαριστώ πολύ.

Σίγουρα ήταν δύσκολο αλλά το θετικό είναι πως πλέον δεν υποφέρει γιατί τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει και είχε διάφορα θέματα.'Εκανε θεραπεία αλλά πέθανε από γεράματα. Πέθανε πλήρης ημερών πάντως. Κοντά 15 χρόνια.

Μου λείπει αλλά έχω και άλλα σκυλιά μεταξύ των οποίων ένα Rottweiler και δύο Λυκόσκυλα.

Το Rottweiller το λέμε Jill και είναι 6 χρονών (όταν το πήραμε έπαιζα Resi Evil Revelation). το αρσενικό Λυκόσκυλο Δία και είναι 4 χρονών και το θηλυκό Λυκόσκυλο το βάφτισα Freya από την θέα του Σκανδιναβικού Πάνθεον και είναι μηνών ακόμα. Τον Ιούλιο 2022 κλείνει 1 χρόνο.

Αν όμως με στεναχώρησε η απώλεια του 15 χρονου Λυκόσκυλου, να δώ αν θα αντέξω όταν χάσω το Μαλτεζάκι που το ζώ κάθε μέρα και 24 ώρες σχεδόν. 11 χρόνια κλείνει το πάσχα και καθώς είναι μικρόσωμη ράτσα, θα ξεπεράσει τα 15 λογικά.

Παλιότερα είχα γάτα περσίας που έζησε 17 χρόνια αλλά με το Μαλτέζ έχω δεθεί πιο πολύ.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Mar 2022 01:15 - 06 Mar 2022 01:17 #261978 by Blood Prince
Πάντως ενώ το λυκόσκυλο που είχα, έζησε κοντά 15 χρόνια (με χίλιαδύο προβλήματα τον τελευταίο καιρό) , μέχρι ποου το ντύναμε για να αντέχει το κρύο, και καθώς είναι μεγαλόσωμη ράτσα, έζησε αρκετά πολύ, διαβάζω στο internet για Maltese από 12-15........

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως το Μαλτέζ που έχω θα ζήσει κάτω από 15.Φυσικά τρέφεται σωστά, στο κατάλληλο φαγητό και σε σωστή ποσότητα.

Τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να περπατήσει το λυκόσκυλο καθώς είχε πρόβλημα στα πίσω πόδια και τελικά πέθανε από γεράματα aka καρδιά.

Για το Μαλτέζ υπολογίζω γύρω στα 15-18 να ζήσει και όταν διαβάζω πως τα 12 χρόνια είναι καλά για σκυλί και μάλιστα μικρόσωμο σκέφτομαι καλά τι λέει αυτός.

Πάντως φέτος το πάσχα κλείνει τα 11 χρόνια και είναι αρκετά ζωηρό καθώς του πετάω μπαλάκι και τρέχει πάνω-κάτω. Περισσότερο puppy μοιάζει, παρά σκυλί που γερνάει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Mar 2022 01:17 by Blood Prince.

More
11 Nov 2023 23:35 #273542 by Μάνος Γρυπάρης
37 ζωάκια ήρωες που έσωζαν τις ζωές ανθρώπων:

Λιοντάρι, αρκούδα και λύκοι...τρομάζουν φωτογράφους:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)