Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

More
15 Sep 2016 19:20 #187650 by Μάνος Γρυπάρης

Πριν από μερικές ημέρες δυστυχώς έχασα το χάσκι μου. Τα κατάφερε μέχρι τα 14 του.
Πανέμορφο με γαλάζια μάτια και πάντα γεμάτο ορέξεις για βόλτες. Όταν έπιανα το λουράκι πάντα καταλάβαινε ότι έχει βόλτα και έτρεχε μέχρι την πόρτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2016 20:47 - 15 Sep 2016 20:49 #187652 by Βασιλης Γαλανος
Ασχημη συμπτωση.Πριν απο 1-2 εβδομαδες μαθαμε οτι το σκυλακι της αδερφης μου,ενα μικρο yorkshire,εχει καλαζαρ και ειναι στα τελευταια του.
Ειναι μεγαλο κριμα να χανεις το κατοικιδιο σου και ειδικα αν το ειχες καιρο και ειχες δεθει πολυ.Πολυ ομορφο το χασκι παντως και ευτυχως εζησε αρκετα χρονια.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 15 Sep 2016 20:49 by Βασιλης Γαλανος.

More
16 Sep 2016 09:16 #187676 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τι όμορφος που ήταν! Από μικρός που ήμουν είχαμε σκυλιά και μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι οπότε ξέρω πως νιώθει κάποιος όταν φεύγει το σκυλί του. Έζησε αρκετά και προφανώς καλά, δυστυχώς με τα δικά μας σκυλιά επειδή τα είχαμε στο κτήμα μας στο χωριό είχαμε πάντα θέμα με φόλες από τρελούς, μεγάλη ιστορία. Τώρα τα 2(ένα Κόκερ Σπάνιελ και ένας Ελληνικός Ποιμενικός) που έχουμε δεν τα αφήνουμε εκεί.

Φίλε An arrow in the knee το καλαζάρ μπορεί να ξεπεραστεί αν είναι σε αρχικό στάδιο, είχαμε ένα σκυλί που είχε αρρωστήσει από αυτό και μας έλεγαν για ευθανασία αλλά δεν θέλαμε και τελικά γλύτωσε. Απλά έχει έξοδα η θεραπεία και τα φάρμακα. Τότε ήταν αρχές 2000 και είχαμε δώσει πολλά λεφτά για να μας φέρουν κάτι ενέσεις από εξωτερικό.

More
16 Sep 2016 14:55 #187687 by Βασιλης Γαλανος
Ναι το ξερω οτι αντιμετωπιζεται,απλα εμεις δρασαμε αργα.Δεν ειχαμε ιδεα για αρκετο καιρο και οταν καναμε τις εξετασεις για το αν θα αντεξει το σκυλι την θεραπια,βγηκαν αρνητικες.Κριμα,γιατι ειναι μολις 6 χρονων.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
16 Sep 2016 18:22 #187695 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Ναι το ξερω οτι αντιμετωπιζεται,απλα εμεις δρασαμε αργα.Δεν ειχαμε ιδεα για αρκετο καιρο και οταν καναμε τις εξετασεις για το αν θα αντεξει το σκυλι την θεραπια,βγηκαν αρνητικες.Κριμα,γιατι ειναι μολις 6 χρονων.

:/ Λυπάμαι πραγματικά, δυστυχώς έχουν γίνει και σε εμάς αρκετά άσχημα περιστατικά στα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι ότι χειρότερο η συγκεκριμένη αρρώστια.

More
10 Jan 2017 11:49 #192201 by Βασίλης
τι γινεται τωρα με την κακοκαιρια?τα προσεχετε λιγο περισσοτερο τα μικρουλια σας?

More
10 Jan 2017 13:58 #192208 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

aims wrote: τι γινεται τωρα με την κακοκαιρια?τα προσεχετε λιγο περισσοτερο τα μικρουλια σας?

Έναν Ελληνικό Ποιμενικό που έχουμε τον έβγαλα λίγο στην ταράτσα που ήταν χιονισμένη και έκανε σαν τρελός, έτρεχε πέρα δώθε και γλίστραγε πάνω στο χιόνι. Εδώ στην περιοχή έχουμε 2 αδέσποτα αλλά τους έχουν φτιάξει κατάλυμα, τα ταίζουμε και συνέχεια και δεν έχουν θέμα.

More
10 Jan 2017 14:45 #192218 by Βασίλης

Shikabane_Hime7 wrote:

aims wrote: τι γινεται τωρα με την κακοκαιρια?τα προσεχετε λιγο περισσοτερο τα μικρουλια σας?

Έναν Ελληνικό Ποιμενικό που έχουμε τον έβγαλα λίγο στην ταράτσα που ήταν χιονισμένη και έκανε σαν τρελός, έτρεχε πέρα δώθε και γλίστραγε πάνω στο χιόνι. Εδώ στην περιοχή έχουμε 2 αδέσποτα αλλά τους έχουν φτιάξει κατάλυμα, τα ταίζουμε και συνέχεια και δεν έχουν θέμα.

ναι,το λατρευουν το χιονι ολα τα σκυλακια !!

More
10 Jan 2017 20:20 #192234 by Αγγελική Γοργορίνη

Η δικιά μου δε μπορεί να πει, σαν βασίλισσα την έχουμε! Αναμμένο το τζάκι στο σαλόνι, ή αν θέλει να μπει στο δωμάτιο του αδερφού μου ή το δικό μου έχουμε συνήθως το κλιματιστικό ανοιχτό. Βέβαια δε νομίζω να χαμπαριάζει και ιδιαίτερα απ' το κρύο, μιας που βγαίνει συνέχεια έξω στη βεράντα και βολτάρει. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
13 Jan 2017 19:53 #192368 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε δε νιώθουν τα ζωάκια τίποτα! Εκτός κι αν είναι από αυτά που δεν έχουν τρίχωμα, τότε τουρτουρίζουν αν τα αφήσετε πολύ ώρα στο κρύο. Εγώ πάντως στη Θήβα είδα μερικά σκυλιά με το παχύ το χιόνι να γυρνοβολάνε