Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

More
13 Jan 2017 20:06 #192370 by Αγγελική Γοργορίνη

TheReaper wrote: Ρε δε νιώθουν τα ζωάκια τίποτα! Εκτός κι αν είναι από αυτά που δεν έχουν τρίχωμα, τότε τουρτουρίζουν αν τα αφήσετε πολύ ώρα στο κρύο. Εγώ πάντως στη Θήβα είδα μερικά σκυλιά με το παχύ το χιόνι να γυρνοβολάνε

Ειδικά τα καημένα τα αδέσποτα έχουν αναπτύξει πολύ καλά αντισώματα και είναι πιο ανθεκτικά σε αντίξοες συνθήκες, μιας που τριγυρνάνε από μωρά στους δρόμους. Όχι σαν τα δικά μας, που τα 'χουμε καλύτερα κι από βασιλιάδες, τα κακομαθημένα. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2017 12:57 #194529 by Πιέρρος Φουστέρης
Ορίστε και μία γοητευτικότατη φωτογραφία του έρωτά μου, της Λάρας:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
04 Mar 2017 13:01 #194532 by Angel

DoUzOs wrote: Ορίστε και μία γοητευτικότατη φωτογραφία του έρωτά μου, της Λάρας:

Άκρως αισθησιακή :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
04 Mar 2017 19:15 #194566 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει εδώ μέσα στο στρατόπεδο κάτι φοβερά σκυλάκια και κάτι θωρηκτά, αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες. Έχουμε ένα σκυλί, έχει γίνει σα Στάγιερ από τη στείρωση και το πολύ φαΐ. Και να δείτε πως κάνει αν θέλει να της χαϊδέψεις το στομάχι... Πολύ γέλιο. Είναι μαύρο με άσπρες πινελιές και όταν το βλέπεις να κάνει χάζια σκέφτεσαι "Αυτό ύστερα το βλέπουν το βράδυ και το φοβούνται...."

More
04 Mar 2017 19:28 #194567 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Έχει εδώ μέσα στο στρατόπεδο κάτι φοβερά σκυλάκια και κάτι θωρηκτά, αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες. Έχουμε ένα σκυλί, έχει γίνει σα Στάγιερ από τη στείρωση και το πολύ φαΐ. Και να δείτε πως κάνει αν θέλει να της χαϊδέψεις το στομάχι... Πολύ γέλιο. Είναι μαύρο με άσπρες πινελιές και όταν το βλέπεις να κάνει χάζια σκέφτεσαι "Αυτό ύστερα το βλέπουν το βράδυ και το φοβούνται...."

Και στο στρατόπεδο που ήμουν στη Ρόδο είχαν 2, ένα Ντόπερμαν αρσενικό και μια ένα θηλυκό πιτμπουλ. Δεν είχαν κάνει στείρωση και όταν είχε έρθει περίοδος ζευγαρώματος τους είχαμε χωριστά και ο τρελός πήγε και δάγκωσε και έκοψε κάτι σύρματα για να περάσει να πάει να τη καβαλήσει :p

More
16 May 2019 03:17 - 16 May 2019 03:25 #225122 by Μάνος Γρυπάρης
Λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη οι πολικές αρκούδες απειλούνται με εξαφάνιση.

Δείτε εδώ πόσο αδύνατες έχουν γίνει, ενώ παράλληλα ψάχνουν απεγνωσμένα για την τροφή τους.

Και εδώ ο καμεραμάν του BBC Earth κάθεται ακριβώς δίπλα σε λευκούς λύκους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 May 2019 03:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Jan 2020 00:57 #230604 by Aristotelis Barkas
Δείτε ποιες ράτσες σκύλων είναι ακατάλληλες

More
21 Feb 2020 00:42 - 21 Feb 2020 00:57 #231758 by Blood Prince
Εγώ έχω ένα σωρό σκυλιά φύλακες γιατί μένω σε εξοχικό (Rottweiler,Λυκόσκυλα) αλλά έχω δεθεί πιο πολύ με ένα θηλυκό Μαλτέζ το οποίο μένει μέσα στο σπίτι για συντροφιά.Κλείνει τα 9 χρόνια φέτος και ευελπιστώ να ζήσει αρκετό καιρό ακόμα.

Παλιότερα είχα μια γάτα περσίας η οποία πέθανε στα 17 χρόνια από Καρδιά .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Feb 2020 00:57 by Blood Prince.

More
06 Feb 2021 23:30 #245860 by Μάνος Γρυπάρης

Αυτή η εικόνα θεωρείται μία από τις καλύτερες φωτογραφίες των τελευταίων δέκα χρόνων, διότι έβαλε τον φωτογράφο σε κατάσταση κατάθλιψης.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Αυτά τα δύο τσιτάχ επιτέθηκαν στα ελάφια σε μια στιγμή που έπαιζε με τα μικρά της.
Και ότι η γαζέλα είχε την ευκαιρία να ξεφύγει, η απόσταση και η απόδραση για τη ζωή της ήταν υπέρ της, αλλά αποφάσισε να παραδοθεί στις λεοπαρδάλεις με αυτόν τον τρόπο.

Γιατί ??
Για να δώσει στα μικρά της, την ευκαιρία να ξεφύγουν ... γιατί αν έφευγε πρώτη, δεν θα υπήρχε χρόνος για τα μικρά της να ξεφύγουν.

Η εικόνα είναι η τελευταία στιγμή της μητέρας πού ο λαιμός της είναι στο στόμα των τσιτάχ καθώς κοιτάζει σταθερά για να βεβαιωθεί ότι τα μικρά της διέφυγαν με ασφάλεια πριν τα καταβροχθίσουν.
Μια μητέρα είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που μπορεί να θυσιάσει τη ζωή της για εσάς χωρίς όριο...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Frazzle

More
06 Feb 2021 23:56 #245862 by Frazzle
Πολύ συγκινητική φωτογραφία και ιστορία Μάνο, thank you for sharing.