Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

More
27 Mar 2015 08:30 #158603 by Βασίλης
Glamorous δεν φαινεται καθολου ομως στην φωτο..ελαχιστα τον βλεπουμε :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2015 22:56 #158630 by Χριστιάνα Θάνου
Δυστυχως δεν του αρεσει ο φακος και ειναι η μονη φωτο που εχω :P

More
18 Jun 2015 22:47 - 19 Jun 2015 00:14 #162917 by Μάνος Γρυπάρης

Παγκόσμια κατακραυγή για το φεστιβάλ σφαγής χιλιάδων σκύλων και γατών
Σκηνές - σοκ και βασανισμοί χιλιάδων ζώων για ένα έθιμο στην Κίνα - Εκστρατεία για να απαγορευτεί

Οι καταγγελίες για το ετήσιο φεστιβάλ του Yulin στην Κίνα, φέτος είναι περισσότερες από πότε. Πρόκειται για ένα έθιμο που κάθε χρόνο ξεσηκώνει οργή και προκαλεί σοκ σε φιλοζωικές οργανώσεις και απλούς πολίτες όλου του πλανήτη. Τα στοιχεία κάνουν λόγο για 10.000 σκυλιά που σφαγιάζονται κάθε χρόνο, αλλά οι φιλόζωοι αναφέρουν πως ο αριθμός αυτός είναι πλασματικός μια και οι δικοί τους υπολογισμοί δείχνουν 40.000 νεκρά ζώα μεταξύ αυτών και χιλιάδες γάτες.

Στον ιστότοπο change.org πάνω από 300.000 χρήστες έχουν ήδη ζητήσει από την κυβέρνηση της Κίνας να απαγορέψει επιτέλους το απάνθρωπο αυτό έθιμο. Θέση στο ζήτημα και μερικοί διάσημοι καλλιτέχνες. Ο ηθοποιός Ricky Gervais έχει ξεκινήσει καμπάνια μέσα από τα social media και ζητά από τις κυβερνήσεις να λάβουν θέση. Aν και το φεστιβάλ υποτίθεται πως έχει απαγορευτεί, οι οργανώσεις καταγγέλλουν πως οι αρχές κάνουν τα "στραβά μάτια" και πως οι κάτοικοι έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνουν κατά εκατοντάδες τα κατοικίδια που θα σφαχτούν στις 22 Ιουνίου. Τα ντοκουμέντα που έχουν κυκλοφορήσει από τη γιορτή των περασμένων ετών είναι σύμφωνα με τους πολέμιους του φεστιβάλ εκτός από βίαια, και απόδειξη και μια υγειονομικής βόμβας για τους καταναλωτές που αγοράζουν το κρέας πολλών άρρωστων ζώων που δεν έχουν περάσει από κανέναν έλεγχο

. Τα ζώα στοιβάζονται σε κλουβιά και θανατώνονται χωρίς να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται. Κατά καιρούς οι οργανώσεις έχουν καταγράψει τις εικόνες από τα σφαγεία και τα απελπισμένα ζώα να περιμένουν μαρτυρικό θάνατο. Πολλά από αυτά πετιούνται σε βραστό νερό και γδέρνονται ενώ είναι ακόμη ζωντανά ενώ αρκετά από αυτά είναι σύμφωνα με τις καταγγελίες κλεμμένα από τους ιδιοκτήτες τους και από αυλές. Οι εικόνες είναι σκληρές, αλλά η οργάνωση Duo Duo Animal Welfare Project ζητά από όλους, ακόμη και αν δεν μπορέσουν να τις δουν να υπογράψουν εδώ για τη συμπαράσταση στον αγώνα τους και για να επιδώσουν το ψήφισμα στην κινεζική κυβέρνηση και τον κυβερνήτη του Yulin.

Απλά υπογράψτε .

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει τίποτα αλλά είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 19 Jun 2015 00:14 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Jun 2015 23:57 - 19 Jun 2015 04:41 #162925 by Dionysis Karagounis
Πραγματικά που βρίσκουν την δύναμη και το κάνουν αυτό έλεος...
Μακάρι να πάθουν τα ίδια και χειρότερα!
Last edit: 19 Jun 2015 04:41 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Jun 2015 03:22 - 19 Jun 2015 12:12 #162934 by Άκης Ζαχαριάδης
Συμφωνώ φίλε μου τα ίδια και χειρότερα, άλλα κίνα είναι αυτή τρώνε ότι βρουν
Last edit: 19 Jun 2015 12:12 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
19 Jun 2015 11:10 #162941 by Γιώργος Δημητρούλης
Και πολλά σαν αυτό όπως η σφαγή δελφινιών που γίνεται σε κάποιες περιοχές της Δανίας.Τι να πώ παιδιά βλέπω άνθρωπο να χτυπάει ζώο και τρελαίνομαι θέλω να τον αρπάξω.Το θέμα είναι τι μπορούν να κάνουν οι φιλοζωικοί οργανισμοί και άλλοι ώστε να ελαττωθούν αρχικά τέτοια φαινόμενα και να εξαλειφθούν αργότερα.

More
19 Jun 2015 11:21 #162942 by Ελένη Παρούτογλου
Εδώ άνθρωποι τρώνε ανθρώπους στα ζώα θα έχουν πρόβλημα :dry: Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος εξελίσσεται προς το καλύτερο όχι προς τον Homo sapiens

More
18 Nov 2015 22:34 - 18 Nov 2015 22:34 #171281 by Άννα Κυριακοπούλου
Έχω μια σκυλίτσα μπόξερ και την αγαπάω πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένοι άνθρωποι κακομεταχειρίζονται τα ζωάκια.
Last edit: 18 Nov 2015 22:34 by Άννα Κυριακοπούλου .

More
02 Jan 2016 02:54 #174604 by Μάνος Γρυπάρης
Τα ζώα βλέπουν όνειρα
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στην Αμερική, όλα τα θηλαστικά ζώα ονειρεύονται όπως και ο άνθρωπος καθώς μοιράζονται τους ίδιους νευρώνες που είναι σημαντικοί όσον αφορά την διαδικασία ύπνου και τα όνειρα. Γι' αυτό άλλωστε έχετε δει σκύλους να κουνιούνται νευρικά ή να μιλούν στον ύπνο τους, κάτι που αποδεικνυέι ότι βλέπουν όνειρο.

Στο MIT (Ινστιντούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης) οι ποντικοί που χρησιμοποιούνταν σε πειράματα με λαβύρινθους, έβλεπαν στον ύπνο τους αυτό ακριβώς. Το να κινούνται μέσα σε έναν λαβύρινθο. Οι συσκευές μέτρησης του εγκεφάλου τους κατά τον ύπνο έδειχναν ότι χρησιμοποιούν τον "ιππόκαμπο", ένα σημείο του εγκεφάλου που συσχετιζόταν με την ανάμνηση. Οι πατέντες που έκαναν όταν περπατούσαν ξύπνια στον λαβύρινθο ήταν ακριβώς ίδιες με αυτές που έβλεπαν στον ύπνο τους.

Οι ερευνητές ελέγχουν ακόμα και το τι βλέπουν τα ποντίκια στον ύπνο τους . Άραγε θα ακολουθήσει ο άνθρωπος σε αυτή την έρευνα? Για να δούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jan 2016 06:07 #174607 by Γιώργος Λόλας
Τρομερά χαριτωμένο το bulldogάκι του βίντεο! Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ψάξει ποτέ για το αν τα ζώα ονειρεύονται και -δυστυχώς- δεν είχα ποτέ μου κατοικίδιο (εκτός από κάτι πάπιες και ένα αρνί lol) για να το παρατηρήσω.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό βίντεο (και ταυτόχρονα τρομερά αστείο) που δείχνει ότι τα ζώα ονειρεύονται όπως και οι άνθρωποι, είναι το παρακάτω: