- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
nomas1983 wrote:
Μα αυτό ακριβώς γράφω, πως ανακοίνωσε τις Vega για τον Οκτώβρη, αντί για αρχές του 2017, με σκοπό να μπει στα high endMyrmidon wrote: Συγνώμη, αλλά θα σας απογοητεύσω και τους δύο σας. Η AMD δεν λανσάρει τις Polaris για να λόγω των Pascal, Ας μη γελιόμαστε δεν συγκρίνονται. Οι Polaris στοχεύουν στις low end/cost συνθέσεις, εκεί που μόνο η GTX1060 θα υπάρχει, αλλά και στην αγορά των laptops.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Nvidia θα τοποθετήσει τις Volta στο 2017, με κίνδυνο όμως να "κάψει" τις Pascal
Αλλά προς το παρόν ας μην κάνουμε εικασίες... GTX 1070 ftw
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Βέβαια μιλάμε για καινούριο SLI Bridge και 2 fingers ... το οποίο πιθανότατα θα είναι overkill ειδικά όταν βγει η 1080ti για οτιδήποτε κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει για κάμποσο καιρό ακόμηMyrmidon wrote: Και το καλύτερο το άφησα τελευταίο....Τέρμα το 3-4 way SLI Ναι καλά διαβάσατε. Η μαμά nVidia από τις Pascal και πέρα θα επιτρέπει μόνον 2 way SLI.
Κι εγώ φανατικά Asus (με εξαιρεση μια giga και, δυστυχως, μια palit την οποια μου ειχε παρει ως δωρο η γυναικα μου και δεν αλλαξα)Myrmidon wrote: Εγώ θα μείνω πιστός στην ASUS. Βγάζει κομμάτια σκυλιά δίχως το παραμικρό πρόβλημα.
Σε μερικές ώρες θα σκάσουν μύτη και τα πρώτα reviews αφού θα λήξει ο περιορισμός που έθεσε η nVidia.
Τέλος έμαθα ότι η GTX1070 θα καίει μόνο 150W δηλαδή μόλις 30W λιγότερο από την GTX 1080.