- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Verbal wrote: Με έχει ενθουσιάσει απίστευτα η 1080 και με περιμένω με ανυπομονησία να δω και περισσότερα για την 1070. Ευελπιστώ πως αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσω σε αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι.
Aliengoa wrote: Ωραία μου ακούγονται όλα αυτά αλλά δεν βλέπω κανένα σχετικό συγκριτικό με δείκτη απόδοσης/τιμή. Γιατί μπορεί κάποιοι, με τα συγχωρήσεως, να το φυσάνε το παραδάκι αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι, ειδικά στους αβέβαιους καιρούς της κρίσης που ζούμε σήμερα δύσκολα θα επιλέξουν μια τόσο ακριβή κάρτα.
Οπότε, για να σας την "σπάσω" λιγάκι, καλά όλα αυτά τα specs και οι επιδόσεις των μεγαθήριων αλλά εγώ που θέλω να πάρω μια πολύ πιο φθηνή κάρτα που θα στραφώ; Και αν επειδή τελευταία ψήνομαι μόνο για nVidia για διάφορους λόγους μπορώ να δώσω το πολύ 200€ βλέπω μονόδρομο την 960;
Aliengoa wrote: Και αν επειδή τελευταία ψήνομαι μόνο για nVidia για διάφορους λόγους μπορώ να δώσω το πολύ 200€ βλέπω μονόδρομο την 960;
Verbal wrote: Με έχει ενθουσιάσει απίστευτα η 1080 και με περιμένω με ανυπομονησία να δω και περισσότερα για την 1070. Ευελπιστώ πως αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσω σε αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι.