- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Mystique wrote: Νατη και η κοκκινομαυρη MSI που τοσο πολυ μου αρεσει. Αρχιζω τις οικονομιες για την αποκτηση της το συντομοτερο δυνατον.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Agent94 wrote: Εγω τελικα πηρα την r9 380 4gb.Ετσι κι αλλιως πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα για καρτα.Παντως ειναι τουμπανη.Και επισης παρατηρησα μια διαφορα στα χρωματα σε σχεση με την nvidia,τα οποιο δεν ειναι τοσο "ξερθωριασμενα" να το πω σαν της gtx που ειχα.
Οπως και να εχει τωρα ειναι μια χαρα τα χρωματα.Οχι οτι με ενδιαφερει και τοσο.Πιο πολυ να παιζω παιχνιδια με νοιαζει.Thanks for the reply.Myrmidon wrote:
Agent94 wrote: Εγω τελικα πηρα την r9 380 4gb.Ετσι κι αλλιως πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα για καρτα.Παντως ειναι τουμπανη.Και επισης παρατηρησα μια διαφορα στα χρωματα σε σχεση με την nvidia,τα οποιο δεν ειναι τοσο "ξερθωριασμενα" να το πω σαν της gtx που ειχα.
Έχω την εντύπωση ότι για τα ξεθωριασμένα χρώματα που γράφεις φταίει το ότι ποτέ δεν άλλαξες το "Output dynamic range" από "Limeted" σε"Full"
Myrmidon wrote:
Mystique wrote: Νατη και η κοκκινομαυρη MSI που τοσο πολυ μου αρεσει. Αρχιζω τις οικονομιες για την αποκτηση της το συντομοτερο δυνατον.
Εννέα μήνες τι έκανες δηλαδή; Από τότε είχα δώσει εκτίμηση ότι θα βγουν αυτό το καλοκαίρι. Τα έφαγε το Hondos center;
Mystique wrote:
Myrmidon wrote:
Εννέα μήνες τι έκανες δηλαδή; Από τότε είχα δώσει εκτίμηση ότι θα βγουν αυτό το καλοκαίρι. Τα έφαγε το Hondos center;
Και εκει πηγαινουν βεβαια αλλα κραταω και καποια στην ακρη για τις καρτες και το νεο ps. Χρειαζομαι και μια καινουρια τηλεοραση και ειμαι οκ νομιζω.