Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
thanasiskg wrote: Γεια σας παιδια , εχω μια καρτα γραφικων gtx 560 gigabyte και θελω να φτιαξω ενα συστημα που να την υοστιριζει και να περιλαμβανει cpu ram 4gb μιτρικη και τροφοδοτικο ,Θελω μου προτεινετε κατι που να μην ξεπερναει σε τιμη τα 180-200 ευρω , αν γινετε και λιγοτερα ακομα καλυτερα ευχαριστω πολυ
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου προτείνει ο lucinos, αν μπορείς να βρεις έναν τέτοιο υπολογιστή φίλου σου ο οποίος θα θέλει να κάνει αναβάθμιση στο σύστημά του. Διαφορετικά, πιστεύω ότι είναι κακή επένδυση να ψάξεις για χαρακτηριστικά αυτών των προδιαγραφών. Εγώ μπορώ να σου προτείνω, αλλά αφενός το 2Κ θα σφιχτείς πολύ για να το παίξεις όπως και να 'χει, αφετέρου σε 1-2 χρόνια θα ξαναθές αναβάθμιση. Καλύτερα να πάρεις Play Station 3 μ' αυτά τα λεφτά, που λέει ο λόγος.thanasiskg wrote: Γεια σας παιδια , εχω μια καρτα γραφικων gtx 560 gigabyte και θελω να φτιαξω ενα συστημα που να την υοστιριζει και να περιλαμβανει cpu ram 4gb μιτρικη και τροφοδοτικο ,Θελω μου προτεινετε κατι που να μην ξεπερναει σε τιμη τα 180-200 ευρω , αν γινετε και λιγοτερα ακομα καλυτερα ευχαριστω πολυ