Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
27 Jun 2015 15:19 #163440 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Νομίζω ότι βιάστηκες πολύ να αγοράσεις το παιχνίδι χωρίς να δώσεις βάση στις απαιτήσεις του. Συνολικά το σύστημά σου είναι αρκετά αδύναμο για να σηκώσει το καινούριο Batman. Και DDR3 μνήμη να βάλεις, με 4 GB θα είσαι πολύ σφιχτός. Και δεν είναι μόνο η μνήμη. Η CPU είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας, το ίδιο και η κάρτα γραφικών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2015 17:56 - 27 Jun 2015 17:57 #163451 by Tony

Σκεφτομαι του χρονου να παρω ενα καλο gaming pc αντι για κονσολα(εννοειται θελω να κανει ο,τι κανει και ενα ps4 χωρις ζορια)
Ενας φιλος μου εστειλε ενα pc build .Τι λετε καλο ειναι?Η τιμη του να'ναι κοντα στο 400αρι(οσο δλδ και ενα ps4 )αντε κι αλλο ενα 100αρι παραπανω για καλυτερες επιδοσεις.
Attachments:
Last edit: 27 Jun 2015 17:57 by Tony.

More
28 Jun 2015 11:51 #163481 by Georgios Manolis
Tony νομίζω οτι χρειάζεται τουλάχιστον ενα 500άρι σε custom build για να έχεις ίσες δυνατότητες με τις τωρινές κονσόλες.Εγώ αυτό θα κάνω σε κανένα μήνα ίσως δώσω και παραπάνω θα δούμε.
Μπορεί να κάνω και λάθως αλλά τα υπολογίζω και πάλι τόσο μου βγαίνουν.
Αν ρίξεις ενα 100 παραπάνω που λες θα είσαι αρχηγός νομίζω! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
28 Jun 2015 12:04 #163482 by Peter Fetsis
Ωραία δηλ πάω για καινούργιο Pc μου λές;

More
28 Jun 2015 12:34 #163484 by Tony

the_prophet1987 wrote: Tony νομίζω οτι χρειάζεται τουλάχιστον ενα 500άρι σε custom build για να έχεις ίσες δυνατότητες με τις τωρινές κονσόλες.Εγώ αυτό θα κάνω σε κανένα μήνα ίσως δώσω και παραπάνω θα δούμε.

Aν δωσω το 500αρι θα εχω ισες δυνατοτητες με τις κονσολες??Το βλεπω για αγορα του χρονου το καλοκαιρι(αν ολα πανε καλα στην Ελλαδα βεβαια..).Μεχρι τοτε δεν θα πεσουν οι τιμες?

More
28 Jun 2015 17:10 #163494 by aggelos oiko
καινούργια κάρτα γραφικών

More
28 Jun 2015 22:09 - 29 Jun 2015 23:44 #163509 by jim
Γεια σας σκεφτομε να αγορασω ενα συστημα ηχου 5.1 για τον υπολογιστη μου τον το θελω για παιχνιδια,ταινιες,μουσικι..
μπορω να διαθεσω μεχρι και 600 ευρο απλα θελω να παρω ενα καλο που να εινε δυνατο και στον ηχο και στην ποιοτητα.
Βασικα βρηκα ενα αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτο ..θελω να κανω μια παρα πολυ καλη αγορα μπορω να δωσω μεχρι και 600 ευρο....
www.e-shop.gr/edifier-s760d-51-speaker-system-p-PER.703966
και τα χαρακτηριστικα τους εινε

Ισχύς εξόδου: L/R/C/SL/SR: 60W x 5 SW: 240W.
Τύπος Είσοδου ήχου : 3 Οπτικές, 1 ομοαξονική, αναλογική 5.1, δύο στερεοφωνικές είσοδοι.
Ψηφιακός αποκωδικοποιητής: Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS.
Ευαισθησία εισόδου: L/R/C/SL/SR: 5.1, Aux, CD: 750mV ± 50mV Optical, coaxial: 350 ± 50FFSSW: 5.1, Aux, CD: 900mV ± 50mV Optical, coaxial: 400 ± 50FFS.
Απόκριση συχνότητας: L/R/C/SL/SR: 160Hz - 20KH SW: 35Hz -110Hz.
Διαχωρισμός καναλιών: R/L: ?45dB.
Προσαρμογή: Ενσύρματο τηλεχειριστήριο,IR τηλεχειριστήριο.
Speaker unit: Sub:10 inch (260mm) 8Ω Mid-range unit: 3.5 inch (92mm) 4Ω Treble unit: 1 inch (25mm) 6Ω.
Διαστάσεις ηχείων: Subwoofer: 367mm x 397mm x 489mm (W x H x D)Satellite: 116mm x 203mm x 160mm (W x H x D) Center: 316mm x 117mm x 157mm (W x H x D).
Βάρος: Subwoofer: GB: 19kg (net), 22.1Kg (gross) | MC: 24kg (gross) Satellite + Center: GB: 11.5Kg (net), 13Kg (gross) | MC: 24.2kg (gross).
Χρώμα: Μαύρο.
Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

Attachments:
Last edit: 29 Jun 2015 23:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Jun 2015 22:38 #163513 by Georgios Manolis

tonyler wrote:

the_prophet1987 wrote: Tony νομίζω οτι χρειάζεται τουλάχιστον ενα 500άρι σε custom build για να έχεις ίσες δυνατότητες με τις τωρινές κονσόλες.Εγώ αυτό θα κάνω σε κανένα μήνα ίσως δώσω και παραπάνω θα δούμε.

Aν δωσω το 500αρι θα εχω ισες δυνατοτητες με τις κονσολες??Το βλεπω για αγορα του χρονου το καλοκαιρι(αν ολα πανε καλα στην Ελλαδα βεβαια..).Μεχρι τοτε δεν θα πεσουν οι τιμες?

Μην ακούς τις ειδήσεις όλα καλά θα πάνε. B)
Κοίταξε,αν ψάξεις καλά μπορεί να βρείς και πιο φθηνά.Αλλά τα καινούρια παιχνίδια είναι πολύ βαριά.Δεν γίνεται να πεις θα πάρω μια καλή κάρτα και καθάρισα.Θέλουν όλο και περισσότερη RAM και HDD space.Αν θες να παίζεις και Multiplayer με πολλούς παίχτες ταυτόχρονα στην οθόνη θες και τούμπανο επεξεργαστή.Σκέψου τι παιχνίδια θα παίζεις πιο πολύ και επιλέγεις ανάλογα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"

More
01 Jul 2015 00:09 - 01 Jul 2015 01:29 #163640 by basilis
θελω να αγορασω μια νεα καρτα γραφικων ..................,μεχρι ποσα λεφτα πρεπει διαθεσω για μια καλη καρτα;;
Μεχρι ποσα vram πρεπει να αγορασω ;;;

Aυτη την στιγμη εχω μια 780 gtx με 3vram ..συμφερει να κανω μεταβαση και να παω πχ σε μια 980Ti΄΄;; η απλα να περιμενω την νεα γεννια απο τον επομενο χρονο;;
Last edit: 01 Jul 2015 01:29 by basilis.

More
01 Jul 2015 12:04 - 01 Jul 2015 12:04 #163652 by Georgios Manolis
Κανονικά η ερώτηση είναι μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις.
Η 780 GTX με 3 VRAM που έχεις είναι νομίζω καλή ακόμα.Τα πιο πολλά νεα παιχνίδια θα τα παίζεις χωρίς πρόβλημα εκτός απο μερικές εξαιρέσεις.
Η 980 ti αν δε κάνω λάθως έχει 6 VRAM και βγαίνει στα 650 ευρώ.Για μένα δεν αξίζει να κάνεις ακόμα τη μετάβαση όπως λες.Η κάρτα που έχεις θα κάνει τη δουλειά της τουλάχιστον μέχρι τη νεα χρονιά.Ίσως τότε βρείς κάτι καλύτερο.όμως η επιλογή είναι δική σου.Αν είσαι καλυμένος απο cpu,RAM,περιφεριακά κλπ. και δε σε πειράζει να σκάσεις τα 650 μπορείς να πάρεις την 980 ti.
Η απάντηση μου στηρίζεται σε γνώμες τρίτων που έχουν ίδια κάρτα με τη δική σου.Δυστυχώς εγώ έχω παλαιότερη κάρτα και δε μπορώ να ξέρω αν ισχύει όντως.Αν θες να το σιγουρέψεις περίμενε να σου απαντήσει και κανένας άλλος. ;)

Last edit: 01 Jul 2015 12:04 by Georgios Manolis.