Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
03 Jun 2015 19:19 #162186 by George

stelaras8 wrote: Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω σταθερό PC και δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να πάρω. Πείτε μου μερικές από τις καλύτερες για να ρωτήσω πόσο κοστίζουν! Και, επίσης, πόσα GHz πρέπει να έχω για να παίζω καινούρια games; Θέλω να μπορώ να παίζω σε Ultra High τα γραφικά χωρίς να κολλάω! Ευχαριστώ!

Το ερώτημα σου είναι πολύ γενικό καλό θα ήταν να μας πείς πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις.
High end κάρτες που μαζί με έναν καλό επεξεργαστή μπορούν να φέρουν εις πέρας το αποτέλεσμα που επιθυμείς στα καινούργια games είναι απο Amd r9 290x και gtx 980 απο Nvidia.
The following user(s) said Thank You: stelios

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2015 20:16 - 04 Jun 2015 00:27 #162191 by stelios
Μένω Γερμανια οποτε και να σε πω ποσα λεφτα διαθέτω ειναι άχρηστο. Σκεφτόμουν την nvidia 970, αλλα το θεμα ειναι και τι Ghz χρειάζονται τα καινούρια games για ultra γραφικά
Last edit: 04 Jun 2015 00:27 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
04 Jun 2015 01:20 #162199 by Άκης Ζαχαριάδης

stelaras8 wrote: Μένω Γερμανια οποτε και να σε πω ποσα λεφτα διαθέτω ειναι άχρηστο. Σκεφτόμουν την nvidia 970, αλλα το θεμα ειναι και τι Ghz χρειάζονται τα καινούρια games για ultra γραφικά

Καλησπέρα "stelaras8" σε είδα και στο live, λοιπόν η nvidia 970 είναι μια καλή αγορά, σε γενικές γραμμές να κοιτάς VGA πάνω από 2Gb και στα 512bit και πάνω, εκεί θα βρεις Αξιόλογες επιδόσεις για τα games, πριν κάνεις αγορά κοιτά πρώτα τι προσφορές παίζουν στην Γερμανία.

More
04 Jun 2015 04:07 #162207 by stelios
Καλησπερα.βασικα δεν ξερω πολλα απο pc αλλα τι εινια το VGA που αναφερεις???

More
04 Jun 2015 07:29 - 04 Jun 2015 08:00 #162208 by Πας Παρτού
Από αυτά που καταλαβαίνω η nvidia gtx 970 είναι γενικά αρκετή για να παίζει τα πάντα στο ultra σε ανάλυση 1080 (full hd). Στέκεται επίσης αξιοπρεπώς και σε υψηλότερες αναλύσεις. Είναι μια λογική επιλογή.

Ο επεξεργαστής (CPU) ήδη δεν έχει και τόση σημασία και σύντομα δεν θα μετράει καθόλου (βλέπε Vulkan). (Αυτό δεν σημαίνει ότι για εργασίες που θέλουν cpu (πχ τεχνητή νοημοσύνη) δεν θα είναι χρήσιμη η cpu)
Last edit: 04 Jun 2015 08:00 by Πας Παρτού.

More
04 Jun 2015 09:54 #162209 by Panos Newsmyrniwths
καλημερα ειμαι καινουριος στο thread αλλα οχι στο pc build :P αμα θελει καποιος βοηθεια απο budget 500-1500 ευρω pc να μου πει να του στιλω καλη συνεχεια

More
04 Jun 2015 11:41 #162216 by Dimitris
Παίζω στα high settings όπως βλέπεις στις φώτος , 60fps ακατέβατα αλλά μ κολλάει λίγο στις κινήσεις που και που. γιαυτό και θέλω να μάθω αν με το overclock θα μπορώ να παίζω χωρίς κολλήματα στα high settings τουλάχιστον (αφού όπως λένε πολλοί δεν έχει πολύ διαφορά με τα ultra). Τώρα δηλαδή για να παίξω χωρίς κανένα πρόβλημα πρέπει να παίζω στα medium graphics.

More
04 Jun 2015 11:48 #162217 by Dimitris
Δεν γνωρίζω πολλά αλλά, άλλοι μου λένε δεν έχω bottleneck και άλλοι ότι έχω :) . ποιο ισχύει στην περίπτωση μου τελικά?

More
04 Jun 2015 11:51 #162218 by Άκης Ζαχαριάδης

stelaras8 wrote: Καλησπέρα. βασικά δεν ξερω πολλα απο pc αλλα τι εινια το VGA που αναφέρεις???

VGA - Video Graphics Array - είναι η κάρτα γραφικών του υπολογιστή, επίσης VGA είναι και η ορολογία διασύνδεσης κάρτας γραφικών με την οθόνη.

More
04 Jun 2015 13:06 #162219 by Τάσος Μαραγκός
Για ultra καταστασεις απο 1080p+ με καθολου κολληματα και στα βαρια games,πλεον μονο με την 980 και την νεα 980 ti που θα βγει.Βασικα,ολοι ειμαστε οκ με μια 970 αλλα με τα ports που βλεπουμε η 970 μονο για 1080p χωρις κολληματα.Οποιος εχει διαθετει για 980 και καθαρισε.Αυτα οσο αναφορα την GPU.
Τωρα οσο αναφορα για CPU πιστευω με εναν i7 4790k ολοι ειναι οκ.Δεν λεω για την επομενη γενια γιατι εκει για αλλες καταστασεις.
Γενικα,ο καθενας μπορει να διαθεσει χρηματα αναλογα με το τι θελει να βλεπει και να παιζει.
The following user(s) said Thank You: George