Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
14 Oct 2015 19:25 #169699 by Μάνος Γρυπάρης

Agent94 wrote: Λεω να μεταβω απο κονσολα σε PC master race(πλακα κανω),το οποιο βεβαια δεν το αγοραζω μονο για gaming.Το budget μου ειναι στα 550 ευρω max.Σκεφτομαι να παρω σετ με cpu amd fx 6300 και gpu r9 270 2 gb και 8 gb ram.Οπως ειπα το gaming δεν ειναι η βασικη χρηση του, αλλα θα ηθελα να παιζω και κανα καινουργιο παιχνιδακι τυπου cod,battlefield(εστω και σε low).Σαν σετ ειναι καλο?Υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα πανω κατω?Επισης το pc το θελω και για video editing προγραμματα.

Καλησπερα. Δοκιμασε το παρακατω:

CPU: AMD FX-6300 3.5 GHz
Motherboard: ASUS M5A97 R2.0
Κάρτα γραφικών: ASUS RADEON R9 270 DIRECTCU II OC 2GB GDDR5
RAM: G.SKILL PC3-14900 1866Mhz 8GB Sniper CL9 (2x4GB) DDR3
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA III 3.5
Cooler Master Hyper 212 Evo
Seasonic S12II GB 620W 80PLus Bronze Seasonic S12II GB 620W 80PLus Bronze
Zalman Z12 Plus

Θα σου βγει κάπου εκει στα 550€. Ψάξε τιμές από Bestprice.gr και Skroutz.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2015 14:55 - 03 Nov 2015 17:05 #170531 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Προσπαθώ να αναβαθμίζω τον υπολογιστή σιγά σιγά και ήρθε η ώρα του κουτιού . Δεν θέλω να δώσω αρκετά σε ένα κουτί, υπολογίζω 50-70 ευρώ. Αυτό θα γίνει λίγο πριν τις γιορτές όπως τα υπολογίζω τα πράγματα .Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να του κάνω καλό cable manager γιατι αυτό που έχω τώρα είναι 6ετιας και ότι και να κάνω δεν μπορώ να κρύψω τα πολλά καλώδια. Θα σας δώσω μερικά κουτιά που έχω βρει εγώ ψάχνοντας και περιμένω τις απόψεις σας γι αυτά και τις προτάσεις σας .
MS-TECH CA-0280 FROZEN LONGHORN
BITFENIX COMRADE MIDI TOWER
BITFENIX COMRADE MIDI-TOWER BLACK WINDOW
BITFENIX NEOS MIDI TOWER
BITFENIX SHINOBI CORE

www.e-shop.gr/case-zalman-z11-black-p-PER.806905

Για κάποιο λόγο με τραβάνε τα bitfenix ,ακούω τις απόψεις σας και ελπίζω να βοηθήσετε και εμένα και άλλα παιδιά που θα ψάξουν στο μέλλον κουτί για το pc τους.
Last edit: 03 Nov 2015 17:05 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
02 Nov 2015 15:55 #170535 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Έτσι όπως τα βλέπω, από τις φωτογραφίες, το τελευταίο φαίνεται καλύτερο, όσον αφορά το cable managment.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Βουρβαχάκης

More
02 Nov 2015 16:32 #170539 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
απο αυτα θα διαλεγα το comrade γιατι στο τελευταιο που προτεινε ο red τα καλωδια τα περνας απο τα πλαγια ενω στο comrade τα περνας απο πισω και δεν πολυφαινονται. Γενικα νομιζω η bitfenix εχει καλυτερα κουτια απο την ms tech

More
02 Nov 2015 21:49 #170559 by Myrmidon
Στο youtube θα βρεις διάφορα videos για ότι απορία έχεις σχετικά με τα κουτιά.

More
02 Nov 2015 21:51 #170560 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Shallow wrote: απο αυτα θα διαλεγα το comrade γιατι στο τελευταιο που προτεινε ο red τα καλωδια τα περνας απο τα πλαγια ενω στο comrade τα περνας απο πισω και δεν πολυφαινονται. Γενικα νομιζω η bitfenix εχει καλυτερα κουτια απο την ms tech

Στο τελεταίο όμως περνάνε και από κάτω, άρα όταν μπει η gpu θα τα κρύβει.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
02 Nov 2015 22:13 #170562 by Δημήτρης Βουρβαχάκης

Myrmidon wrote: Στο youtube θα βρεις διάφορα videos για ότι απορία έχεις σχετικά με τα κουτιά.

Σιγά σιγά βλέπω βίντεο από τα κουτιά που μου αρέσουν να δω πως είναι καθώς και εικόνες από έτοιμα pc να δω πως γίνετε το manager των καλωδίων, Όπως είπα η αγορά δεν θα γίνει άμεσα άλλα το πιο πιθανόν τον άλλο μήνα και στην χειρότερη περίπτωση μετά τις γιορτές,να ειμαστε πάνω από όλα καλά .

More
03 Nov 2015 15:38 #170587 by Myrmidon
Ναι σαν τα βίντεο δεν είναι τίποτα, μέχρι να πας στο κατάστημα να το δεις ο ίδιος, όταν καταλήξεις κάπου. Εγώ αυτό κάνω όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι σχετικό με τεχνολογία. B)

Μετά έρχονται τα forums όπου οι διάφοροι κάτοχοι, γράφουν τις ενντυπώσεις τους τα συγκριτικά τους και τα όποια προβλήματα/λύσεις αν αυτά υπάρχουν. Εμ τι: Γουρούνι στο σακί θα αγοράσουμε; :cheer:

More
04 Nov 2015 16:16 #170631 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Εχω ένα σύστημα με έναν i5 4460, 620watt τροφοδοτικό, 8 GB RAM ddr3 (μονή), μια απλή μητρική που μπορεί να πάρει και άλλη μια ram ( δεν τη θυμάμαι τώρα) ,και μια xfx r9 280 3gb ...
Πρόσεξα στο τελευταίο patch note του batman arkham night πως οι κάτοχοι win10 θέλουν 12gb ram και πάνω για να μην έχουν κανένα θέμα στο παιχνίδι.
Μου προτείνεται να αγοράσω μια ακόμη 8 gb ram (ίδια) και να την προσθέσω στο συστημα?? Και αμα ναι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος τπτ ενεργοποίησης της αφού την βάλω στη μητρική ή είναι plug and play?? Εξιγιστε μου λίγο αυτο που εχω ακούσει με το dual channel και αν χρειάζεται ρυθμίσεις για να το πετυχω... Εάν λαεω βλακιες συγχωρέστε με δεν είμαι και πολύ του χωρου, ασχολούμενος games περίπου 1 και μισό χρόνο και εχω πολλά να μάθω ακομα

More
04 Nov 2015 18:06 #170638 by Myrmidon
Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Αν μπόρεις δώσε ακριβές μοντέλα μητρικής και μνήμης. Επισης τι ακριβώς εννοείς όταν λες "...αυτό που εχω ακούσει με το dual channel..." ;

Κανονικά καλό είναι να βαλεις μνήμες με ίδιες ταχύτητες, πχ8+4 που ζητάς, με ίδια timings και πάντα την μεγαλύτερη σε χωριτηκότητα πρώτα και στην ελεύθερη θέση μνήμης με το ίδιο χρώμα που έχει η αντίστοιχη που έχεις τώρα. Αυτό τώρα ΔΕΝ ισχύει πάντα, για αυτό ζητάω μοντέλο ΜΒ.

Αν βάλεις διαφορετικών timings, να ξέρεις ότι οι μνήμες θα λειτουργούν με την ταχύτητα της ποιο αργής από αυτές. Δεν το συνιστώ ιδίως από τη στιγμή που ναι μεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν μπορεί κανεις να ξέρει τι προβλήματα θα σου εμφανίσει αυτό (συνήθως εμφανίζει).

Στο manual του ΜΒ πρέπει να υπάρχει πίνακας για το τι αντιστοιχίες μπορείς να κάνεις, σε μεγέθη και ταχύτητες. Δεν σε ενδιαφέρει η μάρκα που γράφει και ίσως η μάρκα μνήμης που έχεις δεν είνα στον πίνακα καν. Εκεί βρίσκεις κάτι που σου ταιρίάζει. Αν τέλος πας να αγοράσεις την έξτρα μνήμη που θέλεις ρώτα τον πωλιτή αν αυτό που θέλεις κάνει για τη μητρική σου. Αν θέλεις την γνώμη μου το να βάλεις επιπλέον μνήμη για ένα παιχνίδι όσο και συχνά να το παίζεις είναι πεταμένα λεφτά. Αν το θέλεις τόσο πολύ, δες πώς τρέχει όπως είσε τώρα στο δικό σου υπολογιστή. Αλήθεια, αυτό με τα 12GB που το είδες;