Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
30 Dec 2010 13:42 #86977 by rafor
Pokemon η καρτα ειναι τελεια και σε κατι παραπανω απο τελειες συχνοτητες, ειδικα το memory clock, που αγγιζει τα 4000MhZ, οταν αλλες καρτες με καμια 10αρια το πολυ ευρω πιο κατω εχουν 1600!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2011 21:24 #88298 by rafor
Τελικα ισως να εχουμε μια αυξηση στα λεφτα του αρχικου προυπολογισμου και ελεγα να αντικαστασησω την καρτα γραφικων που προτεινε ο Pokemon με αυτη .Βεβαια σκεφτομουν να αλλαξω μητρικη και τελικα να βαλω αυτη .Βεβαια εχω μια απορια:Ολες οι καρτες γραφικων κουμπωνουν σε ολες τις μητρικες καρτες?(απο αποψη μεγεθους εννοω).Τελος θελω να πω πως εχω ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολιες για την ισχυ του τροφοδοτικου που εχουμε διαλεξει(βρηκα ενα της thermaltake στα 470 στα ιδια, νομιζω λιγοτερα λεφτα,οποτε θα βαλω αυτο),ακομα πιστευω οτι ενα 500W τουλαχιστον θα ηταν καλυτερο γιατι εχω διαβασει διαφορα που εχουν παθει αλλοι και δεν θα ηθελα να τα παθω σε ενα καινουργιο κιολας pc.

More
21 Jan 2011 21:27 #88299 by lavezzi7
Καλά ρε Rafor εδώ και 5 μήνες τον φτιάχνεις,ακόμα να τον τελειοποιήσεις; :mrgreen:

More
21 Jan 2011 22:13 #88321 by rafor
Εχω τα περισσοτερα μερη του desktop ετοιμα, αλλα σε καποια πειραματιζομαι και βλεπω εαν εχει αποθεματα.Μολις τωρα ειδα οτι τους τελειωσε ο Amd Athlon X2 250 3.0GhZ και τελικα θα βαλω τον 255!Δειτε τωρα το screenshot και οπου εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο πειτε το αμεσως!

EΝΤΙΤ: Αλλαξτε τον σκληρο απο το sreenshot με αυτον .

More
25 Jan 2011 09:09 #88633 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γειά σε όλους. Επειτά από 5 χρόνια συνεχής λειτουργίας του παλιού BauTec modem/router μου, αποφάσισα πως είναι καιρός να το αντικαταστήσω. Έτσι λοιπόν, επέιτα από λίγο ψάξιμο (το εννοώ κυριολεκτικά - δε προλαβαίνω να το ψάξω πολύ :P ) είμαι ενδιάμεσα σε δύο:

αυτό της Crypto: Crypto 11N (Click Here!)

και αυτό εδώ της Netgear: Netgear DGN2200-100PES (Click Here!)

Θεωρώ αυτό της Netgear καλύτερο γιατί έχει κάποιες λειτουργίες που δεν τις έχει το crypto. Βέβαια εμένα με νοιαζει να κανει καλα την δουλειά του, δηλαδή να λειτουργει στις αναγραφόμενες ταχύτητες και κυρίως να έχει σταθερή συνδεση το ασυρματο δίκτυο. Έτσι, ρωτάω εσας. Έχετε κάποια εμπειρια με καποια απο τις δύο μάρκες; Ειναι αξιοπιστες; Αν όχι, έχετε να προτείνετε κατι αλλο στην ιδια τιμη και με τα ίδια χαρακτηριστικά (Ρυθμός Μετάδοσης δεδομένων: Μέχρι και 300Mbps, Πρωτόκολλα WLAN: IEEE 802.1b/g/n); Περιμένω τις απαντήσεις σας!

Μια φορα αγοράζουμε router, μην μας βγει μουφα. :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jan 2011 01:27 #88765 by Ανδρέας Γρυπάρης
Τα crypto είναι εγγυημένη μούφα πάντως, το netgear μακράν καλύτερο, το καλύτερο για εμένα είναι τα zyxel, έχουν τα πάντα και είναι ταχύτατα router, απλά έχουν διπλάσια τιμή από τα υπόλοιπα (λογικό).

More
27 Jan 2011 01:36 #88766 by Ανδρέας Γρυπάρης

rafor wrote: EΝΤΙΤ: Αλλαξτε τον σκληρο απο το sreenshot με αυτον .

Αυτός εγγυημένα θα σου crashάρει μετά από καιρό, οι seagate έχουν τις μεγαλύτερες επιστροφές, ειδικά η 7200.11 σειρά έκανε μεγάλη θραύση και θρίψαλα τους πελάτες.
Από κάρτα γραφικών, η GTS450 είναι ανύπαρκτη για παιχνίδια, εδώ δεν μου δούλεψε η 470 που είναι πολύ ταχύτερη και μου crashάρει o driver όποτε του κατέβει, κολλάν τα παιχνίδια σε άσχετες στοιγμές, και όποτε παω να την κάνω test με κάποιο furrmark πάλι το πρόγραμμα οδήγησης σταματάει να λειτουργεί!!. Με μια ΑΤΙ 5770 θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτές έστω δουλεύουν άψογα, από Nvidia έχω φάει απίστευτη ξενέρα ](*,) ](*,)
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513461

More
27 Jan 2011 08:04 #88771 by rafor
Εγω εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια ειδικα για την Golden Sample και εχω δει και benchmarks και ανταγωνιζεται καρτες οπως GTX460 και GTX470 και τα παει πολυ καλα.Οσο για τον σκληρο δισκο σκεφτομουν και εγω να βαλω εναν αλλο.

More
28 Jan 2011 06:17 #88808 by Ανδρέας Γρυπάρης
rafor":yatpa64d]Εγω εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια ειδικα για την Golden Sample και εχω δει και benchmarks και ανταγωνιζεται καρτες οπως GTX460 και GTX470 και τα παει πολυ καλα.[/quote]άσε τι γράφουν τα benchmarks, γιατί και εγώ τα έβλεπα, όμως μόλις την πήρα στα χέρια μου ατάλαβα πόσο μάπα ήταν ](*,) ακόμη και ασύμβατο με Nvidia nforce 780 να ήταν θα έπρεπε να το είχαν φτιάξει τόσο καιρό. :evil:

More
28 Jan 2011 07:17 #88810 by Γιώργος Λόλας
Ρώτησε στο μαγαζί που θα παραγγείλεις το PC, εάν έχουν stock καμμία Ati Radeon HD4870 ή 4850. Αν έχουν θα την πάρεις με πολύ λιγότερα από 100 ευρώ (παίζει να την βρεις και κανένα 70αρι). Θα σε καλύψει άνετα, εγώ ακόμα αυτήν έχω. Για σκληρό δίσκο (εκτός και αν έχεις κανέναν ήδη) προτίμησε κανένα 500αρι Western Digital Caviar Green. Κοντά στα 40-50 ευρώ κοστίζουν και έχουν και χαμηλότερη κατανάλωση.

Για τροφοδοτικό ένα 450-500αρι θα είναι υπεραρκετό (αρκεί βέβαια να μην συνδέεις στο PC usb ενυδρεία και δε συμμαζέυεται :P ). Εγώ αγόρασα πριν ενάμιση χρόνο ένα noname με 40 ευρώ 650αρι και δεν έχει πάθει τίποτα αλλά θα σου πρότεινα να δώσεις 5-10 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα αξιόπιστο.

Κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι. Όλες οι motherboards τώρα πια έχουν onboard κύκλωμα ήχου. Αυτή που επέλεξες υποστηρίζει έως και 7.1. Έχω ακριβώς το ίδιο κύκλωμα και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Τα υπόλοιπα υποσυστήματα μια χαρά είναι αυτά που επέλεξες. Αν τελικά δε βρεις καμμία 4870, πάρε μία 5770 και θα είσαι κομπλε για τα επόμενα χρόνια.

Όσο για τα Windows, μιας και βλέπω ότι έχεις βάλει 4GB Ram, θα βάλεις 64bit. Η έκδοση των 32bit υποστηρίζει μέχρι 3 και κάτι GB. Για την συναρμολόγηση ρώτα το κατάστημα εάν σε χρεώνει ή πες σε κανέναν φίλο σου που ξέρει καλά να στο φτιάξει.