Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
22 Dec 2010 13:56 #86605 by theo124
file mhn kaneis auto to la8os
exw kai egw ena pc san auto pou les kai mou eipan oti h anava8mish kostizei 335euro
kai brhka sto e-shop ena pc me 655euro(i5 epeksergasthn,4gb ram kai 1gb karta grafikwn) kai brhka thn ugeia mou
kata th gnwmh mou ksanaskepsouto
giati to pc sou exei kai kapoia xronia kai moprei sto mellon na bgalei problhmata

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2010 15:19 #86617 by rafor
Τον υπολογιστη που εχω τωρα, τον χρησιμοποιω απο το 2003 με μονο μια αναβαθμιση και αυτη ηταν πολλη μερικη.Δυστυχως τα χρηματα ειναι 400 ευρω και δεν γινεται να τα υπερβω.Επισης δεν θελω να παιζω τα παιχνιδια σε Full γραφικα, απλα να παιζουν και μην τρωνε lagες και με εκνευριζουν.Επισης, απο επεξεργαστη, δεν θελω τιποτα το ιδιαιτερο και αυτο γιατι ενα skype εχω ανοιχτο και internet και φυσικα μουσικη, οποτε δεν θελω τρελες αποδοσεις.Ram 4gb ειναι ενα απο τα στανταρ που θελω, για να ανοιγει και να κλεινει γρηγορα ο υπολογιστης και γενικοτερα να ανταποκρινεται σε μικρο χρονικο διαστημα στην καθε εντολη που του δινω.

More
22 Dec 2010 16:40 #86622 by Ανδρέας Γρυπάρης

theo124 wrote: file mhn kaneis auto to la8os
exw kai egw ena pc san auto pou les kai mou eipan oti h anava8mish kostizei 335euro
kai brhka sto e-shop ena pc me 655euro(i5 epeksergasthn,4gb ram kai 1gb karta grafikwn) kai brhka thn ugeia mou
kata th gnwmh mou ksanaskepsouto
giati to pc sou exei kai kapoia xronia kai moprei sto mellon na bgalei problhmata

Δεν μας διευκρίνισες με πλήρη αναφορά :
1.τι υλικό είχε ο υπολογιστής που "πας" να μας περιγράψεις ότι είναι "σαν" και αυτόν που βλέπεις εδώ στο thread.
2.Τι υλικά πήγες να τον αναβαθμίσεις και σου είπαν τέτοια τιμή.
οπότε η απάντησή σου είναι άκυρη, και προπαντός πήγαν να σου πουλήσουν "σαβούρα" σε τιμή χρυσού όπως συνηθίζει το e-shop να κάνει.
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ GREEKLISH

Εγώ από το 2005 έχω AMD και είναι ΑΨΟΓΟΙ, ελάχιστες φορές χρειάστηκε αναβάθμιση, ενώ οι αντίστοιχοι intel αλλάζουν socket κάθε 3 και λίγο και είναι ασύμφοροι & πανάκριβοι.
Επίσης : Το motherboard που είναι στην σύνθεση του rafor, (MSI 760GM-E51 (sAM3, DDR3, AMD760, VGA), υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν στην αγορά (ακόμη και τον εξαπύρηνο phenom II x6 eu.msi.com/index.php?func=prodcp ... incat_no=1 ).
Ο υπολογιστής θα του κρατήσει για 5 χρόνια στα σίγουρα.

More
22 Dec 2010 17:11 #86624 by rafor
Αυτο ακριβως ψαχνω Pokemon, δηλαδη εναν υπολογιστη που να μου κρατησει 3 χρονακια για τον τομεα τον παιχνιδιων κυριως και να μπορει να τα σηκωνει.Επισης στις μερες μας δεν χρειαζεται να ξοδεψεις πανω απο 600-650 για να φτιαξεις ενα πολυ καλο μηχανημα!

More
22 Dec 2010 23:34 #86642 by Alex
Καλά είπαμε δε πάμε σε αναβάθμιση καινούριο μηχάνημα παίρνει.

δεν χρειαζεται να ξοδεψεις πανω απο 600-650 για να φτιαξεις ενα πολυ καλο μηχανημα

Εξαρτάται τι εννοεί οκαθένας πολύ καλό μηχάνημα... Ο καθένας με τι βολεύεται ειναι το θέμα.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
23 Dec 2010 23:04 #86677 by rafor
Λοιπον, εφτιαξα ακομα ενα innovator, αλλα αυτη τη φορα στο e-shop.Το συνολικο κοστος ειναι 385 ευρω.

More
24 Dec 2010 10:31 #86692 by Ανδρέας Γρυπάρης
Πάλι έκανες λανθασμένη επιλογή στο τροφοδοτικό, μακρυά από : Force, HF, Sweex, trust, LAMTEC, ALLIED, AM-DENMARK, DEER, L&C, XILENCE για να μη σου σκάσουν και βρεθείς με PC barbecue, δεν είναι καθόλου της εμπιστοσύνης αυτά.
Για να σε βοηθήσω, προτίμησε ΜΟΝΟ : Enermax, Chieftec, Corsair, Thermaltake, Tagan, Coolermaster, Zippy*/HP*/Delta*. Τουλάχιστον 450W
Βάλε έστω αυτό :
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650647

(*=σε PC της HP είναι αυτά, λίγοι τα πουλάνε ως ανταλλακτικά)

και η GT430 δεν φτάνει ούτε για πλάκα, δεν είναι για παιχνίδια. Προτίμησε μια 5770
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510730
η έστω μια 5670
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513460

για να κερδίσεις λίγα λεφτά, η ASUS M4A77t είναι αντιγραφή της Gigabyte (που έχει 18Ευρώ λιγότερα)
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526018

More
24 Dec 2010 12:04 #86696 by rafor
Ρε συ Pokemon, σε ευχαριστω , αλλα η 5770 πρωτον ειναι εξαντλημενη και 2ον ξεφευγεις απο τα χρηματα...Τροφοδοτικο ξερω οτι επιμενεις οτι δεν ειναι πολυ καλο, αλλα πρεπει απο καπου και εγω να κοψω καποια χρηματα, γιατι αλλιως ξεπερναω τον προυπολογισμο μου.Οσο για τις καρτες ATI, δεν ξερω ,αλλα δεν τις εμπιστευομαι και προτιμω τις καρτες της Nvidia.Eπισης, κατι που ξεχασα να αναφερω πιο πανω , ειναι οτι το κοστος του innovator απο το e-shop, κανονικα ειναι 312 , αλλα +72 ευρω ειναι ο ΦΠΑ.

ΕΝΤΙΤ: Δοκιμασα να αντικαταστησω καποια μερη απο το προηγουμενο innovator.Για τροφοδοτικο δοκιμασα αυτο εδω , ξερω Pokemon οτι η μαρκα ειναι Deer και μου ειπες να μην βαλω τετοιο, δεν ειναι κατι το οριστικο, απλα εχει 600W και ειναι σε πολυ καλη τιμη και θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου.Δυστυχως απο τις μαρκες που μου προτεινες, νομιζω πως μονο Thermaltake εχει το e-shop, οποτε θα πρεπει να συμβιβαστω με καποια αλλη μαρκα, γιατι το τροφοδοτικο της Thermaltake το πιο φτηνο εχει μονο 450W και πιστευω οτι ειναι λιγα.Για καρτα γραφικων ειπα να βαλω αυτη .Πες μου εαν συμφωνεις με αυτες τις αλλαγες.Παλι στα 380 βγηκε το innovator!

More
24 Dec 2010 19:46 #86721 by Ανδρέας Γρυπάρης
Τα τροφοδοτικά που σου λέω να μην πάρεις (blacklist), πέρα ότι είναι αναξιόπιστα, τα 600Watt του Deer ισοδυναμούν με 300 πραγματικά watt, δηλ σε τέτοια τροφοδοτικά η ονομαστική τους είναι ΑΕΡΑΣ και όχι πραγματικότητα(κάτι που δεν το θες). Βάλε το thermaltake το 450άρι έστω, κανένα άλλο συμβιβασμό δεν θα κάνεις. Η 5570 καλή είναι, θα μπορείς να τρέξεις DX 11.

More
24 Dec 2010 20:01 #86722 by rafor
Το θεμα ειναι οτι εχω την αμφιβολια οτι δεν θα με καλυπτουν μονο 450W...Το e-shop, δυστυχως δεν διαθετει αλλες μαρκες που μου προτεινες, απεναντιας απο το plaisio που εχει καποια πολυ καλα τροφοδοτικα και ειναι απο τις μαρκες που μου προτεινες, αλλα δυστυχως δεν θα μαζεψω το pc κομματακι κομματακι.Οποτε παμε για το 450W της Thermaltake!Η καρτα γραφικων, πιστευω ειναι αρκετα καλη επιλογη και υποστηριζει και DirectX11!Τωρα μια αποριουλα: Στο pc θα βαλω Windows 7 64-bit ή 36-bit?