Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
31 Oct 2010 18:12 #83106 by rafor
Εχω ατομο, που θα μου βαλει και τα 7!Τωρα το να μαζευω καθε κομματι απο διαφορετικο μαγαζι, ειναι δυσκολια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2010 19:12 #83114 by Alex
Το θέμα είναι να το στήσει σωστά... Απο που θα το παρεις τώρα είν αι δική σου υπόθεση...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
31 Oct 2010 21:39 #83129 by Ιβάν
Τι να σου πω ρε Bo$$ εγώ τον δικό μου σκληρό που είναι και Hitachi τον έχω 1 χρόνο +, και είναι μια χαρά.

More
31 Oct 2010 22:35 #83139 by rafor
Καλα ρε παιδια, δεν χαθηκε και ο κοσμος για 5 ευρω.Ειπαμε , οικονομικη κριση, αλλα οχι και ετσι...

More
08 Nov 2010 16:10 #83727 by Aνέστης Αδαμίδης
Να σας πω ρε παιδιά. Ψάχνω να πάρω βάση για το laptop με ανεμηστιράκια και δεν μπορώ να βρω κάτι καλό. Έχει κανείς τίποτα υπ' όψιν του; Κοίταξα στο πλαίσιο, είχαν μια ωραία, αλλά μου τα χάλασε κάπως στην τιμή και βασικά μετά που το σκεφτόμουν περισσότερο έβλεπα πως δεν βόλευε σαν σχεδιασμός. Έψαξα στο Media Markt και το Saturn αλλά τίποτα δεν βρήκα. Δεν ξέρω και πως να ανοίξω κατάλογο εκεί. Στο e-shop δεν το συζητάω, δεν έχουν καν βάσεις. Αν έχετε κάτι φθηνούτσικο και καλό πείτε μου αν είναι για να το κοιτάξω κι εγώ. Μην πάθω την ίδια νίλα που έπαθα με το προηγούμενο laptop...

More
08 Nov 2010 16:47 #83730 by eliminator

TheReaper wrote: Να σας πω ρε παιδιά. Ψάχνω να πάρω βάση για το laptop με ανεμηστιράκια και δεν μπορώ να βρω κάτι καλό. Έχει κανείς τίποτα υπ' όψιν του; Κοίταξα στο πλαίσιο, είχαν μια ωραία, αλλά μου τα χάλασε κάπως στην τιμή και βασικά μετά που το σκεφτόμουν περισσότερο έβλεπα πως δεν βόλευε σαν σχεδιασμός. Έψαξα στο Media Markt και το Saturn αλλά τίποτα δεν βρήκα. Δεν ξέρω και πως να ανοίξω κατάλογο εκεί. Στο e-shop δεν το συζητάω, δεν έχουν καν βάσεις. Αν έχετε κάτι φθηνούτσικο και καλό πείτε μου αν είναι για να το κοιτάξω κι εγώ. Μην πάθω την ίδια νίλα που έπαθα με το προηγούμενο laptop...

Θα σου πρότεινα γράψεις σε ένα άλλο θέμα τι θέλεις να πάρεις γιατί εδώ δεν θα το διαβάσουν και τόσοι πολλοί.

Τώρα όσον αφορά αυτό που ψάχνεις δε φαντάζεσαι πόσοι φίλοι μου το ψάχνουν σε μια καλή τιμή και δεν έχουν βρει ακόμα.

More
28 Nov 2010 00:12 #85020 by Ανδρέας Γρυπάρης
Φτηνή βάση για laptop πουθενά δεν υπάρχει. Κάνα 50άρι θα θες (γιατί θα πάρεις αλουμινίου όχι πλαστικούρα που ακούγεται σαν κομπρεσέρ.) αλλά για κάτι φτηνό αναγκαστικά πας σε αυτό : www.ebw.gr/el-GR/Product/5461/CA ... E%A4%CE%97

More
28 Nov 2010 00:19 #85021 by Aνέστης Αδαμίδης
Την έχω δει τη συγκεκριμένη βάση. Τη δοκίμασα και δεν βγάζει δυνατό αέρα. Βασικά σήμερα πήρα μια, αλλά δεν αποδεικνύεται ικανοποιητική. Οπότε μου είπε ο άνθρωπος ότι μπορώ να την επιστρέψω εντός 5 ημερών με το κουτί σε καλή κατάσταση(αν δε μου σώσουν τα χρήματα πίσω θα τους πάρει ο διάολος) και θα πάω να πάρω το ίδιο με της αδερφής μου. Είναι στα 25 ευρώ, πλαστικό και κάνει τρομερή ψύξη. Τώρα για θόρυβο δε με ενοχλεί καθόλου. Φοράω τα ακουστικά για να μην ενοχλώ τους υπόλοιπους και δεν ακούω τίποτα έτσι κι αλλιώς.

More
16 Dec 2010 14:35 #86223 by rafor
Λοιπον παιδια, αν και περασε αρκετος καιρος απο τοτε που σας ζητησα να μου προτεινετε εναν innovator, δεν εχω αγορασει ακομα.Και αυτο γιατι το budget πηγε στα 400 ευρω.Εχω φτιαξει εναν με τιμη 380 ευρω στο πλαισιο και θα ηθελα να μου τον αξιολογησετε.

Y.Γ. Στο screenshot καποια κομματια φαινονται οτι ειναι 2 τα τεμαχια, απλα ειχα κανει ακομα ενα και ξεχασα να σβησω το πρωτο innovator απο το καλαθι.

More
20 Dec 2010 02:13 #86464 by Alex
Για τα λεφτά του είναι αρκετά αξιοπρεπής. Θα σου πρότεινα να πάς σε 2Χ2GB μνήμες να σου πάει πιο φτηνά να παίζεις σε dual channel. Να μην πάρεις extra ψύκτρα δεν αξίζει για τέτοιο επεξεργαστή (και ο box είναι αρκετά αθόρυβος) και με τα extra λεφτά να πάς σε ati κάρτα (να πάει καλύτερα με amd σύστημα) σε κάτι τέτοιο...

www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... OC-1GI.htm

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT