Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
28 Oct 2010 13:49 #82764 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, rafor, είχα βρει ένα ολόκληρο desktop με 70 ευρώ μόνο. Αλήθεια λέω. Αλλά είναι αρκετά παλιό. Το είχα δει σε ένα τεύχος του PC World ή του PC Magazine, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2010 14:00 #82768 by rafor
Και εγω νομιζω οτι αμα αλλαξω τα πεταλα στον υπολογιστη, δηλαδη motherboard,καρτα γραφικων και μνημη θα τα τρεχει ολα, γιατι θα ειναι σαν να εχει καινουργιο τελειως εσωτερικο.Τωρα για να το λεει ο mordred κατι θα ξερει.Εχω βρει και το εξης desktop το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη ,αλλα δεν ξερω τη καρτα γραφικων εχει.

Δειτε εδω

More
28 Oct 2010 14:08 #82769 by Lalo007

rafor wrote: Και εγω νομιζω οτι αμα αλλαξω τα πεταλα στον υπολογιστη, δηλαδη motherboard,καρτα γραφικων και μνημη θα τα τρεχει ολα, γιατι θα ειναι σαν να εχει καινουργιο τελειως εσωτερικο.Τωρα για να το λεει ο mordred κατι θα ξερει.Εχω βρει και το εξης desktop το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη ,αλλα δεν ξερω τη καρτα γραφικων εχει.

Δειτε εδω

Πως δεν ξερεις ρε,αφου το γραφει:
Integrated Intel X4500

More
28 Oct 2010 14:13 #82770 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, αλλά τι δυνατότητες έχει; Δεν το βρήκα αυτό εγώ.

More
28 Oct 2010 14:24 #82771 by rafor
Για τις δυνατοτητες ελεγα Lalo.Το εκανα και googlαρισμα και δεν βρηκα τιποτα ακομα...

ΕΝΤΙΤ:Εαν μπορει καποιος να μου φτιαξει ενα desktop και να βγαλει ενα screenshot,θα το εκτιμουσα πολυ, γιατι δεν ξερω τη μητρικη να βαλω και κατι αλλες λεπτομεριες.Σε θεματα οπως ψυξη (θελω ενα ανεμιστηρακι,μην ειναι και ακριβο) και οπτικα μεσα θελω απλα πραγματα.Επισης δεν χρειαζεται ποντικι,οθονη και πληκτρολογιο, γιατι τα εχω ηδη και δεν θελω να τα αλλαξω.Εαν καποιος μπορει, θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο!

More
28 Oct 2010 14:55 #82773 by Lalo007
www.tomshardware.co.uk/forum/257 ... good-games

Παντως αποτι διαβασα εδω λεει οτι ΔΕΝ ειναι καθολου καλη για gaming...

More
28 Oct 2010 14:59 #82774 by rafor
Πρεπει να ειναι απο τις ενσωματωμενες που πλασαρουν οι εταιριες για χαμηλο κοστος.Το ειχα υποψιαστει...

More
28 Oct 2010 16:44 #82792 by Ιβάν
Αν θες μητρική τότε πέρνεις μια gigabyte. Μετά Intel core και τέλος μια Nvidia GT 430. :wink:

More
29 Oct 2010 22:43 #82940 by Alex
Αν αλλάξεις μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών (και φυσικά επεξεργαστή) παίρνεις καινούριο μηχάνημα... Για το σκληρό 50€ να πάρεις έναν αξιοπρεπή (σε σχέση με αυτόν που έχεις τώρα) δεν είναι ζήτημα. Άρα μιλάμε για καινούριο μηχάνημα. Α βάλε και ένα τροφοδοτικό γιατί εφόσον θες gaming θα πάρεις καλή κάρτα που θα θέλει παραπάνω watt...

Αν θες gaming και ψάχνεις κάτι φτηνό θα σου πρότεινα να πας σε AMD. Κάτω από 400€ δε πέφτεις πάντως...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Oct 2010 23:03 #82949 by Ιβάν
Αν θες ποιότητα δεν θα σου πρότεινα AMD. Κοίτα εσυ θες να σου παίζει παιχνίδια τουλάχιστον 2 χρόνια και μετά. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται γιατι το μηχάνημα είναι για τα μπάζα. Περισσότερα θα βάλεις για να το φτιάξεις παρά να φτιάξεις ένα καινούριο. Οπότε κρατάς κάποια μικροπράγματα από αυτό και φτιάχνεις σιγά- σιγά ένα καινούριο.