Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
24 Oct 2010 18:33 #82477 by Alex
Δε μας λές ούτε τι μνήμη έχεις ούτα αν είναι agp η κάρτα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2010 20:31 #82490 by Ιβάν
Εγώ πιστεύω πως δεν είναι καλή λύση το e-shop. Αν έχεις έναν γνωστό τεχνικό τότε θα σου βγει φθηνότερο. Το e-shop και όλα τα σχετικά θα σε κλέψουν. Γνώμη μου, αν θες την ακολουθείς αν θες όχι. :wink:

More
25 Oct 2010 07:46 #82526 by rafor
Η τιμη πιστευω ειναι παρα πολυ καλη!Βγαινουν μονο 126 ευρω .Οσο για τον τεχνικο, εχω υποψιν μου ενα και θα το ρωτησω πριν κανω αγορα ή οτιδηποτε.Οσο για εσενα mordred ,δεν σκαμπαζω πολυ απο αυτα.Μονο gamer ειμαι και απο τα αλλα ξερω απλα καποια πραγματα.

More
25 Oct 2010 20:31 #82575 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ βρήκα μερικά πραματάκια, αλλά μετά είδα τις τιμές και λέω "άσε, μη μας πάθει κάνα εγκεφαλικό το παιδί και τρέχουμε!". Οπότε θα κοιτάξω λίγο ακόμη και θα σου πω.

More
26 Oct 2010 07:50 #82591 by rafor
Τωρα, που το σκεφτηκα ξανα, δεν ξερω εαν θα τα αντεχει η μητρικη , γιατι ο υπολογιστης ειναι αρχαιο πνευμα αθανατο...Ευχαριστω Χαρε, το κοιταω και εγω!

More
26 Oct 2010 20:04 #82620 by Aνέστης Αδαμίδης
Επιτέλους βρήκα κάτι φθηνά πραματάκια(πριν έψαχνα τα sites της NVIDIA) που μου είπαν στο e-shop πως είναι πολύ καλά και με πολύ καλές(κατ' εμέ) τιμές.

Για μνήμη εδώ .

Για κάρτα γραφικών εδώ .

Και για τα δύο μου είπε ο πωλητής ότι έχουν επιδόσεις που συναντάς σε καλύτερα μοντέλα και πιο ακριβά. Αυτό που με προβλημάτισε είναι το γεγονός πως του είπα ότι είναι για να φτιάξουν PC για gaming και μου είπε πως με τη συγκεκριμένη κάρτα θα έχεις ένα μετρίου ποιότητος gaming. Τώρα δεν ξέρω κάτι άλλο. Δεν έχω βρει πιο πολλά πράγματα. Ας πουν κι άλλοι που γνωρίζουν καλύτερα την άποψή τους για τα μηχανήματα που προτείνω κι αν είναι το συζητάμε πάλι.

Επίσης, θα ήθελα να σου προτείνω μια άλλη κάρτα γραφικών που έχει αγοράσει ένας φίλος μου. Όταν μάθω το μοντέλο της, θα το pοstάρω εδώ για να το δεις κι εσύ.

More
26 Oct 2010 20:12 #82623 by rafor
Δυστυχως το πολυ καπου στα 150 να μπορω να προσπαθησω.Μεχρι στιγμης εχω μεινει σε αυτα που εχω απανω, γιατι θελω καλη μνημη κυριως.Αμα καποιος ξερει να μου πει , πως μπορω να βρω το μοντελο της motherboard, πραγματικα με εχει σωσει, γιατι χρειαζεται να δω τι αντεχει.Πληροφοριακα δεν εχω κουτι, οποτε κατι τετοιο δεν παιζει.Θα φερω τον τεχνικο, απλα ρωταω μηπως υπαρχει καμια λυση αλλη.

More
26 Oct 2010 20:21 #82626 by Γιάννης Ρέμας
επειδή και εγώ πριν ένα χρόνο έκανα ριζική ανανέωση στο pc μου μου κόστισε γύρω στα 350 ευρώ εσένα λογικά χωρίς τροφοδοτικό και σκληρό γύρω στα 300 και επειδή το pc σου είναι λίγο παλιό νομίζω θα πρέπει να αλλάξεις και μητρική για να μπορεί να παίρνει μια καλή κάρτα γραφικών όσο για το eshop δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα δεν θα πληρώσεις εξτρά αλλά μονό αυτά που θα πάρεις και θα έχεις και καλή εγγύηση σκέψου το πήγαινε μια βόλτα στo eshop να δεις τι θα σου προτείνουν λες και μια εδώ τι σου είπαν και βλέπεις :D

More
26 Oct 2010 20:29 #82629 by rafor
Το καλο ειναι οτι γλυτωνω τον επεξεργαστη!Απο εδω και περα ,αμα πρεπει να αλλαξω και μητρικη, η ανακαινιση παει κανα μηνα πισω...Τωρα τι να πω, μια 512ΜΒ , δεν νομιζω να με καλυπτει.Αυτη η ανακαινιση στο pc ,τι θελω για χρονια, δηλαδη να παιζουν ολα τα καινουργια παιχνιδια και οχι να θελει καθε 2 χρονια απο καμια βελτιωση.Να κρατησει, γιατι τοση υπομονη εχω κανει με τη μπακαφολα που εχω τωρα...

More
26 Oct 2010 20:36 #82631 by Lalo007
Τοτε θα πρεπει να πεσει χρημα...Με 300 ευρω ουτε του 2011 δεν θα παιζει....Παρε εναν Big O και τελειωνεις.