Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
14 Oct 2020 20:22 #240158 by Blood Prince

Manos wrote:

Blood Prince wrote: Τα νεύρα μου όλα....έχω ένα ποντίκι ενσύρματο που συνδέεται με την θύρα usb και κατά διαστήματα δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να το αποσυνδέω και να το επανασυνδέω. Και το προηγούμενο ποντίκι τα ίδια μου έκανε.Μάλλον θα έπρεπε να αγοράσω ασύρματο.

Ποια μοντέλα ποντικιών είναι? (εταιρεία και μοντέλο) και σε πόσο διάστημα σου έβγαλαν πρόβλημα?
Δοκίμασε και με ένα τρίτο ποντίκι που ξερεις οτι δουλεύει 100% σε άλλο PC ή laptop και αν εκεινο δουλεύει ΟΚ τοτε φταίνε τα ποντίκια. Αν σου κάνει τα ίδια προβλήματα τότε φταίει η θύρα USB.

@Big Greek Gamer : Ρώτησε το κατάστημα αν σου έταξαν αυθεντικά Windows ή όχι. Αν δεν σου έταξαν τότε με πολύ λίγα ευρώ θα βρεις εδώ:
gameworld.gr/component/content/article/192-2014-05-19-05-51-22/41272

Το Sandberg Eliminator Mouse έχω.Η θύρα USB φταίει μάλλον γιατί μου έκανε τα ίδια και ένα άλλο ποντίκι που είχα.

Τι μπορώ να κάνω για την θύρα USB ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2020 20:45 #240187 by Giorgos Tsolaridis

Manos wrote:

Blood Prince wrote: Τα νεύρα μου όλα....έχω ένα ποντίκι ενσύρματο που συνδέεται με την θύρα usb και κατά διαστήματα δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να το αποσυνδέω και να το επανασυνδέω. Και το προηγούμενο ποντίκι τα ίδια μου έκανε.Μάλλον θα έπρεπε να αγοράσω ασύρματο.

Ποια μοντέλα ποντικιών είναι? (εταιρεία και μοντέλο) και σε πόσο διάστημα σου έβγαλαν πρόβλημα?
Δοκίμασε και με ένα τρίτο ποντίκι που ξερεις οτι δουλεύει 100% σε άλλο PC ή laptop και αν εκεινο δουλεύει ΟΚ τοτε φταίνε τα ποντίκια. Αν σου κάνει τα ίδια προβλήματα τότε φταίει η θύρα USB.

@Big Greek Gamer : Ρώτησε το κατάστημα αν σου έταξαν αυθεντικά Windows ή όχι. Αν δεν σου έταξαν τότε με πολύ λίγα ευρώ θα βρεις εδώ:

Όλα οκ! Στην απόδειξη μου έγραφαν το κλειδάκι που ήθελα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
16 Oct 2020 13:59 #240199 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote:

Manos wrote:

Το Sandberg Eliminator Mouse έχω.Η θύρα USB φταίει μάλλον γιατί μου έκανε τα ίδια και ένα άλλο ποντίκι που είχα.

Θα πρέπει να το πας σε τεχνικό να στην αλλάξει. προτείνουμε το MSystems.gr

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
27 Dec 2020 15:50 #243612 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote:

Blood Prince wrote:

Manos wrote:

Θα πρέπει να το πας σε τεχνικό να στην αλλάξει. προτείνουμε το MSystems.gr

Προς το παρόν την κρατάω γιατί βλέπω πως φορτίζει κανονικά,όταν συνδέω το κινητό και το ποντίκι το μεγαλύτερο διάστημα λειτουργεί.

Πάντως το θέμα το εμφάνιζε από όταν το Laptop ήταν μόλις 2 χρονών και τώρα έχει κλείσει τα 5.

Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα και θα δω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Sep 2021 13:18 #255415 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά, έχω έναν επεξεργαστή που δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει ή όχι. Πλέον δεν έχω μητρική που να έχει το socket που του ταιριάζει, γιατί είχε καεί η μητρική και πήρα σετ μεταχειρισμένη μητρική με επεξεργαστή. Υπάρχει τρόπος να το δω αν δουλεύει κι αν είναι να τον πουλήσω ως μεταχειρισμένο;

More
30 Sep 2021 11:03 - 30 Sep 2021 11:05 #255887 by Blood Prince
Παίδες σας έχει χαλάσει ποτέ ο σκληρός δίσκος ;

Στον αδερφό μου και στον πατέρα μου χαλάει κάθε τρίς και λίγο και εγώ στο Laptop Lenovo G 5070 που έχω 6 χρόνια , δεν έχει χαλάσει ποτέ. 'Εκανα ένα αναλυτικό check και μου βρήκε 0 errors.......

6 χρόνια έχω το laptop και ο σκληρός δίσκος δεν χάλασε ποτέ ! 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Sep 2021 11:05 by Blood Prince.

More
30 Sep 2021 22:27 #255897 by Απόστολος Μητσακούλης
Μου έιχε χαλάσει ένας παλιός εξωτερικός σκληρός επιδή δν το απεναργοποίησα όπως έπρεπε στα windows 10 .Έκτοτε όταν τον βάζω στα δέκα μετά απο κάποιες ώρες μου βγάζει ότι είναι γεμάτος και μετατρέπει όλα τα αρχεία του σε raw. Ευτηχός είχα τα περισσότερα σε backup. Σε εσωτερικό δν έχω πάθει κάτι ιδιαίτετο εκτός απο ένα αρχαίο laptop με windows 98 το οποίο μια μέρα μετα το 2017 απλά ο σκληρός τα έπαιξε και δν κάνει πλέον boot. Έχει floppy drive το οπόιο το χρεισιμοποιώ για χαβαλέ ακόμα και σήμερα. Σκυλή pc βγάζαν κάποτε :P 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
02 Oct 2021 15:31 #255966 by Blood Prince

Σε εσωτερικό δν έχω πάθει κάτι ιδιαίτετο εκτός απο ένα αρχαίο laptop με windows 98 το οποίο μια μέρα μετα το 2017 απλά ο σκληρός τα έπαιξε και δν κάνει πλέον boot. Έχει floppy drive το οπόιο το χρεισιμοποιώ για χαβαλέ ακόμα και σήμερα. Σκυλή pc βγάζαν κάποτε :P 

Laptop αρχαίο με Windows 98 ; ! Δηλαδή το έχεις από το 2000 περίπου και λειτουργούσε μέχρι το 2017 ; Εύγε.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
02 Oct 2021 21:07 #255974 by Απόστολος Μητσακούλης
Βασικά απο τέλος του 1999 το έχω. προς τα τελειώματα του του είχα περάσει μια πολύ παλιά έκδοση του mozila για να ανοίγει σελίδες. Σε αυτό έπαιζα diablo 1 και fallout 1. Δυστηχός δν δουλεύει πλέον το cd drive και δν αναγνωρίζει εξωτερικές συσκευές στα bios επιδή είναι αρχαίο, οπότε δν μπορώ καν να δοκιμάσω να του βάλω windows μπας και έφτιαχνε έτσι απλά για να έχω. Πλέον μπαίνω σε ms dos με floppy έτσι για πλάκα. Πολλές αναμνήσεις πάντος :)

More
19 Dec 2021 19:55 #258675 by Sotiris Greece
Παίδες όποιος έχει γνώσεις από εντολές Linux/Ubuntu για να ξεφορτωθώ το λειτουργικό και να μπορέσω να κάνω boot μέσω usb τα windows 10 ας ρίξει μία βοήθεια. Πρόκειται για ένα Laptop που μου έδωσαν (δεν το αγόρασα) και συγκεκριμένα το Quest Slimbook 14.1" Grey GTN1401-G. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά είχε ήδη τα windows 10 αλλά με έκδοση build 2017 και το έβαλα να κάνει ενημερώσεις μέσω του windows update και μετά από το restart που έκανε μόνο του (όχι blue screen) κολλάει στο boot logo και δεν κάνει τίποτα.

Μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι όταν κολλάει στο boot logo

αναγκαστικά πατάς παρατεταμένο το button του ρεύματος (on/off) και με το που ανοίγει πατάς πολλές φορές esc και εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές.

δοκίμασα να κάνω boot μέσω usb τα windows 10

και εδώ ξεκινάνε οι εντολές.

Το κείμενο γράφει τα εξής:

GNU GRUB version 2.00
Minimal BASH-like line editing is supported. For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else TAB lists possible device or file completion.
grab>