Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
wavee wrote: Καλησπέρα. Ο πατερας μου εχει αυτο το λαπτοπ
www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a210-133/
Ειχε προεγκατεστημενα Windows Vista αλλα επειδη κολλαγαν του εβαλα τα Windows XP
Παρολο που παει αρκετα πιο γρηγορα, βλεπω οτι η μνημη RAM γεμιζει ευκολα αν ανοιξει πχ 2-3 σελιδες και μετα αρχιζει και κολλαει. Ισως φταει το antivirus δεν ξερω. Για να δειτε καλυτερα σας στελνω μια εικονα απο την "διαχειριση εργασιων"
Την εικονικη μνημη την εχω ρυθμισει στο "Αυτοματο". ΑΠλα σας το ανεφερα. Ξερετε τι μπορω να κανω για να μην γεμιζει γρηγορα η Ram?
Miatakias wrote: Μολις κατεβασα τα forza 6 apex και forza horizon 3 σε PC windows 10 κι ενω εχω κανονικα 5.1 ηχο σε παιχνιδια στο Steam αλλα και σε media players κτλ δεν εχω στα forza...Φυσικα και πηγα στισ επιλογες ηχου του παιχνιδιου , στο Apex ειχε να διαλεξεις μεταξυ ακουστικων , home theater kai speakers δοκιμασα τα παντα αλλα εχω στερεο ηχο απο τα 2 εμπρος ηχεια..Κατι πρεπει να ειναι με τα windows apps και τις ριθμησεις ηχου αλλα δεν μπορω να το βρω , ειμαι καινοτργιος στα w10, καμια ιδεα?
εφόσον τα υπόλοιπα παίζουν, πας τη motherboard για αντικατάσταση.Nicko wrote: Καλησπέρα . πήρα μια ψυκτρα την evo212 της κουλερμαστερ την αντικατέστησα με την παλιά και το πισι ανοίγει για λίγο και κλείνει με την μια και το κάνει λουπα.το έκανα 3 φορές αλλαγή και μια 4 με την παλιά πάλι το ίδιο .έβγαλα τα πάντα όλα και ξανά το ίδιο ακόμα και την μπαταρία του bios.το μόνο που να πω ότι έγινε λάθος είναι ότι έβγαλα για λίγο τον cpu αλλά τον ξαναεβαλα . τι μπορώ να κάνω ελπίζω να μην χάλασε τίποτα ειδικά ο cpu
Nicko wrote: Καλησπέρα . πήρα μια ψυκτρα την evo212 της κουλερμαστερ την αντικατέστησα με την παλιά και το πισι ανοίγει για λίγο και κλείνει με την μια και το κάνει λουπα.το έκανα 3 φορές αλλαγή και μια 4 με την παλιά πάλι το ίδιο .έβγαλα τα πάντα όλα και ξανά το ίδιο ακόμα και την μπαταρία του bios.το μόνο που να πω ότι έγινε λάθος είναι ότι έβγαλα για λίγο τον cpu αλλά τον ξαναεβαλα . τι μπορώ να κάνω ελπίζω να μην χάλασε τίποτα ειδικά ο cpu
Nicko wrote: Ειχαν στραβώσει της μητρικής τα δόντια τα ισωσισα και δουλεύει αλλά τώρα δν έχω οθόνη 0ληκτρολογιο και ποντίκι έξω όλα δουλεύουν μέσα ανεμιστήρες και φωτα