Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Οι ανεμιστήρες σου είναι 4Pin η 3Pin ?Doomfun wrote: Καλησπέρα!
Κάτοχος της asrock fatal1ty b450 k4, κουμπωμένη σε κουτί nzxt phantom 530 full tower το οποίο έχει στο πισω μέρος fan hub όπου και έχω τους 3 ανεμιστήρες εκει και παίρνουν ρεύμα από αυτο! (Δεν ξέρω αν συνδέεται κάπως αυτο με την μητρική)
θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την ρύθμιση των στροφών των fan μέσω bios διότι δεν το βρίσκω! Ευχαριστώ!
Στείλε ένα βίντεο που θα ανεβάσεις στο YouTube Unlisted για να δούμε τι σφάλμα βγάζει.TheReaper wrote: Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θέμα με τον δίσκο στον επιτραπέζιο και προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει disk scan στην επόμενη φορά που θα ανοίξω το PC, αλλά δεν μπορώ. Πηγαίνω Υπολογιστής>Ιδιότητες C>Εργαλεία>Έλεγχος σφαλμάτων και όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.
Χρησιμοποιώ Windows 7. Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει με το ρημάδι γιατί δεν το δέχεται;
TheReaper wrote: Το πρόβλημα που έχω εγώ, είναι εντελώς διαφορετικό. Μπαίνω στο φάκελο "Λήψεις" και η μπάρα που έχει επάνω που αναγράφει το που βρίσκεσαι, φορτώνει επαόριστον χωρίς να ολοκληρώνεται ποτέ. Επίσης, είναι ένα αρχείο βίντεο που θέλω να διαγράψω και δεν μπορώ. Αν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω ξανά, τότε εμφανίζεται ένα κενό παράθυρο, όπου δε φορτώνει τίποτα. Γι' αυτό σκέφτηκα να κάνω έναν έλεγχο δίσκου, αλλά τώρα μου κάνει άλλες κόνξες.