Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Pokemon wrote: Antivirus χρησιμοποιείς ; αν ναι ποιο ; έκανες ένα full system scan ?
99% αν όχι ιός, σίγουρα προβληματικός SSD !
Θα υπάρχουν άλλα 3000 πράγματα που δεν βρήκε το Avast (που είναι ότι χειρότερο σε Antivirus). Κάνε μια σάρωση με malwarebytes και θα σου βρει πολλά, πιθανά να λύσει το θέμα. www.malwarebytes.com/TheReaper wrote:
Pokemon wrote: Antivirus χρησιμοποιείς ; αν ναι ποιο ; έκανες ένα full system scan ?
99% αν όχι ιός, σίγουρα προβληματικός SSD !
Avast Antivirus. έκανα πλήρη έλεγχο κατόπιν της σύστασης, βρήκε 4 πράγματα στον φάκελο Downloads, που παρατήρησα αρχικά το πρόβλημα. Θεωρητικά το τακτοποίησε. Σε κάθε περίπτωση, κοιτάζω για δίσκους hdd να κάνω αυτό που πρότεινε ο Μάνος και αν συνεχίσει να παρουσιάζεται το πρόβλημα, θα προχωρήσω την αλλαγή.
Ποια μοντέλα ποντικιών είναι? (εταιρεία και μοντέλο) και σε πόσο διάστημα σου έβγαλαν πρόβλημα?Blood Prince wrote: Τα νεύρα μου όλα....έχω ένα ποντίκι ενσύρματο που συνδέεται με την θύρα usb και κατά διαστήματα δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να το αποσυνδέω και να το επανασυνδέω. Και το προηγούμενο ποντίκι τα ίδια μου έκανε.Μάλλον θα έπρεπε να αγοράσω ασύρματο.