Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Συμφωνώ ότι είναι λάθος και θα χάσει και ίσως χάσει και τους λίγους που είχε, αλλά υποθέτω χωρίς να είμαι και expert στα οικονομικά ότι η Microsoft έκανε ( τις μελέτες της και είδε ότι δεν αξίζει μια επιθετική πολιτική στην Ελλάδα γιατί είμαστε ( μικρή αγορά για το Xbox One.tzoymtzoym wrote: launch τον Οκτώβρη= άσε τη Sony να κυριαρχήσει στην αγορά με την ησυχία της καθώς τα greek sony fan boys περιμένουν στην ουρά να σηκώσουν ps4. Ακόμα και οι ελάχιστοι που ήθελαν τo xbone σύντομα θα πέσουν στα δίκτυα της Sony.
Κι εγώ...αλλά για κάποιο λόγο η Microsoft το λατρεύει το παλιο Kinect. Εγώ ούτε να το βλέπω δε θέλω...Τώρα όσο για τα price tags. Έχεις δίκιο, δε συμφέρει, απλά ελπίζω ο Major Nelson να το εννοούσε όταν είπε ότι θα υπάρξει νέα τιμολογιακή πολιτική στο Store. Μέχρι τον Οκτώβρη είναι αρκετός καιρός πάντως για να δούμε και να αποφασίσουμε (οι λίγοι που το σκεφτόμαστε)...tzoymtzoym wrote: Με r.r.p 70 ευρώ στα games, τιμή που αντιστοιχεί και στο ms store θέλεις πραγματικά μια κονσόλα χωρίς blue ray...Θα προτιμούσα sku χωρίς kinect προσωπικά.
Vitril wrote: Συμφωνώ με αυτά που λένε ο tzoumtzoum και ο jester.
Εγώ ένα άλλο θέμα θέλω να θίξω, αυτό των exclusives. Κάθε φορά που υπάρχει συζήτηση για την τεχνολογική διαφορά των δύο κονσολών (που για την ώρα τουλάχιστον υπάρχει, ίσως να μπορεί να διορθωθεί με software update από τη Microsoft, δίνοντας πχ τη δυνατότητα στους devs να απενεργοποιήσουν το kinect), οι οπαδοί της Microsoft λένε ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι το σημαντικό πράγμα σε μια κονσόλα αλλά τα παιχνίδια της.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Το ζήτημα είναι ότι η Sony στην προηγούμενη γενιά κονσολών είχε πολύ μεγάλο προβάδισμα στα exclusives. Προσωπικά θεωρώ ότι ξεπέρασε και τη Nintendo. Δε βλέπω το λόγο ή τον τρόπο που σε αυτή τη γενιά το Xbox θα έχει καλύτερα exclusives. Τα 1st party studio είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Το Xbox είχε πάντα το προβάδισμα στον κόσμο που μπορεί να παίζει shooter με χειρηστήριο. Αυτό πιστεύω θα το διατηρήσει. Για τους υπόλοιπους gamers όμως θα πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο.
Να σημειώσω ότι όταν μιλάω για exclusives το εννοώ με την αυστηρή έννοια του όρου. Για παράδειγμα το Titanfall δεν το συμπεριλαμβάνω καθώς θα κυκλοφορήσει στο PC και ως κυρίως PC-gamer, ακόμα κι αν είχα Xbox One, θα διάλεγα να το παίξω στο PC.
Jester wrote: - Νέες SKU: λευκό Xbox One και ίσως έκδοση χωρίς blue ray που στοχεύει στο price tag των 399$.