Γνωστοποιήθηκε πλέον
η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One
στις χώρες του tier 3 στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Στις
26 Σεπτεμβρίου λοιπόν η κονσόλα της Microsoft θα βρίσκεται επισήμως στα Ελληνικά καταστήματα και θα μπορούμε να την αποκτήσουμε χωρίς παραγγελείες κλπ. περιπέτειες.
Συνεχίζοντας και την συζήτηση που ήδη τρέχει, νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε
ποια θα είναι η τιμή διάθεσης του Xbox One στην αγορά μας, αφού οι μέχρι τώρα προτάσεις έρχονται με "καπέλα" λόγω της "ανεπίσημης" εισαγωγής από το εξωτερικό και είναι, κατά τη γνώμη μου, μη ανταγωνιστικές. Επίσης, η κυκλοφορία της κονσόλας συμπίπτει με μία ιδιαίτερα δραστήρια περίοδο για το gaming. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε
αν θα υπάρξουν bundles με τους τίτλους κράχτες του Σεπτεμβρίου, όπως π.χ. το Destiny.
Όσο για τα θέματα που βάζει ο Παντελής, αναρώτιέμαι εάν παραγγείλει κανείς και αγοράσει Xbox One από το εξωτερικό,
η Microsoft Ελλάδος δεν τον καλύπτει με εγγύηση για την περίπτωση που το μηχάνημα είναι DOA; Για το Kinect και τις φωνητικές εντολές, είχα διαβάσει ότι χρειάζεται να έχεις μια κάπως "ρομποτική" χροιά στη φωνή σου για να "ακούει" χωρίς προβλήματα όλες τις λέξεις. Για δοκίμασε κι αυτό με τη λέξη killer να δούμε αν αληθεύει...Για το χειριστήριο δεν έχω ακόμα άποψη δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Ομολογώ ότι fighting δεν παίζω πολύ, οπότε με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα των thumbsticks (οι θέσεις τους στα χειριστήρια της microsoft πάντα με βόλευαν περισσότερο από τη διάταξη που επιλέγει η Sony). Γκρίνια έχω διαβάσει για τις μπαταρίες, όχι τόσο για το γεγονός ότι υπάρχουν, αλλά γιατί η νέα θέση τους δεν επιτρέπει την εύκολη αλλαγή τους οπότε, εάν π.χ. σου τελειώσουν στη μέση ενός multiplayer match τρως περισσότερο ξύλο μέχρι να "ξαναζωντανέψεις" το controller σου. Ισχύει φίλε Παντελή; Δώσε μας τροφή...