Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
06 Jan 2014 02:11 #138612 by Χριστιάνα Θάνου
Από φωνητικές εντολές δεν σκίζει...το χειριστήριο καλύτερο πάντως. Πολύ ωραία παρουσίαση!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2014 02:15 #138613 by Γεώργιος Μανταφούνης
Ούτε τα παραγγέλματα δεν πιάνει! :p Πάντως πρέπει να βελτιώσουν την φωνητική αναγνώριση, δεν γίνεται να έχουμε όλοι ίδια ντεσιμπέλ και ίδια χερτζ στην φωνή μας.

More
06 Jan 2014 02:24 #138615 by Γιώργος Λόλας
Το χειριστήριο μου άρεσε αρκετά, πιστεύω αν και έχει πιο φαρδιές λαβές, θα το συνηθίσουμε. Μένει να δούμε στην πράξη πόσο βολικό θα είναι. Το πάνω μέρος με τα shoulder buttons και τα triggers έχουν πιο μοντέρνο και "επιθετικό" σχεδιασμό και μου άρεσε πολύ αυτό.

More
06 Jan 2014 03:56 #138621 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Περιμένω να δοκιμάσω το χειριστήριο ιδιοχειρώς,μέχρι τότε μπορώ να πω ότι φαίνεται πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο!Και όσο για την αναγνώριση φωνής,σαν καινούριο feature λογικό είναι να παρουσιάσει κάποια προβλήματα,αν και από την άλλη γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν και οι δοκιμές στα εργοστάσια της Microsoft...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
06 Jan 2014 05:33 #138634 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Ωραίες παρουσιάσεις.Έχω μικρές αμφιβολίες για το χειριστήριο.Για το Kinect όχι γιατί σίγουρα είναι καλύτερο από την Playstation camera σχεδόν σε όλα.Εκεί η Microsoft είναι μανούλα.

Εκεί που δεν είναι μανούλα είναι στην πολιτική της και σε κάτι γκάφες όπως αυτή
[youtube:1u0lu2bp]
[/youtube:1u0lu2bp]

Anyway καλώς να έρθει αν και η Microsoft Hellas κατ εμε επρεπε να φροντισει να φερει λιγα εστω κομμάτια να καλύψει τη ζήτηση.Μία με το ελληνικό Xbox Live που άργησε χρόνια μία αυτό οι MS fans θα πρέπει να νιώθουν σαν να μην υπάρχουν εδώ.

More
06 Jan 2014 15:12 #138650 by Jester

Commander George wrote: Ούτε τα παραγγέλματα δεν πιάνει! :p Πάντως πρέπει να βελτιώσουν την φωνητική αναγνώριση, δεν γίνεται να έχουμε όλοι ίδια ντεσιμπέλ και ίδια χερτζ στην φωνή μας.

Απ' ότι έχω διαβάσει αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα των voice commands του kinect. Φαίνεται ότι "πιάνουν" μόνο με συγκεκριμένο τόνο και ένταση φωνής. Μάλιστα σε κάποια άρθρα διάβασα ότι πρέπει να βρεις και να χρησιμοποιείς το δικό σου...xbox voice!!!

Όπως και να έχει...το gameworld θα μας κρατά ενήμερους!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
06 Jan 2014 16:18 #138657 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ δεν θα κρύψω ότι περιμένω το Xbox One με μεγάλη αγωνία, τώρα τα συμπεράσματά μου θα βγουν όπως είναι λογικό αφού το πιάσω στα χέρια μου. Για το χειριστήριο έχω την μεγαλύτερη αγωνία, αν και προσωπικά είμαι υπέρμαχος των gamepads της Microsoft από το πρώτο Xbox ακόμη για τον εξής απλό λόγο και αυτός είναι ότι το αριστερό analog stick πρέπει να είναι στην πάνω πλευρά και όχι στο μέσο του. Αυτό η Sony δεν λέει να το καταλάβει κάποια στιγμή, αλλά την συγχωρώ γιατί σε όλα τα υπόλοιπα aspects το DualShock 4 μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσον αφορά το Kinect ομολογώ πως δεν έχω στην κατοχή μου το αντίστοιχο περιφερειακό για Xbox 360 οπότε εάν δεν το δω στην πράξη δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ελπίζω να δούμε το Xbox One στα τέλη του μήνα, όπως φημολογείται ή τουλάχιστον πολύ σύντομα. Τα Ryse, Dead Rising 3, Killer Instinct και Crimson Dragon τουλάχιστον για εμένα φαντάζουν πιο ελκυστικά από τα Killzone: Shadow Fall, Knack και Resogun.

More
07 Jan 2014 23:59 #138737 by Μάνος Γρυπάρης

3 εκατομμύρια πωλήσεις για το Xbox One

Η Microsoft έχει κάνει λανσάρισμα σε μόλις 13 χώρες. Τα exclusive games θεωρούνται καλύτερα από αυτά του PS4 τουλάχιστον κατά το λανσάρισμα, οπότε θα αναμένουμε την συνέχεια με ανυπομονησία.

Πάντως τόσο σχεδιαστικά (όγκος κονσόλας, λαβές χειριστηρίου κτλ.) όσο και από πλευράς πολιτικής με το always online και τα digital copies, η Microsoft έχασε πόντους αξιοπιστίας κατά την άποψή μου, ακόμα κι αν πήρε πίσω όσα είπε. Το μέλλον θα δείξει τι θα ακολουθήσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jan 2014 21:12 #139119 by Jester
Έχετε ακούσει την έκφρασει "καλά αυτός το μάτωσε το παιχνίδι";
Απ' ότι φαίνεται στη Microsoft την έχουν ακούσει και σε αυτήν στήριξαν την τελευταία διαφήμιση του Xbox One που κυκλοφόρησε!

[youtube:2wr5x2ch]
[/youtube:2wr5x2ch]

Πώς σας φαίνεται;;; Άλλοι λένε ότι είναι creepy...Εγώ πάντως την ιδέα τη βρήκα έξυπνη και γενικά μου άρεσε!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
21 Jan 2014 22:13 #139418 by Παντελής Δασκαλέλος
Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανα μια μικρή έρευνα στα Public Γλυφάδας σχετικά με το Xbox One και την πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτά που έμαθα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα, καθότι πληροφορήθηκα ότι στις 22 Νοεμβρίου το συγκεκριμένο κατάστημα έφερε συνολικά 34 κονσόλες από την Αγγλία, οι οποίες πουλήθηκαν σε άτομα που την είχαν προπαραγγείλει.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι παίζει όσον αφορά την εγγύηση της κονσόλας, η απάντηση που πήρα είναι ότι η ελληνική Microsoft καλύπτει πλήρως οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε συνεργασία με τα συγκεκριμένα καταστήματα. Όσον αφορά το πότε ακριβώς θα έρθει η νέα παρτίδα από Xbox One δεν πήρα σαφή απάντηση, παρόλα αυτά προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στα τέλη του μήνα αν κρίνω και από υπόλοιπα καταστήματα όπως το Game Explorers και το Gamestation.