Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
04 Sep 2013 16:34 #131631 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE: 4/9/2013] H Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και Αμερική. Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε θα πρέπει να το παραγγείλετε από το εξωτερικό.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για Ελλάδα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2013 15:25 #131677 by Βασίλης Καμακάρης
Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Xbox One, Albert Penello σε συνέντευξη που έδωσε στο Gamespot αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά games στο Xbox One καθώς και για τα μελλοντικά τις σχεδία...

More
06 Sep 2013 21:58 #131752 by Nikos TeachOne
Πολλά υποσχόμενο θα αξίζει τα λεφτά του?

More
06 Sep 2013 22:47 #131761 by Γιάννης Σκιαδάς
Και κατά την δικιά μου γνώμη θα αξίζει 100%. Το θέμα το οποίο κοιτάνε πολύ είναι το Hardware. Μπορεί το Playstation να υπερτερεί (ακόμα δεν ξέρουμε)
αλλά στην ουσία στο τέλος δεν θα έχουν σχεδόν καμία διαφορά στα γραφικά ούτε στα FPS. Τα πράγματα που θα πρέπει να αρχίσει να κοιτάζει ο κόσμος είναι δύο. Πρώτον το χειριστήριο που του xbox είναι πολύ καλύτερο και πιο βολικό. Δεύτερον τα παιχνίδια. Προς το παρόν το xbox one υπερτερεί σε αυτό τον τομέα. Το playstation όπως πάντα θα έχει πιο πολλά exclusives στο τέλος αλλά το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα exclusives του playstation και αυτό γιατί μου αρέσουν κατηγορίες παιχνιδιών όπως FPS, RACING,SPORTS,THIRD PERSON SHOOTERS ΚΑΙ ACTION.Του xbox τα exclusives είναι σχεδόν πάντα σε αυτές τις κατηγορείς και πιο δυνατά ονόματα όπως Gears of war, halo, forza,titan fall, ryze(που φαίνεται εκπληκτικό) και άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό. Προσωπικά αυτά μου φτάνουν επειδή είμαστε σε κρίση και δεν μπορείς να παίρνεις πολλά παιχνίδια το χρόνο. Επίσης μισώ τα παιχνίδια από indie developers και τα platforms! Ένας άλλος λόγος που δεν θέλω το Plastation 4. Αλλά είναι καθαρά δική σου επιλογή τι κονσόλα θέλεις να πάρεις και τι παιχνίδια θες να παίξεις.

More
07 Sep 2013 18:28 #131855 by Βασίλης Καμακάρης
Ένα πλεονέκτημα που θα έχουν οι κάτοχοι των Xbox360 και Xbox one θα είναι τα Credits που θα σας δίνει με την αγορά ενός νέου παιχνιδιού σας. Μια ωραία αλλαγή στο Xbox Live Rewards.

More
09 Sep 2013 17:56 #131995 by Βασίλης Καμακάρης
Ένα video έκανε την εμφάνιση του στο youtube οπού παρουσιάζει το xbox one beta console όσο σε hardware όσο και σε software σε homemade style απολαύστε:

[youtube:2bzb42ax]
[/youtube:2bzb42ax]

More
21 Sep 2013 01:53 #132536 by Ανδρέας Αθανασίου
Η Microsoft προειδοποιεί τους μελλοντικούς κατόχους του Xbox One να μην τοποθετούν την συσκευή κάθετα!

Ο Albert Panello, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων δήλωσε ότι "Δεν υποστηρίζεται η κάθετη τοποθέτηση, κάντε το με δικό σας ρίσκο". Μετά εξήγησε ότι απλώς δεν σχεδίασαν τον σκληρό δίσκο για μια τέτοια τοποθέτηση. Εξάλλου το 80% τοποθετούν το Xbox 360 οριζόντια, όπως αποκαλύπτει η έρευνα που έκαναν. Φυσικά το Xbox 360 δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Αν είστε στο 20% που επιλέγουν την κάθετη τοποθέτηση, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μόλις αγοράσετε το Xbox One!

More
24 Sep 2013 01:24 #132672 by Βασίλης Καμακάρης
O Albert Penello, επικεφαλής σχεδιασμού της Microsoft για τις κονσόλες Xbox και το Kinect, έδειξε στο Destructoid κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show μερικές πολύ όμορφες δυνατότητες του Xbox One. Μια από αυτές είναι ότι το Xbox One θα υποστηρίζει Sign in από 6 διαφορετικά accounts από μια μόνο κονσόλα.

More
26 Sep 2013 22:22 #132838 by Βασίλης Καμακάρης
Τα δημοφιλέστερα networks μπαίνουν για τα καλά στο xbox one καθώς θα μπορείτε να κάνετε upload τα βίντεο που έχετε καταγράψει στις υπηρεσίες των Facebook και YouTube .