Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
22 Aug 2015 17:27 #167904 by Pankar94

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2015 19:51 #168649 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Τέλος στα Xbox Live Indie Games

Η Microsoft ανακοίνωσε πως XNA Creators Club καθώς και το Xbox Live Indie Games πρόγραμμα θα τερματιστούν. Από χθες (9/9/2015) oi developers δεν μπορούν να ανεβάσουν τους τίτλους τους στο XBLIG marketplace,ενώ το ίδιο το marketplace θα κλείσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο του 2017. Το XNA Creators website θα κλείσει και αυτό μέσα στο 2017 και η Microsoft πλεον δεν επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν membreship, βέβεαια όσοι είναι ήδη XBLIG partners τους έχει προσφερθεί δωρεάν membership για το Windows 10 Developer program. Φυσικά θα μπορείτε να κατεβάσετε όσα XBLIG games έχετε αγοράσει και μετά το κλείσιμο.
Attachments:

More
30 Sep 2015 13:23 #169274 by Γιάννης Πετρόχειλος
Server Side Update σήμερα στο Xbox Live!

Για την ενεργοποίηση party chat 12 ατόμων (!) στο Xbox App, Xbox One, Xbox 360!

Επίσης update για τους NXOE Preview Members με:

- Απευθείας text chat εντός του party για να μπορούν να επικοινωνούν όπως θέλουν.
- Ένωση των εφαρμογών Game DVR και Upload σε μια εφαρμογή Game DVR.
- Τα Avatar επιστρέφουν! :woohoo:

More
09 Oct 2015 22:37 #169556 by Γιάννης Πετρόχειλος
ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ! ΔΩΡΕΑΝ XBOX LIVE GOLD ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ισχύει μόνο για το Xbox 360. Περισσότερες πληροφορίες εδώ .

More
13 Jun 2016 22:28 #182566 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην E3 2016 , ανακοινώθηκαν 4 νέες προσθήκες στο λειτουργικό του Xbox One, όπως το Background Music, τα Clubs και η Cortana! Η κυριότερη προσθήκη, όμως, είναι το Xbox Live Arena, μία πλατφόρμα για την δημιουργία τουρνουά με γνώμονα τα eSports! Δείτε το βίντεο, στο οποίο αναλύει ο Mike Ybarra, επικεφαλής του τμήματος Platform Engineering του Xbox, και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Jun 2016 23:06 #182572 by Kostis Chatzopoulos
Το limbo είναι free λόγω Ε 3 . Για όσους δν το έχουν ..

More
07 Jul 2016 02:02 #183808 by Πιέρρος Φουστέρης
Batman: Arkham Knight, Lego Batman 3 και Mortal Kombat X είναι λίγα από τα παιχνίδια στα Deals with Gold του Ιουλίου! Δείτε όλες τις προσφορές στη σχετική είδηση !

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
18 Jul 2016 17:08 #184693 by Sotiris Greece
To support του Spotify αποκάλυψε μέσω twitter ότι υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με το PlayStation και ότι δεν έχουν καμία πληροφορία για το αν θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες του Xbox.

More
22 Sep 2016 21:16 #187933 by RODIFIRE
Γεια σας
σκέφτομαι να αγοράσω ένα ακόμα xbox one (δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο πακέτο άλλα με λίγα λεφτά)
και ο λόγος είναι για να παίζω διπλά παιχνίδια με την κοπέλα μου όπως gta και άλλα.
ήθελα την βοήθεια σας σε μερικά πράγματα:

1) με την σύνδεση πρέπει να αγοράσω και 2? ή αν συνδέσω και το δικό μου και της κοπέλας μου το gamertag και στα 2 θα έχουν και τα 2 από το ένα προφίλ? και θα μπορώ να παίζω Live ταυτόχρονα εγώ με το δικό μου και αυτή με το δικό της? ή θέλει και δεύτερη συνδρομή?

2) αν συνδέσω τα gamertag και στα δυο θα μπορώ να κατεβάσω και στα 2 τα παιχνίδια που έχω αγοράσει ή πάρει δώρο από το xbox live? ή πρέπει να διαλέξω 1 από της δυο κονσόλες?

3) νομίζω ότι θα έχω κανονικά τα save μου και στης 2 κονσόλες σωστά?

4) γνωρίζεται ποιο μαγαζί την φθηνότερη 1 χρόνο Live συνδρομή εάν χρειαστεί

5) έχω 24αρα ταχύτητα θα είναι δυνατόν να παίξουμε ταυτόχρονα? ή θα έχω θέματα με την ταχύτητα?

6) πως μπορώ να συνδέσω το 2 xbox one σε μια οθόνη με vga θύρα (ή και σε dvi αν είναι καλύτερα έχω καλώδιο από vga σε dvi για τον υπολογιστή μου) πως μπορώ να την συνδέσω και να συνδέσω και τα ηχεία μου να παίζουμε διπλό κανονικά?

More
22 Sep 2016 22:55 - 22 Sep 2016 22:58 #187943 by Πιέρρος Φουστέρης
1) Θα πρέπει, αναγκαστικά, να αγοράσετε δεύτερη συνδρομή. Δε γίνεται ένα account να είναι συνδεδεμένο, ταυτόχρονα, σε δύο κονσόλες Xbox One.
2) Μπορείς να κατεβάσεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει ή πάρει από τα Games with Gold σε όσες κονσόλες θες, αλλά, αν αυτός που πάει να τα παίξει δεν τα έχει στην κατοχή του, τότε δεν θα μπορεί να τα τρέξει, παρά θα του βγει ένα μήνυμα για να βάλει το disc του παιχνιδιού ή να το αγοράσει από το store.
3) Αν τα saves σου είναι αποθηκευμένα στο Cloud, τότε ναι.
4) Πολλοί έχουν προτείνει, τόσο στο δικό μας forum όσο και εκτός, αυτό εδώ το site . Προσωπικά, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δε μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα. Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αγορά από το goldxbox.gr , ας μας πει. Μετά, πας για skroutz.gr (49 ευρώ η χαμηλότερη) ή public.gr , στην κανονική τιμή της των 60 ευρώ.
5) Αν και μπορείς από μόνος σου να τσεκάρεις τα minimum requirements που δίνει η Microsoft στο support.xbox.com , μία 24αρα σύνδεση φαίνεται να είναι αρκετή για 2 κονσόλες, όπως διάβασα σε ένα σχετικό forum topic στο forum του Xbox.
6) Το συγκεκριμένο δε μπορώ να στο απαντήσω. Θα ρωτήσω και θα σου πω, εκτός εάν με προλάβει κάποιος άλλος.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις περισσότερες απορίες, ρώτα ελεύθερα!

- Tyrion Lannister
Last edit: 22 Sep 2016 22:58 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: RODIFIRE