Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
14 May 2014 14:42 #144649 by Sotiris Greece
Τα Xbox One Gold Games προϋποθέτουν συνδρομή. Δείτε τα κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2014 20:40 #146010 by Παντελής Δασκαλέλος
17% έκπτωση το Ryse και 50% έκπτωση το Season Pass του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

More
03 Jul 2014 18:03 #146312 by Παντελής Δασκαλέλος
Από χθες οι Gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν να προμηθευτούν το Guacamelee! Super Turbo Champioship Edition για το Xbox One, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο μας. Ομολογώ πως δεν είχα μπει καν στον κόπο να δοκιμάσω το Guacamelee! όταν το έδινα δωρεάν στο Plus, παρά το γεγονός ότι ο Γρηγόρης που είχε γράψει και το review του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτό. Χθες ασχολήθηκα επιφανειακά μαζί του αλλά οι πρώτες εντυπώσεις που μου άφησε είναι υπέρ του δέοντος θετικές. Το προτείνω ανεπιφύλακτα κοινώς, οπότε αν δεν έχετε Gold συνδρομή αποκτήστε άμεσα και κατεβάστε το.

More
08 Jul 2014 14:36 #146441 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Μεγάλες εκπτώσεις απο την Microsoft μέχρι και τις 14 Ιουλίου σε όλες τις κονσόλες.Για περισσότερα δείτε εδώ: Εκπτώσεις απο την Microsoft

More
29 Jul 2014 02:36 #147175 by Γιώργος Λόλας
Crimson Dragon και Strike Suit Zero Director's Cut για Xbox One στο Games with Gold Αυγούστου και αντίστοιχα Motocross Madness και Dishonored στο Xbox 360. Τέσσερα αξιόλογα games για να αποκτήσετε δηλαδή δωρεάν αν έχετε τις κονσόλες της Microsoft.

Για το Crimson Dragon έχω να πω μόνο ότι περιμένω να δω την συνέχεια του μιας και αγαπάμε Panzer Dragoon! Η Microsoft έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της και ελπίζω να το διαχειριστεί ακόμα καλύτερα μελλοντικά. Πολύ αξιόλογες οι επιλογές πάντως για τον Αύγουστο, δε νομίζω να μείνει κανείς παραπονεμένος.

More
02 Aug 2014 19:53 #147507 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπέρα gamers, σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που απασχολεί τους Xbox gamers την τελευταία 1,5 εβδομάδα και να συζητήσουμε έτσι ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια πρόχειρη λύση! Τις τελευταίες μέρες όσοι έχουν ανοίξει το Xbox 360 τους (πιθανόν και το One αλλά για εκεί δεν είμαι σίγουρος) θα έχουν δει πως το Marketplace είναι απολύτως κενό! Δεν υπάρχει τίποτα καταχωρημένο μέσα, και επίσης όταν κάποιος προσπαθήσει να πατήσει σε διάφορα tiles του dashboard έρχεται αντιμέτωπος με διάφορα errors. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν region στην Ελλάδα και σε κάποιες άλλες χώρες αλλά όχι στα "ευρέως διαδεδομένα" region, United States/Kingdom. Ως συνέπεια, δεν μπορεί κανείς να αγοράσει τίποτε από την κονσόλα του, συμπεριλαμβανομένων και των Games With Gold. Τώρα, ας πούμε ότι θέλει κάποιος να αγοράσει τα παιχνίδια αυτά από το xbox.com. Εκεί θα δει ότι άσχετα με το πόσα χρήματα έχει στο Microsoft Account του, για να αγοράσει κάτι, ακόμα και δωρεάν, χρειάζεται να έχει πιστωτική κάρτα! Αφού βάλει πιστωτική, και πάει να αγοράσει πάλι θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μήνυμα "Η αγορά δε μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα". Κατά συνέπεια, χάνονται και τα Games With Gold αλλά και όλες οι άλλες προσφορές. Θα ήθελα λοιπόν αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κάποιο τρόπο για να μπορέσω να αγοράσω από το site ή την κονσόλα -αν και το δεύτερο είναι απίθανο- έτσι ώστε να μη χάσω τα παιχνίδια και τις προσφορές. Η κατάσταση του Xbox Live δείχνει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα , όμως αυτό γίνεται εδώ και 1 βδομάδα και μάλλον θα χάσουμε και δεύτερο παιχνίδι έτσι όπως πάει!

More
04 Aug 2014 18:45 #147594 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο Xbox 360 πράγματι είναι κενός ο χώρος του Marketplace, ενώ στο Xbox One δεν ισχύει κάτι τέτοιο (εγώ το έχω locale Ireland). Όσον αφορά το πρόβλημα που αναφέρεις προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει. Για παράδειγμα το Motocross Madness που δίνουν τώρα δωρεάν το κατέβασα κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά έπρεπε να το κάνω search και μετά να το αγοράσω δωρεάν, γιατί όπως προανέφερες δεν υπάρχει κάπου το section που να λέει Games with Gold. Ελπίζω να είναι παροδικό πρόβλημα και να λυθεί σύντομα, πάντως ειλικρινά στις αγορές δεν έχω αντιμετωπίσει κάνενα θέμα, όλα λειτουργούν κανονικά.

More
06 Aug 2014 21:32 #147691 by developer222
Καλησπερα τσακαλια.

Εχω αποκτησει προσφατα ενα καινουργιο xbox360 και ανυπομονουσα να μπω στο xbl για να λιωσω το Online κομματι. Ματαια ομως.. Εδω κ 2 μερες δεν μπορω να εξαργυρωσω την gold συνδρομη (ουτε οτιδηποτε με redeem code) και αποτι βλεπω το προβλημα υπαρχει αρκετο καιρο τωρα. Απαραδεκτο, τραγικο, κτλ αλλα επειδη πρεπει να βρουμε λυση απο το να κραζουμε ρωταω:

Αν γυρισω το Locale του λογαριασμου σε UK που βλεπω οτι λειτουργει μια χαρα, θα μου δεχθει τα codes απο gold και dlc;
Θα μπορεσω με ενα mail ή τηλεφωνο στην ms οταν επανελθει 100% η υπηρεσια να επανελθω στο gr locale; Θα χασω τα dlc που τυχον ενεργοποιησα στο uk xbl;

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη καθως νιουμπας στο xbox, και ελπιζω να μην επιβεβαιωθει η παροιμια 'η καλη μερα απο το πρωι φαινετε'

*update*

Πηγα σε UK τελικα και ενεργοποιησα μια 2 day trial. Ολα καλα μεχρι στιγμης. Αν ξερει καποιος τι γινεται με τα unlockables και τα dlc ας ενημερωσει.

More
13 Aug 2014 16:45 #147954 by Παντελής Δασκαλέλος
To πρόβλημα αυτό με το Marketplace υφίστανται αρκετό καιρό τώρα, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Υπόθετω ότι έχει να κάνει με την επερχόμενη άφιξη του Xbox One στην Ελλάδα. Όπως και να έχει πάντως στο θέμα μας, θα σου πρότεινα να αλλάξεις το locale σου σε Ιρλανδία, μία χώρα με αγγλικά στην ζώνη του Ευρώ, ώστε να μπορείς κανονικά να κάνεις τις αγορές σου. Το content που έχεις αγοράσει δεν το χάνεις και μετάβαση από region σε region κάνεις όποτε θες. Για την ιστορία εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις αγορές, απλά δεν μπορώ να δω το marketplace, αλλά με τρία-τέσσερα άτομα που έχω μιλήσει έχουν ανάλογα προβλήματα με το δικό σου.

More
31 Aug 2014 11:54 - 31 Aug 2014 12:08 #148887 by Γιάννης Πετρόχειλος
Για όποιον ενδιαφέρεται, το ελληνικό Xbox One Games Store έχει ανοίξει και πιθανότατα πλέον από σήμερα θα λειτουργούν και τα ελληνικά account του Xbox One. Για να δούμε αν θα μπορούμε να streamάρουμε καλύτερα! Γενικά, για όποιον ενδιαφέρεται το εργαλείο αλλαγής χώρας βρίσκεται εδώ (απαιτεί login), ενώ πληροφορίες και συχνές ερωτήσεις για τη μετάβαση βρίσκετε εδώ .

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προπληρωμένα χρήματα που έχετε στο λογαριασμό σας, ΔΕΝ μεταφέρονται κατά την αλλαγή της περιοχής!

EDIT: Προς απάντηση στον developer222, τα DLC σου λειτουργούν κανονικά εφόσον είναι διαθέσιμα και στην νέα περιοχή που πήγες (που λογικά επειδή είσαι UK θα είναι). Όσον αφορά τα unlockables, αν εννοείς Achievement και Avatars μεταφέρονται κανονικά! Για να ξαναλλάξεις το region σου, θα πρέπει να έχουν περάσει 3 μήνες! Τώρα, για όσο είσαι σε UK ότι αγοράσεις θα λειτουργεί, απλά δε θα μπορείς να το κατεβάσεις από το Dashboard αλλά από το Ιστορικό Αγορών (απαιτεί login). Όλα αυτά που λέω ισχύουν για Xbox 360, καθότι στο Xbox One δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο! Επίσης όπως λέω και από πάνω, προπληρωμένα χρήματα δεν μεταφέρονται, άρα ξόδεψε τα πριν την αλλαγή! Αν θες κάτι άλλο μπορείς να ρωτήσεις!
Last edit: 31 Aug 2014 12:08 by Γιάννης Πετρόχειλος.